INMIDDELS VERVULD

Vorige Artikel 1 van 1 Volgende

Vacature Webshopmedewerker MyMitella

- EEN WEBSHOPMEDEWERKER DIE VAN AANPAKKEN WEET -

(Vacature in Stolwijk – parttime  01- 07-2021)

 

Wie zijn wij? MyMitella is gestart in 2015 door Marco en Sindy  en is inmiddels uitgegroeid tot een populaire webshop met unieke producten. Met als missie “Happy2Care” bedenken, ontwikkelen en leveren we vrolijke hulpmiddelen, tools en cadeaus voor de zorg. Onze klanten zijn zowel patiënten als zorgprofessionals, instellingen & bedrijven. Met ons leuke team worden er iedere dag vele bestellingen verstuurd vanuit ons magazijn in Stolwijk.  

Zoek jij een parttime baan voor ongeveer 12 uur per week? (Verschillende dagdelen afhankelijk van de mogelijkheden) Lees dan verder want wij zoeken een enthousiaste medewerker voor onze webshop.

Wie ben jij? Je bent een aanpakker, werkt nauwkeurig en je hebt oog voor detail. Je vindt het leuk om samen te werken met collega’s maar ook alleen; ben je prima in je element. Je hebt affiniteit met onze missie en kan in iedere zending de blije ontvanger zien.

Hoe ziet je werkdag er uit? Als webshopmedewerker zorg je ervoor dat alle bestellingen welke via onze webshop zijn besteld, vrolijk verpakt de deur uitgaan. 

De bestellingen draai je uit de computer, verzamel je per klant, verpak je en maak je klaar voor verzending. Een glimlach stop je gratis in iedere verpakking. In het magazijn zorg je samen met je collega's voor de verwerking van de inkomende goederen en de voorraadbeheer.  Aan het einde van de dag worden alle pakketten verzendklaar gemaakt zodat ze opgehaald kunnen worden door de vervoerder. 

Interesse? Denk je dat bovenstaande iets voor jou is? In het team van MyMitella zijn je inzet en ideeën welkom. Zo streven we gezamenlijk naar continue verbetering van de webshop en het assortiment. We kijken uit naar jouw reactie!
 

Je motivatiebrief, beschikbaarheid, werkervaring, hobby's & foto mogen t.a.v. Sindy Spruijt

www.mymitella.nl – Industrieweg 6-A 2821AL Stolwijk – sindy@mymitella.com – 0182 78 79 37
 

© 2014 - 2022 MyMitella | sitemap | rss