Vorige Artikel 1 van 1 Volgende

Vacature Webshopmedewerker MyMitella

Een webshopmedewerker die van aanpakken weet.

(Vacature in Stolwijk – 1dag per week)

 

Wie zijn wij? MyMitella is een jonge en groeiende organisatie. Met als missie “Happy2Care” bedenken, ontwikkelen en leveren we vrolijke hulpmiddelen, tools en cadeaus voor de zorg. Onze klanten zijn zowel patiënten als zorgprofessionals, instellingen, bedrijven & praktijken.

Zoek jij een leuke baan voor 1 dag in de week met de mogelijkheid tot uitbreiding van de uren in de toekomst? Lees dan verder want wij zoeken een enthousiaste medewerker voor onze webshop.

Wie ben jij? Je bent een aanpakker, werkt nauwkeurig en je hebt oog voor detail. Je vindt het leuk om samen te werken met collega’s maar ook alleen; ben je prima in je element. Je hebt affiniteit met onze missie en kan in iedere zending de blije ontvanger zien.

Hoe ziet je werkdag er uit? Als webshopmedewerker zorg je ervoor dat alle bestellingen welke via onze webshop zijn besteld, vrolijk verpakt de deur uitgaan.

De bestellingen draai je uit de computer, verzamel je per klant, verpak je en maak je klaar voor verzending. Een glimlach stop je gratis in iedere verpakking. Je draagt mede zorg voor het voorraadbeheer en de netheid in het magazijn. Aan het einde van de dag worden alle pakketten verzendklaar gemaakt zodat ze opgehaald kunnen worden door de vervoerder.


Interesse? Denk je dat bovenstaande iets voor jou is? In het team van MyMitella zijn je inzet en ideeën welkom. Zo streven we gezamenlijk naar continue verbetering van de webshop en het assortiment. We kijken uit naar jouw reactie!
 

Je motivatiebrief, beschikbaarheid, werkervaring, hobby's & foto mogen t.a.v. Sindy Spruijt

www.mymitella.nl – Industrieweg 6-A 2821AL Stolwijk – sindy@mymitella.com – 0182 78 79 37
 

© 2014 - 2021 MyMitella | sitemap | rss