Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Een badeend met een zorgberoep, stethoscoop-stickers voor op de laptop of  geef je teamuitje een boost met de foto-props ; Je vindt bij MyMitella de leukste gadgets & wannahaves voor in de zorg.... Just for fun

Ze worden verzameld omdat iedereen er vrolijk van wordt. De Rubbereendjes met zorgberoepen. Je kan een heel medisch team samenstellen uit rubber eendjes. Wil je de beste restultaten behalen in de zorg? Wil je de allerbeste zorg verlenen? Dat kan alleen met een goede samenwerking tussen alle disciplines. Koop een badeend bij MyMitella in de versie van verpleegkundige, zuster, arts, chirurg of operatieasssist. Hoe leuk om deze eendjes als bedankje te geven voor de goede zorg aan het hele zorg-team? Er zijn badeendjes in verschillende maten en kleuren zelfs een tandarts-badeend. 

Maak met je team de leukste foto's met de foto-props. Ze worden veel gebruikt als leuke activiteit bij een teamuitje, tijdens de pauze bij een congres of bij een teamvergadering. Even lekker gek doen met elkaar en je zit met elkaar weer in de Happy2Care-mood.

De fraaie stickers die je bij MyMitella kan kopen zijn een sieraad voor op bijvoorbeeld je laptop, je (kantoor)deur, een kast of op je auto of autoraam. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en verkrijgbaar in vele kleuren. Een stethoscoop, een grappige verpleegkundige of de tekst "I'm a nurse what is your superpower?"......... ze hebben allemaal gemeen dat ze jouw liefde voor de zorg uitstralen.

© 2014 - 2023 MyMitella | sitemap | rss