Wil je de hulpmiddelen tools en cadeaus in grote aantallen aanschaffen voor collega's of medewerkers?

Dan moeten deze natuurlijk met zorg uitgekozen worden qua kleur maar het moet ook van goede kwalteit zijn en passend binnen het budget. Fijn dat je MyMitella for professionals hebt gevonden want hier is de keuze zeer ruim. We leveren aan zorginstellingen, bedrijven, ziekenhuizen & praktijken en de hieronder aangeboden hoeveelheden hebben wij gewoon voor u klaarliggen. Dit zijn slechts voorbeelden van vele de mogelijkheden. Staat uw favoriete MyMitella product er niet bij? Breng ons op de hoogte en maken een passende offerte.

Leuke aanbiedingen en prijzen met korting bij aanschaf van grote aantallen

Regelmatig krijgen we de vraag of wij een geschenk of cadeaupakket exclusief kunnen samenstellen. We doen dit met alle plezier en strooien daarbij graag met confetti en glitters voor een extra feestelijk effect. Door een kort overleg per telefoon of mail bespreken we wat uw wensen zijn, wellicht een kleurstelling, het aantal en het budget. Als dat bekend is kunnen we op maat een aantal passende cadeau - voorstellen doen. Zo ont-zorgen wij en maakt u de blits met het overhandigen van het zorgcadeau.  U blij, wij blij en daarna vooral ........ uw collega's blij. 

Met spoed een leuk geschenk voor zorgmedewerkers?

Is er sprake van een spoedgeval? Op deze pagina worden veel mogelijkheden geboden maar kijk ook zeker nog even naar deze cadeausetjes:  De op de site getoonde artikelen hebben we standaard op voorraad. Kijk voor nog meer originele geschenken ook even bij Uitrusting & Cadeau of Verpleegstershorloges in vele versies. Heeft u vragen of wenst u een offerte op maat? Neem gerust  contact met ons op.

Sorteer op
© 2014 - 2021 MyMitella | sitemap | rss