Artikel 1 van 27

Mondkapje 50 stuks Sky Blue

€ 12,95 € 3,95
Niet op voorraad

Mondkapjes ! Leuk is het niet, maar we kunnen het wel vrolijker maken!

Wil je wegwerp mondkapjes bestellen? Bij MyMitella vindt je verschillende gekleurde en vrolijke uitvoeringen mondmaskers geschikt voor eenmalig gebruik. De disposable mondmaskers zijn uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen. Plaats vandaag voor 16:00 uur je bestelling en je hebt ze vaak de volgende werkdag al in huis.

Mondkapjes voor eenmalig gebruik

De wegwerp mondmaskers uit het assortiment van MyMitella zijn niet-medische mondmaskers dus niet geschikt voor gebruik in de zorg. Met een medisch mondkapje beschermt u ook uzelf, terwijl een niet-medisch mondkapje alleen de personen om u heen beschermt. Hierdoor zijn niet-medische mondmaskers uitsluitend geschikt als aanvulling op de bekende coronamaatregelen zoals handen wassen en voldoende afstand bewaren.

Tips voor het gebruik van een mondkapje

Het dragen van een mondkapje verkleint de kans op verspreiding van bacteriën en virussen zoals het Corona-virus. Echter dient het mondkapje wel op de juiste manier gebruikt te worden. De RIVM heeft de volgende richtlijnen voor een goed gebruik van niet-medische mondmaskers. Voordat je het mondkapje opzet, was je eerst jouw handen met water en zeep. Gebruik alleen de touwtjes of elastieken om het mondkapje op te zetten en raak het mondkapje niet aan. Zorg dat het mondkapje goed aansluit op het gezicht, je neus, mond en kin moeten volledig bedekt zijn. Als je het mondkapje af wilt zetten, wast dan eerst je handen en zorg ervoor dat je het mondkapje niet aanraakt aan zowel de binnen- als de buitenkant. Ook raakt je jouw gezicht niet aan. Na ieder gebruik gooit u het wegwerp mondkapje bij het restafval in de grijze container.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss