Vorige Artikel 20 van 20 Volgende

Douchehoes kind/tiener hele arm ( 55 CM)

Artikelnummer: SC 220232
€ 15,95

Deze praktische douchehoes voor de hele arm (tot onder oksel) van SEALCUFF maakt van douchen weer een feest!

Het bijzondere ontwerp van Waterproof douchehoes is uiteraard waterdicht en biedt de mogelijkheid om weer volop te genieten van douchen, bij het dragen van gips, een protese, grote pleisters en verband. Door de unieke afsluiting is de hoes zeer gemakkelijk aan te brengen en hij sluit met een zachte neopreen band op de huid. Met de douchehoes kan er zonder problemen worden gedoucht of in bad gegaan worden. Anders dan vele andere heeft de Waterproof beschermhoes geen harde ring om de hoes maar een neopreen elastische afsluiting. Deze geeft een bijzonder hoog gevoel van comfort en geeft geen drukplekken.

 Voordelen van de WATERPROOF beschermhoes:

  • Eenvoudig aan te trekken
  • Hoog draagcomfort
  • Geen randen of strakke afsluitingen die de huid beschadigen en/of irriteren
  • Latex vrij
  • Gaat lange tijd mee

 Materiaal:

De gipshoes/ beschermhoes is gemaakt van TPU het materiaal is flexibel en duurzaam. De sluiting die waterproof aansluit om de huid is gemaakt van Neopreen.

Verkrijgbaar in 3 lengte maten voor hand & onderarm en arm:

Small (S) Lengte: 34 cm
Medium (M) Lengte: 49 cm
Large (L) Lengte:  55 cm

De WATERPROOF douchehoes is verkrijgbaar in verschillende maten voor kinderen en volwassenen.

Wat is TPU?:
TPU is een afkorting die staat voor Thermoplastic Polyurethane. Het is een materiaal dat zich het best laat omschrijven als de gulden middenweg tussen plastic en silicone. Het combineert de goede eigenschappen van beide materialen en is daardoor: Sterk, flexibel maar wel vormvast, reuzebelangrijk waterproof en duurzaam in gebruik.

Wat is Neopreen?:
Neopreen is een elastisch rubber. Het wordt onder andere gebruikt voor chirurgische handschoenen en voor wetsuits (surfers/duikers). Bij gebruik van Neopreen in de douchhoezen zorgt het voor een zachte, comfortabele en waterdichte afsluiting op de huid.

Let op: Niet geschikt indien je een rubberallergie hebt.

© 2014 - 2023 MyMitella | sitemap | rss