Sorteer op
Sorteer op

Vrolijke verpleegkundige horloges met kleurrijke prints in siliconen horloge houder of van kunsstof

Een hippe gadget die het werken in de zorg nog leuker maakt. Vrolijke kleuren en unieke prints geschikt voor verpleegkundigen en ander (medisch) personeel. Uit hygiëne voor zichzelf en de patiënt/cliënt dragen zij volgens de protocolen geen ringen, armbanden en polshorloges. Vele malen per dag hebben zij de tijd nodig en ook regelmatig hebben ze een zusterhorloge nodig met secondewijzer voor het checken van hartslag - pols van een patiënt. Een verpleegsters horloge is dan de oplossing. Deze uurwerken kunnen aan de kleding worden bevestigd met een pinnetje of een clip en hebben een omgekeerde wijzerplaat daardoor zijn ze eenvoudig af te lezen.

We leveren zowel aan particulieren als aan zorginstellingen, ziekenhuizen & praktijken. De op de site getoonde artikelen hebben wij op voorraad. Voor grote aantallen verpleegstershorloges/ zorghorloges of cadeaus voor de zorg bieden wij een passende korting en levertijd. Ook met eigen logo is mogelijk. Heb je gepersonaliseerde wensen voor product, kleur, aantal? Neem gerust  contact met ons op. Kijk ook eens bij arts cadeau & zorg accessoires  voor een ander origineel cadeau voor de zorg.

Weg met alleen maar witte saaie horloges en is zoveel meer 

Ook voor dit specifieke type horloges geldt natuurlijk dat je keuze wilt hebben. Je stijl en smaak bepalen immers welk verpleegstershorloge je koopt. Het uitgebreide assortiment van MyMitella.nl biedt volop keuze. Heb je liever een metalen horloge of een siliconen variant? Het grote voordeel van de horloges met de kleurrijke siliconen houders is dat je van kleur kunt wisselen. Als je hoesjes in andere kleuren aanschaft, kan je razendsnel de kleur van je verpleegstershorloge veranderen. Ook in de bevestigingsmogelijkheden heb je de keuze. Een pin - steker sluiting zal voor een fijne stevige bevestiging aan de kleding of het uniform zorgen maar een bevestiging door middel van een clip zal nooit beschadigingen veroorzaken. www.MyMitella.nl biedt een uitgebreid assortiment. Zodra je een geschikt model hebt gevonden, kan je deze veilig online bestellen en wij leveren het uurwerk direct uit voorraad. Je zal al snel het praktische nut ontdekken van dit unieke horlogetype. Onlangs is het assortiment uitgebreid met schitterende luxe varianten en zelf een klokje dat zowel kan hangen aan kleding/bedrijfskleding uniform als staand op een bureau of nachtkastje.

Verpleegstershorloges direct online bestellen

Als je een keuze maakt uit onze verpleegstershorloge collectie, (moeilijk toch? als er zoveel keuze is) kan je deze direct online kopen. Maak je de bestelling op werkdagen voor 16:30?  Dan wordt je verpleegstershorloge dezelfde dag nog verzonden. Wil je een van deze horloges cadeau geven, dan kan je dit aangeven tijdens het bestellen wij pakken het dan feestelijk voor je in.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss