Sorteer op
Sorteer op

Een verpleegstershorloge is een Een hippe zorggadget die het werken in de zorg nog leuker maakt.

Zorghorloges in vrolijke kleuren geschikt voor verpleegkundigen en ander (medisch) personeel. Zij dragen bij voorkeur geen ringen, armbanden en polshorloges maar natuurlijk willen zij wel regelmatig kunnen checken hoe laat het is daarbij heb je ook een secondewijzer nodig om de hartslag - pols van een patiënt te checken. Een verpleegstershorloge is dan de oplossing. Deze uurwerken kunnen aan de kleding worden bevestigd en hebben een omgekeerde wijzerplaat daardoor zijn ze eenvoudig af te lezen.

Op z'n kop het allerhandigste hulpmiddel in de zorg

Als je in de zorg werkt wil je natuurlijk niet alleen maar saai wit om je heen. Vrolijke kleuren maken je dag goed en ook voor je patiënt-cliënt is jouw vrolijke verschijning vaak een mooi moment op de dag. Met een gekleurd zorghorloge heb je naast functionaliteit ook een beetje kleur. Als je kiest voor een klokje met een siliconen hoesje is het zeker een tip om een hoesje in een andere kleur ook aan te schaffen, zo kan je lekker afwisselen. Als je lekker wil mixen en mathen zijn ook de pennenhouders in veel kleuren te verkrijgen. Zo is er altijd wel kleur die past bij je zorghorlge.

De verpleegkundige horloge zijn in veel effen kleuren verkrijgbaar zoals, Blauw,  rood , geel, groen, oranje, ontelbaar kleuren roze en paars. Zowel zachte pastels als flitsende modekleuren. Een kleurrijk geheel waar altijd wel een kleur te kiezen valt waar je blij van wordt.

Hoe bevestig jij het liefst een zusterhorloge aan je zorgjasje?

Ook in de bevestigingsmogelijkheden van de verpleegstershorloge heb je de keuze. Een pin - steker sluiting zal voor een fijne stevige bevestiging aan de kleding of het uniform zorgen maar een bevestiging door middel van een clip zal nooit beschadigingen veroorzaken. Daarbij kiezen veel zorgmedewerkers voor een verpleegstershorloge met clipbevestiging omdat deze ook geen verwondingen kan veroorzaken bij cliënt of patiënt. Mocht het klokje eventueel afgetrokken worden van je kleding.

Veilig en snel online bestellen bij MyMitella

www.MyMitella.nl biedt een uitgebreid assortiment. Zodra je een geschikt model hebt gevonden, kan je deze veilig online bestellen en wij leveren het uurwerk direct uit voorraad. Je zal al snel het praktische nut ontdekken van dit unieke horlogetype. Onlangs is het assortiment uitgebreid met schitterende luxe houten  varianten en een klokje dat zowel kan hangen aan kleding/bedrijfskleding uniform als staand op een bureau of nachtkastje. twee in 1 dus. Ideaal als je zowel op de zorgwerkvloer als op kantoor of baliewerkzaamheden hebt.

Online bestellen is heel gemakkelijk. Als  je een keuze maakt uit onze verpleegstershorloge collectie, kan je deze direct online kopen. Maak je de bestelling op werkdagen voor 16:30?  Dan wordt je verpleegstershorloge dezelfde dag nog verzonden. Wil je een van deze horloges cadeau geven, dan kan je dit aangeven tijdens het bestellen wij pakken het dan feestelijk voor je in.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss