MENU

VERPLEEGSTERSHORLOGE MET EIGEN LOGO , PRINT OF TEKST; EEN PERSOONLIJK CADEAU OP MAAT

 

Een verpleegkundige horloge is dé MUSTHAVE GADGET voor iedereen die in de zorg werkt. Zo heb je op ieder moment stijlvol en functioneel de tijd binnen handbereik. De verpleegstershorloges zijn vanwege het hygiënische beleid het ideale geschenk voor iedereen die werkzaam is in de zorg.

Bij My Mitella maken we graag van een cadeau iets heel persoonlijks. Bij grote aantallen bieden we daarom de mogelijkheid om de siliconen verpleegstershorloges/zorgklokjes gepersonaliseerd te ontvangen naar eigen ontwerp in KLEUR, TEKST, LOGO of PRINT. (vanaf 30 stuks) Bent u benieuwd wat we voor u kunnen maken? Neem gerust  contact met ons op, we  laten u graag de moglijkheden zien.

Regelmatig krijgen we de vraag of wij een geschenk exclusief kunnen samenstellen en dit doen wij met alle plezier. Met als missie "Happy Healing" zijn wij altijd bezig het leuk en uniek te maken. Door een kort overleg per telefoon of mail bespreken we wat uw wensen zijn, wellicht een kleurstelling, het aantal en het budget. Als dat bekend is kunnen we op maat een aantal passende cadeau - voorstellen doen. Zo nemen wij u veel zorgen uit handen en maakt u de blits met het overhandigen van het zorgcadeau.  U BLIJ en daarna vooral ...... uw collega's BLIJ.

TIP: Liever direct geleverd?  Deze verpleegkundige klokjes hebben wij in grote aantallen direct op voorraad  maar ook deze cadeau's voor de zorg  U geniet zo van fijne korting & we kunnen het vandaag nog versturen!

 

 

© 2014 - 2018 MY MITELLA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel