verkrijgbaar in 7 maten!

Vorige Artikel 3 van 5 Volgende

Elleboog beschermhoes - Happy2Splash

€ 22,95 (inclusief btw)

Douchen en zwemmen met de juiste bescherming?

Heb je een wond of kwetsuur aan je elleboog? Dan mag deze tijdens douchen of zwemmen niet nat worden.  De Happy2Splash beschermhoes biedt de mogelijkheid om weer te genieten van alle wateractiviteiten. Het gips, verband blijft onder deze beschermhoes droog omdat het siliconen materiaal waterproof aansluit om de arm zowel boven als onder de elleboog.

NOTE: Heb je een PICC-LINE en ben je op zoek naar een beschermhoes? Wees er allert op dat er geen water onder het verband komt. Zwemmen met een PICC-line wordt in het algemeen afgeraden door het risico van infectie. Dit geldt zowel voor zwembadwater als natuurwater. Douchen met de juiste maat beschermhoes mag in de meeste gevallen wel. Overleg bij twijfel altijd eerst met je specialist en houd je aan zijn of haar advies.

Uniek vacuümpomp systeem 100% waterproof

Door het vacuümsysteem met bijgeleverd pompje sluit u de zwemhoes luchtdicht af waardoor het zwemmen comfortabel voelt. Breng eerst de zwemhoes aan over het verband of de wond. Breng daarna het pompje tussen de huid en de hoes. Pomp de lucht uit de zwemhoes waardoor deze vacuüm om de arm trekt. Dit is direct een goede controle of de beschermhoes mooi luchtdicht afsluit.

Het is heel belangrijk om een zwemhoes/gipshoes voor de elleboog te kiezen in de juiste maat. Hiervoor heb je een meetlint nodig en de omtrek van de elleboog 10 cm boven en onder de kwetsuur . Doe dit echt even heel secuur om de  perfecte keuze te kunnen maken:

Sterk & meerdere malen te gebruiken - garantieperiode

Deze zwemhoes is zéér sterk en kan meerdere keren gebruikt worden. Bij zorgvuldig gebruik gaat de gipshoes minimaal 3 weken mee. Garantieperiode: 3 weken vanaf de aankoopdatum. (uitgezonderd zijn gaatjes en scheuren door onzorgvuldig gebruik) De beschermhoes is een fijn hulpmiddel om ondanks gips of verband toch te kunnen genieten van wateractiviteiten. Het is belangrijk er zeer zorgvuldig mee om te gaan zodat er de minste kans is op beschadiging. Lees hiervoor de gebruiksaanwijzing 

© 2014 - 2023 MyMitella | sitemap | rss