Vorige Artikel 54 van 89 Volgende

Fun to wear - Geschenk Neonatologie & kraamzorg

€ 13,95 (inclusief btw)

Fun to wear! Happy2Care - Geschenkset Neonatologie & kraamzorg

Een luxe cadeauverpakking met de geliefde Happy2Care sokken en een bijpassende pennenhouder-pennenclip. Een prachtig cadeau voor alle zorgprofessionals die werkzaam zijn op de afdeling neonatologie, kindergeneeskunde, voor verloskundigen of  kraamzorg. Kies bij het maken van de bestelling welke kleur je wenst en in welke maat.

Inhoud cadeauset:

  • Happy2Care sokken
  • Pennenclip
  • keuze uit (schoen)maat 35-40 & 41-46
  • Luxe geschenkverpakking

In overleg kunnen we deze sets maken met alle Happy2Care sokken die MyMitella in het assortiment heeft. De bijbehorende pennenclip passen we qua kleur dan ook voor je aan.

Een luxe geschenk speciaal voor jouw zorg-team samengesteld

Wil jij je hele team of afdeling verwennen met een prachtig cadeau? Gelukkig worden medewerkers in de zorg op vele momenten per jaar in het zonnetje gezet. En terecht natuurlijk! Bijvoorbeeld De dag van de verpleging, rond sinterklaas & kerst of juist bij de start van een nieuw jaar als nieuwjaarsgeschenk. Juist voor dit soort speciale momenten is het super-origineel om een unieke samenstelling te maken en zo het ideale cadeau te schenken aan jouw team. Dat kan zoals dit geschenk met een paar Happy2Care nursesokken & een pennenhouder maar  het is zeker ook mogelijk in combinatie met één van de andere cadeauartikelen of zorgtools

Wil je weten wat we voor jouw team of afdeling kunnen maken? Neem contact met ons op. Bij MyMitella vinden we niets leuker dan van jouw geschenk iets te maken wat met een grote glimlach in ontvangst genomen zal worden.

 

 

© 2014 - 2022 MyMitella | sitemap | rss