Nieuw

Vorige Artikel 24 van 24 Volgende

Happy2Wear Ambulance sokken - 112 spoedeisende hulp

Artikelnummer: H2W-060
€ 8,95 (inclusief btw)

Als er spoed is komen de kanjers van de Ambulance aangesneld  - Ambulance sokken geven je voeten warmte en je humeur een boost

Aan de kant , aan de kant, maak plaats voor deze toffe nieuwe ambulancesokken van Happy2Wear. Gave verpleegkundige sokken speciaal gemaakt voor ambulance -helden in de kleuren die passen bij de kleding . Werken op de ambulance, als ambulancechauffeur of ambulance verpleegkundige is prachtig werk maar zeker niet zonder stress en risico. Een beetje vrolijkheid kan je dan wel gebruiken. Leuke sokken voor zorgambulanceprofessionals! 

Ben je in nood? Dan komen ze er aangesneld met zwaailicht en sirene. Deze versies van de Hapyy2Wear zorgsokken zijn vooral  geschikt om ambulancechauffeurs, ambulanceverpleegkundigen,  en meldkamerprofessionals in het zonnetje te zetten. De kleuren en medische patroontjes op deze Happy2Wear sokken zijn om happy van te worden. Ook verpleegkundigen van de Spoed Eisende Hulp of liefhebbers van vrolijke gekleurde sokken worden blij van deze waanzinnig leuke kleurencombinatie.

De Happy2Wear zorgsokken zijn unisex. Geschikt voor dames en heren en te dragen voor schoenmaat 35 tot en met 46

Productspecificaties:

  • Kleuren: blauw, aqua, rood/oranje, geel
  • Maat: 35-40 & 41-46
  • materiaal: Een zachte comfortabele en duurzame mix van katoen- polyester en spandex
  • uniek van design & kleur
  • sokken voor echte helden

Onder het label Happy2Wear produceren we verpleegkundige sokken met pillen en stethoscopen zusterkapjes of scrubs, doktersjassen, ambulance, pleisters, dokterstassen, röntgen of een pillenpot; Je blijft dingen ontdekken op de kleurrijke sokken van Happy2Wear. Vrolijk gekleurde sokken en sokken met toffe printjes maar altijd met een medische twist.

 

 Let’s wear & grow happiness! Elk label is gemaakt van groeipapier, klik hier en lees meer over onze labels. 

 

© 2014 - 2023 MyMitella | sitemap | rss