Vorige Artikel 15 van 33 Volgende

AD op de zaak: Hippe zorgartikelen van MyMitella

Wat leuk om ons verhaal te lezen in het AD.

Met veel liefde en passie zijn we enkele jaren geleden gestart en telkens komen we een stap verder met MyMitella. Toen Bert van den Hoogen ons benaderde voor een interview waren we verrast. Wat heeft hij er een leuk stuk van gemaakt!

Ons doel is om #werkenindezorg nog leuker te maken & #herstellen voor patiënten comfortabeler. Als ik onze heuptasjes in gebruik zie in de zorgcentra, foto's ontvang van zorgprofessionals met onze vrolijke zorgsokken of een blije mail krijg van een patiëntje die weer kan lachen met haar mooie armsling …… dan spreken we het vaak uit: YES! Hoe tof is dit?

Ondanks dat we over dingen goed nadenken en samenwerken met vak-experts, nemen we iedere beslissing vooral vanuit ons gevoel.

Zoals ieder mens en iedere ondernemer stuiten we zeer regelmatig op dingen die anders gaan dan je wenst of had ingeschat. Juist dan komt het aan op vertrouwen, creatief denken, doorzetten en gaan voor je missie: Happy2Care

We hebben nog zoveel gave ideeën...….. Het artikel in de krant laat me weer even terugdenken maar we zijn voor ons gevoel pas net begonnen.

25-5-2020

© 2014 - 2021 MyMitella | sitemap | rss