​Op deze pagina delen we graag alle reacties en ervaringen van onze klanten. Ben je blij met de producten, onze service of wil je iets delen wat nieuwe klanten kan helpen in hun keuze? 

 Laat het ons maar weten

  • Geplaatst door Marja

    4-03-2021 | 9.36

    Hallo Sindy,

    Het klokje is inmiddels weer in gebruik. Heel hartelijk bedankt voor de geweldige service! Ik ben er heel blij mee.

    Met vriendelijke groet,

    Marja 

  • Geplaatst door Rianne

    24-02-2021 | 23.43

    Super service! Leuke verpakkingen. Mijn klokje deed het helaas niet goed maar ze stuurde zonder twijfel een nieuwe op die het wel goed doet !  

  • Geplaatst door Shir

    25-02-2021 | 16.16

    Het was een zeer snelle bezorging en de scharen waren megaleuk ingepakt! Aanrader!

  • Geplaatst door Jose

    23-02-2021 | 09.08

    Goedemorgen,

    Ik heb zondag bij jullie een bestelling gedaan, kadootjes voor mijn zoon die binnenkort afstudeert als huisarts, en zojuist ontvangen. Wat hebben jullie het leuk verpakt! Ik ben aangenaam verrast. Dus wil bij deze jullie hiervoor een compliment geven. Erg leuk gedaan.

    Met vriendelijke groet,
    José

  • Geplaatst door Cora van de Sande

    18-02-2021 | 11.42

    Wat een mooie douchehoes! Na een week wassen bij de wastafel eindelijk heerlijke douche kunnen nemen. Maar vooral: super verzorgde zending met persoonlijke noot (Andrea).! Complimenten aan MyMitella!

  • Geplaatst door Eva J.

    15-02-2021 | 13.59

    Vandaag de douchehoes voor mijn zoon ontvangen. Heel blij mee want nu kan hij gewoon douchen met zijn voet in het gips! Ik wilde jullie laten weten dat de manier van inpakken echt super is! Zelfs een geschreven kaartje erbij, getuigt echt van aandacht. Mijn complimenten! Groet Eva

  • Geplaatst door Floor

    15-02-2021 | 13.35

    Even een berichtje om jullie te bedanken voor de ontzettend leuke verpakking!! Wat een lief kaartje en super vrolijk pakje! Ondanks het verdriet en teleurstelling bij mijn dochter dat haar sleutelbeen is gebroken, toch een heel blij meisje met haar prachtige mitella!! Nogmaals dank!!!
    Groetjes Floor 

  • Geplaatst door Brigitta

    13-02-2021 | 14.09

    Leuke cadeaus voor mensen die zijn geslaagd. Heb met veel plezier gewinkeld voor mijn dochter.

  • Geplaatst door Sandra Volbeda

    23-01-2021 | 11.30

    Ik heb een heuptasje, scharen en een clip voor m’n sleutels besteld, ik was verrast toen het pakket binnen kwam. Heel mooi verpakt, goede kwaliteit, heb het de volgende dag gelijk aan m’n collega’s laten zien, ben er superblij mee, kan al m’n spullen kwijt, echt een aanrader. 

  • Geplaatst door Marjan

    20-01-2021 | 12.08

    Lieve mensen, vandaag kreeg ik mijn bestelling binnen. Super snel! En wat hebben jullie het fantastisch leuk en liefdevol ingepakt! Mijn eigen bestelling voelde gewoon als een cadeau. Spulletjes mooi in een organza zakje en omwikkelt met een vloeipapiertje. Nou ik stond gewoon met een big smile het uit te pakken. Heel erg leuk en heel erg bedankt!

  • Geplaatst door Corien

    15-01-2021 | 21.00

    Vandaag voor het eerst in weken comfortabel en heerlijk gedoucht  dankzij de douchehoes die ik over de picc-lijn kon doen.

  • Geplaatst door Eline Hollants

    14-01-2021 | 13.27

    Een heel prettig advies / gesprek gehad met Sindy. Heel vriendelijk en begreep goed waar ik naar op zoek was! Dikke 10 punten 

  • Geplaatst door Anja Huitink

    12-01-2021 | 17.20

    Zeer fijn persoonlijk contact. Duidelijke begrijpelijke informatie. Maar vooral erg leuke zinvolle producten die leuk zijn om te geven bij een diplomering van verpleegkundigen!

  • Geplaatst door Alexandra

    11-01-2021 | 13.16

    Goedemorgen,

    Ik kreeg vandaag mijn bestelling en wil jullie heel graag even een compliment geven.

    Ik bestelde een BIG-spaarpot voor mijn zoon die bijna afgestudeerd HBO-verpleegkundige is. Wat zag het pakketje er superleuk uit! In geweldig papier met hartjes, losse versierseltjes erin en in een mooi organza zakje. Dat is nog eens een leuk cadeautje om mee aan te komen! Ik ben er heel blij mee.

    Ontzettend bedankt en veel succes.

    Met hartelijke groet

  • Geplaatst door Gerie en collega's Alkmaar

    11-01-2021 | 10.43

    Vandaag de bestelling gekregen, wat ontzettend leuk ingepakt allemaal
    Complimenten van ons

    Gerie en collega's
    Alkmaar 

  • Geplaatst door Eline Haspels

    06-01-2021 | 14.35

    Beste Mymitella,

    Het uitpakken van mijn bestelling was al een cadeau opzich. Bedankt voor dit feestelijke pakketje.
    Leuk & origineel gedaan!

    Positieve vibessss  .

  • Geplaatst door Wuarbanaran

    20-12-2020 | 21.13

    Voor de 2e x kniebandage besteld voor onze jongste

    Ze zijn super fijn!!

  • Geplaatst door Natascha van Genderen

    10-12-2020 | 12.18

    Wat een leuke artikelen hebben jullie, en voor iedereen wat.
    Ben benieuwd naar de bestelling.

    Groetjes Natascha. 

  • Geplaatst door floor hamers

    08-12-2020 | 11.21

    Hoi Team My mitella,

    ik ben floor

    ik werk zelf al 7 jaar in de gezondheidszorg.

    ik was ook al lang op zoek naar eigen set scharen, want op m'n werk zijn ze altijd kwijt op de een of andere manier.

    ik werk in de ouderenzorg(verpleeghuis)

    of ik als linkshandige kan er niets mee...

    en jullie sokken zijn echt leuk , en ze zitten prima.

    ik raad zeker de website aan, en erg leuk ingepakt.

    groetjes floor

  • Geplaatst door Carla

    05-12-2020 | 00.28

    Leuke sleutelhangers besteld om kado te doen aan verloskundigen van onze dochter,snelle levering en leuk verpakt,dank jullie wel 👌🏻

  • Geplaatst door Karin

    04-12-2020 | 22.09

    Zeer tevreden. Snelle levering en de bestelde artikelen waren heel feestelijk verpakt. Ik raad deze website zeer zeker aan!

  • Geplaatst door Anja

    02-12-2020 | 08.24

    Eerdere bestellingen bevallen super goed, nu waren we op zoek naar een kado voor een collega die ons gaat verlaten en ben ik even los gegaan op jullie super site.

  • Geplaatst door Michelle

    21-11-2020 | 16.39

    Ik vind het een hele leuke site om kerstkopen te doen voor mijn ouders die allebei in de zorg werken.

  • Geplaatst door Sabine

    15-11-2020 | 09.41

    Leuke site, overzichtelijk en snel verzonden! Leuk kadootje / speldje erbij gekregen. 

  • Geplaatst door Paula

    10-11-2020 | 13.43

    Beste MyMitella Team,

    het team is heel vriendelijk. Snelle en goede service.
    Ik heb een heuptas en een scharenset bestellt. Helaas is na 4 dagen al de kleur van de scharen set aan sommige plaatsen al los gekomen. Dit was iets teleurstellend.

    Toch bedankt.

    Met vriendelijke groeten,
    Paula

  • Geplaatst door Mendy

    05-11-2020 | 17.15

    Hallo leuke mensen van MyMitella,

    Ik wil jullie nog hartelijk bedanken voor het regelen van de extra kous. En was blij verrast met het lieve kaartje van sindy en een leuke verrassing erbij.

    Dit zie je tegenwoordig niet vaak meer en dit onderscheid jullie duidelijk van andere bedrijven.
    Heb deze service aan al mijn collega's verteld en hoop hiermee te bewerkstelligen dat er voor jullie meer bestellingen komen.

    Nogmaals bedankt en zeker tot in de toekomst.

    Met vriendelijke groet

  • Geplaatst door Yordi

    04-11-2020 | 14.40

    Bestelling was super netjes snel geleverd ! Erg bedankt ! Mvg Yordi

    Reactie MyMitella,

    Beste Yordi, heel graag gedaan! Het was dan ook wel een erg leuke bestelling. Je had uitgebreid rond "gesnuffeld" op de site ! 
    Vriendelijke groet, Marco

  • Geplaatst door Wim

    02-11-2020 | 17.44

    Geweldige service snel verzonden en leuk mooi horloge en nog een extra batterij gratis erbij

  • Geplaatst door Yvon

    20-10-2020 | 11.12

    Hallo. Team nu Mitella,

    Zojuist het pakketje ontvangen. Wat een feestje om dit uit te pakken. En wat leuk een. “ zorg pin” en een hand geschreven kaartje. Geeft een warm gevoel.

    Bedankt en een fijne dag
    Groet Yvon

  • Geplaatst door Rianne

    13-10-2020 | 16.22

    Goeie service en snelle levering!
    Mijn zoontje is blij met zn mitella en zit ook goed en stevig.
    De douchehoes werkt ook goed.
      

  • Geplaatst door M Visser

    08-10-2020 | 12.28

    Super fijn dank u wel voor de goede service!!
    Ik ben helemaal blij met de spullen werken fijn ook!
    Vanmorgen de scharen gebruikt! Top
    Groetjes

  • Geplaatst door S. Steehouwer

    29-09-2020 | 19.06

    Dit bedrijf biedt een zeer goede service en is erg klantvriendelijk! Een probleem met de douche- en badhoes werd direct opgelost. 

  • Geplaatst door Erna

    01-09-2020 | 11.22

    Erg goede service. Ze hebben echt hart voor hun klanten. Aanrader dus!

  • Geplaatst door Esther Edens

    31-08-2020 | 14.21

    Onze dochter van 4 heeft in maart 2020 een beenverlenging ondergaan. Dit is een proces van circa 8 maanden en het enige wat ze echt mist is zwemmen. Na lang zoeken op Google zijn we uitgekomen bij MyMitella. Omdat wij wat vragen hadden, heb ik telefonisch contact opgenomen en ik ben zo goed en vriendelijk geholpen. Wij hebben een Bloccs zwemhoes (onderbeen) aangeschaft en deze gebruikt in combinatie met een vacuümpomp om het geheel zo goed mogelijk af te sluiten en dit is gelukt. Dit is gekomen door het meedenken van medewerker Cindy! Onze dochter heeft de hele zomer in Frankrijk heerlijk kunnen zwemmen en is helemaal gelukkig in het water en wij zijn blij omdat zij blij is! 

  • Geplaatst door Margreet

    23-08-2020 | 10.07

    Snelle levering en ik ben super blij met mijn bestelling.
    In het echt nog mooier dan op de site! 

  • Geplaatst door Koos

    23-08-2020 | 09.09

    Heb voor onze dochter een zwemhoes gekocht, maar helaas toch een miskoop! Ondanks het glad en strak vacuüm getrokken, zakte de zak toch na tien minuten van haar been af... Erg spijtig en jammer van de dure centen 

  • Geplaatst door Kelly

    02-08-2020 | 13.32

    Armsling en nachtspalk gekocht voor mijn kleutertje. Past perfect en hippe print.
    Zeer snelle levering. Topservice. Direct veel reacties op de trendy armsling. Uiteraard direct reclame gemaakt.

  • Geplaatst door Linda

    27-06-2020 | 14.56

    Kniebrace voor mijn kind besteld. Snelle levering. Alleen stiksels zaten los. Foto gestuurd en volgende dag een reaktie. Kreeg meteen een nieuwe opgestuurd. Zeer tevreden. Vooral de klachtenafhandeling. Verkopen kan iedereen maar een probleem oplossen is vaak lastig. Dikke 10 voor Myron mitella. 

  • Geplaatst door Yvonne Benders

    24-06-2020 | 12.24

    Hele snelle levering. Maandag besteld, dinsdag in huis. Ook was het pakketje al super leuk ingepakt! Ik ben een heel tevreden klant! Merci!

  • Geplaatst door caroline

    23-06-2020 | 13.38

    De zwemhoes is fantastisch! De zoon heeft hier al elke dag uren gezwommen en zijn been blijft kurkdroog (is geopereerd geweest en zit met draadjes, geen gips).
    Ook de service was geweldig! Heel leuke persoonlijk touch met het kaartje en de pen! En een hele snelle levering!
    We kunnen het iedereen aanraden!

  • Geplaatst door Eveliene

    19-06-2020 | 15.58

    Ik schrijf nooit recensies maar hier kunt u goed bestellen. Wat een service... ik had iets verkeerd gedaan na bellen werd dit keurig opgelost. Het was een cadeau voor mijn dochter om uit te pakken. Er zat een kleinigheidje en een kaartje bij! Mijn dochter was er echt blij mee. Kortom zet deze kwaliteit voort! 

  • Geplaatst door Jelle

    19-06-2020 | 09.55

    Heel mooi jullie spullen, alles kunnen vinden wat ik nodig had, ik werk zelf in het ziekenhuis , opleiding verzorgende niv3

  • Geplaatst door Hannes Eduard

    10-06-2020 | 21.53

    Geplaatst door Eduard.
    Had een douchehoes onderarm besteld wat Mitella deed vermoeden dat dit zou dienen na een operatie (wat ook is). Ze waren attentvol en deden er een zonnig kaartje bij met 'veel beterschap gewenst'. Hartelijk dank. Het pakje was héél beschermd verpakt. Eén minpunt was dat ik niet door post nl. ingelicht werd over het brengen van het pakje, gelukkig was ik thuis. 

  • Geplaatst door S.Bekendam

    10-06-2020 | 13.52

    Vanmiddag telefonisch contact met jullie gehad. Graag 4 verschillende medische poppetjes usbstick, waaronder 1 roze. Nog een compliment voor telefonische behulpzaamheid en bereikbaarheid. Mvg S. Bekendam 
    P.S. Vandaag ontvangen en ontzettend leuk verpakt ! Nogmaals dank!

  • Geplaatst door Jennifer

    03-06-2020 | 14.10

    De zwemhoes voor gips, is een fantastische uitvinding.
    Nadat mijn dochter erg verdrietig was dat ze niet kon zwemmen met dit warme weer . Heb ik haar blij gemaakt met dit product . Ze heeft iedere dag al gezwommen en haar gips blijft kurk droog ! 

  • Geplaatst door Ronald Rabout

    28-05-2020 | 13.06

    Bestelling zoals altijd goed verzorgd en op tijd geleverd.
    Ook voor nazorg kan je op dit team rekenen.
    TOP team.

  • Geplaatst door Ruth

    24-05-2020 | 13.43

    Wat een feest om hier te bestellen ! 's Ochtends een gips-hoes besteld besteld en 's middags kon ik het al ophalen !
    Onze dochter had pech en zit in het gips het leuke was dat er voor haar ook nog een presentje bij zat.
    Top ! Super thanks !  

  • Geplaatst door Janssen

    22-05-2020 | 17.55

    Naast de handige producten hebben ze hier ook hele leuke en grappige producten om als cadeau(tje) te geven.
    Ik heb hier een heel pakket zelf samengesteld voor mijn zoon die aan zijn verpleegkunde opleiding gaat beginnen en bijna jarig is.
    Het pakket was snel binnen en veel producten erg leuk verpakt.
    Heel positief en blij mee!

  • Geplaatst door Teunie Niessen

    18-05-2020 | 10.58

    Hartelijk dank voor de goede service bij het oplossen van mijn klacht! 

  • Geplaatst door Helga

    12-05-2020 | 14.13

    Vanmiddag de bestelling ontvangen. Bedankt voor de vlotte afhandeling! Het ziet er allemaal perfect uit. 

  • Geplaatst door Sandra

    24-04-2020 | 11.30

    hallo
    Ik had veel sokken besteld en daarbij geweldige pinupps gekregen met een stethoscoop, echt super leuk en dan dan ook nog alles leuk ingepakt met een kaartje, leuk om alles zo aan mijn collega's weg te geven.
    echt bedankt, leuk in deze moeilijke tijden
    groetjes sandra jesterhoudt

  • Geplaatst door Riet

    20-04-2020 | 14.08

    Was zo maar aan het snuffelen om te kijken of ik een kleinigheidje kon vinden
    om dat aan mijn verzorgers die mij dagelijks komen wassen enz enz t kunnen geven en zodoende kwam ik hier terecht
    Beslist geen spijt van .helemaal naar wens maar 2 dagen gewacht super verpakt en nog een precentje ook .
    Kom beslist nog wel terug dat is een ding wat zeker is  lieve groetjes

  • Geplaatst door Filiz

    17-04-2020 | 17.20

    Een tijdje geleden een heuptasje besteld (het xl tasje). Ik ben er erg tevreden mee, kwaliteit super en snelle levering. Toppertjes, voortaan bestel ik mijn spullen via hier 
    Net ook weer een zaklampje en 2 jojo zippers besteld (eentje om kado te geven). 

  • Geplaatst door kitty

    16-04-2020 | 14.31

    Lieve mensen
    Bedankt voor de snelle levering.
    Super lief verpakt, bedankt voor de extra met een heel lief kaartje erbij, doet een ieder goed😁
    Heel attent.

    met vriendelijke groet

  • Geplaatst door Gerard K

    15-04-2020 | 11.39

    Ze hebben jullie aan mij aangeprezen omdat jullie het gene wat er besteld is de volgende dag bij de klanten geleverd wordt 

  • Geplaatst door Marjolein

    14-04-2020 | 20.49

    Wat een verrassing toen ik mijn bestelling uit het doosje haalde. Alles apart verpakt in een leuk zakje en ook nog een cadeautje! Ik ben fan! ♥️

  • Geplaatst door Marloes

    04-04-2020 | 16.31

    Super snel geleverd!
    En dank voor de attentie en lieve note!!

  • Geplaatst door J

    02-04-2020 | 22.53

    Leuk kado gevonden om mijn lieve vriendin een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd ♡

  • Geplaatst door Nina

    02-04-2020 | 22.33

    Kijk er naar uit mijn bestelling binnen te hebben en om met mijn bestelde spulletjes vol energie en vrolijkheid aan de slag te kunnen!

  • Geplaatst door Claitie

    01-04-2020 | 18.31

    Perfecte levering.
    Producten zelf zijn snel en netjes afgeleverd en mooi verpakt. Een feestje om open te maken.
    Met het horloge ben ik erg blij. Precies wat ik zocht voor een goede prijs. De heuptas is helaas te klein die stuur ik vandaag terug. Maar heb meteen een grotere besteld en dan meteen maar de xl. Ben benieuwd.
    Ga jullie zeker aanbevelen. Als dat niet al andere doen. Veel van mn collegas bestellen bij jullie en, terecht.
    Mij dank.
    Mvg.
    Clairie. 🌹

  • Geplaatst door Regien

    25-03-2020 | 20.09

    Wat een ontzettende leuke ervaring is het om bij jullie te bestellen. Als he al een keuze heb kunnen maken uit de mooie producten en gifts, dan begint het feestje pas echt. Hartelijke ontvangstbevestiging . Daar ben ik blij door verrast. Producten zelf zijn snel en goed afgeleverd en stuk voor stuk mooi verpakt. Kortom... ik word er blij van. Allemaal bedankt die dit mogelijk gemaakt hebben. Ik zal jullie zeker van harte aanbevelen 

  • Geplaatst door harda

    24-03-2020 | 15.06

    Bedankt voor de snelle service. ben er erg blij mee.

  • Geplaatst door hilda

    18-03-2020 | 15.19

    Ik wil even melden dat we super tevreden zijn met de service van my mitella!!! Ik had voor mijn dochter 3 paar sokken besteld, als cadeautje omdat ze in het ziekenhuis de BBL opleiding mag gaan doen komend schooljaar. Helaas bleek er 1 paar al kapot te zijn bij het openen van het zakje. We hadden een retour formulier uitgeprint en met de sokken naar het adres gestuurd wat op het retour formulier stond. Al heel snel kreeg ik een mail dat nieuwe sokken weer naar ons retour zouden komen en dat de postzegels qua waarde terug gestort zou worden. Dit was ook met een dag gerealiseerd. Toen mijn dochter het pakketje opende zat er een kaartje met pleister post-it bij. Ze was hier mega blij mee!!! My mitella...bedankt voor de super service!!!!!

  • Geplaatst door Jolanda

    14-03-2020 | 12.31

    Supersnelle levering van mijn armbrace. Zit perfect en doet zijn werk goed. Ben er zeer blij mee! Bedankt!

  • Geplaatst door Sanne

    25-02-2020 | 23.06

    Zo’n leuke site!
    Ik wilde graag wat leuke pennen en een klokje voor in mijn uniform.
    Nou hier heb ik echt wel wat leuke dingetjes besteld!
    Ik ben heel benieuwd 

  • Geplaatst door Danielle

    23-02-2020 | 22.26

    Een horloge besteld en de batterij deed het niet. Gebeld en heel netjes teruggebeld en werd meteen voor me geregeld. Postzegels voor retour werden teruggestort en nieuw horloge met extra batterij heel snel terug gekregen!
    En beide keren met een leuk extra cadeautje erbij  super aardige mensen en super service!

  • Geplaatst door Tjerk ten Rouwelaar

    21-02-2020 | 10.38

    Superleuke website met mooie kadootjes en praktische hulpmiddelen voor de zorg.
    EHBO doosje is absolute aanrader;mooi,klein en praktisch verpakt👍
    Compliment voor snelle levering😀

  • Geplaatst door Dirk de Ruiter

    29-01-2020 | 19.34

    Een mooie duidelijke website zonder poespas,
    Dat vind ik mooi.

    Groet Dirk. 

  • Geplaatst door Rene

    18-01-2020 | 17.58

    Snelle levering van bestelling. Mooie spullen die voldoen aan beschrijving.
    Heuptasje meteen maar gebruiksklaar gemaakt voor morgen.

  • Geplaatst door Inge Bekker

    17-01-2020 | 13.55

    Fijne site, duidelijk.
    Snelle levering.
    Goed spul 

  • Geplaatst door D. van den Akker

    30-12-2019 | 10.47

    Hallo!! Bedankt voor jullie snelle levering! Vol spanning op het pakketje gewacht en vanmiddag binnen gekregen.
    Super bedankt voor het lieve berichtje en extra’s erbij. Ben er heel erg blij nogmaals hartstikke bedankt ! En blije klant😉.
    Hele fijne jaarwisseling en prettig weekend!!

    Verstuurd vanaf mijn iPhone 

  • Geplaatst door Monique

    19-12-2019 | 09.30

    Ik heb net onze bestelling binnen, en wat een leuke verrassing alles zo leuk verpakt dit zijn nog eens leuke bestellingen.
    Bedankt hiervoor 👍🏻

  • Geplaatst door Ivonne

    17-12-2019 | 10.30

    Horloge is top, totdat je de (gratis) batterij na een maand moet vervangen niet los te krijgen die achterkant meerdere personen hebben het geprobeerd dus heb nu de enige keus een nieuw horloge te bestellen! 

    reactie MyMitella: Beste Ivonne wat vervelend om te vernemen. Juist om te voorkomen dat de batterij van een horloge te kort mee gaat sturen we gratis een extra batterij bij een horloge zodat we er zeker van zijn dat je lang plezier hebt van je aankoop . Indien het vervangen zelf niet lukt mag je ook contact met ons opnemen. Bij elk horloge is het mogelijk maar soms zitten de klepjes inderdaad erg strak. We doen het met plezier voor je. Als je in de buurt woont mag je zo langs komen en anders even per post. Een nieuw klokje aanschaffen mag natuurlijk voor de leuke afwisseling maar is zeker niet noodzakelijk.
    Hartelijke groet,

    Sindy

  • Geplaatst door Veronique

    13-12-2019 | 23.20

    Armsling voor mijn zoon (8) besteld, hij had erg last van zijn zware gipsarm. Slapeloze nachten de eerste week, wij moesten steeds zijn arm meedraaien in bed. Nu niet meer! Hij is er super blij mee! Het voelt heel fijn, kan tijdens zijn slaap nu zelf zijn arm laten meedraaien, hij vind hem ook erg mooi en zijn Pokemonkaarten passen in het zakje  Super snelle en goede service! Ik heb ook de zwemhoes besteld, die moeten wij nog uitproberen, lijkt mij ideaal! Ik ben zo blij dat ik mijn zoon hiermee kan ontlasten!

  • Geplaatst door I. van Loon

    05-12-2019 | 14.46

    Dankjewel voor de fijne service. Ben erg blij met de producten. De zorganizer is erg praktisch voor op mijn werk, daar ga ik veel profijt van hebben. Ik heb veel last van mijn arm en hand, een sling is niet fijn aan mijn arm, een mitella niet fijn aan mijn nek, en de sling die ik bij jullie heb besteld voelt meteen een stuk draaglijker 

  • Geplaatst door Linda

    29-11-2019 | 22.45

    Voor ongeveer twee weken een leuke armband besteld, aan de telefoon prima geholpen.
    Ik kreeg een heel leuk ingepakte armband! Ik verwacht dat diegene die hem kado krijgt heel erg blij mee zal zijn en vooral heel herkenbaar met de leuke kleine “bedeltjes” van de babyvoetjes, flesje en kinderwagen. 

  • Geplaatst door Karin V.

    28-11-2019 | 10.49

    Leuk dat jullie zoveel keus in linkshandige scharen hebben! Ik had eerst een gewone metalen, maar ben die kwijtgeraakt omdat die niet opvalt.

  • Geplaatst door Leandra Kuindersma

    28-09-2019 | 14.21

    Bestelling werd supersnel verzonden en bezorgd. Ben erg blij met mijn bestelling! 

  • Geplaatst door Sandra

    18-09-2019 | 09.11

    Super leuke spullen .
    Heuptasje leuk maar snel begonnen de naden los te raken......( intensief gebruik)
    Mag graag op de site snuffelen 

  • Geplaatst door Esther

    05-08-2019 | 20.53

    Bedankt voor de goede service, ook voor het nog snel versturen van een tweede hoes omdat de eerste niet aankwam. We hebben een top vakantie, dankzij jullie hoes kan onze waterrat tóch zwemmen! Esther

  • Geplaatst door Willem Jan

    23-07-2019 | 17.54

    Als ik zsm een hoes in Branville Frankrijk wil bestellen, wanneer wordt hij dan geleverd?

  • Geplaatst door unknown

    17-07-2019 | 11.20

    Het zou echt super fijn zijn als ik de artikelen uiterlijk vrijdag 19 juli kan ontvangen. De kinderen hebben de artikelen uitgekozen voor de verjaardag van mama. Mama is echter jarig als we op vakantie zijn in Oostenrijk. En zaterdag 20 juli vertrekken we al. Het zou mooi zijn, maar uiteraard realiseer ik mij ook dat ik eerder moest zijn met bestellen... Groetjes, Joey ps. wat een leuke artikelen bieden jullie aan zeg op deze site!

  • Geplaatst door Daniëlle

    11-07-2019 | 12.48

    Bedankt voor de geboden oplossing.
    Wij hebben bij zowel onze revalidatie arts als de therapeuten en gips meester jullie bedrijf doorgegeven als DE oplossing om veilig droog te kunnen zwemmen tijdens gips!

    Nogmaals dank vd prettige en correcte oplossing en contact.

  • Geplaatst door Feline

    07-06-2019 | 14.04

    Top winkel! ?

  • Geplaatst door Jenne

    03-06-2019 | 12.56

    super kado, jammer dat ik dit zo laat zie. Ik heb het mogen nodig voor een geslaagde verpleegkundige . Dus ga een "gokje" wagen :-) of het inderdaad morgen geleverd wordt. Hier zal ze erg blij van worden

  • Geplaatst door Arianne

    03-06-2019 | 12.45

    Zocht een leuk cadeautje voor de drie juffen op de peuterspeelzaal als afscheid. Dit is samen met een kleurplaat leuk om te geven

  • Geplaatst door Anja

    14-05-2019 | 18.09

    Bij deze wil ik laten weten dat ik nadat ik een klacht had ingediend ik gebeld ben door 'my mitella' en ik 2 nieuwe klokjes heb gekregen!

    Dank jullie wel voor de goeie service

  • Geplaatst door Anja

    11-05-2019 | 09.48

    Ik had 2 losse klokjes besteld maar 1 hield er al na 2 dagen mee op en die andere doet het ook niet goed  weggegooid geld dus..
    Dan kun je beter een nieuw batterij kopen voor een goed klokje 

  • Geplaatst door Jo

    01-05-2019 | 17.21

    Vandaag binnen gekregen en super blij mee, wat een mooi cadeau en wat een goeie timing want die van mij was palliatief en had warme zorg nodig haha... dank je wel

  • Geplaatst door Dineke

    26-04-2019 | 17.10

    Super!
    Snelle en hele mooie levering.
    Losse spullen besteld en geleverd als een mooi cadeautje.
    Top ?

  • Geplaatst door Kiki

    25-04-2019 | 10.08

    Jullie gevonden via den collega in de zorg. Was opzoek naar een tasje, en zag dit luipaard tasje. Té gek! Super leuk!!!

  • Geplaatst door Karin

    19-04-2019 | 17.09

    Behulpzame klantenservice, snelle levering. En het heuptasje zit zonder band in de jaszak van mijn uniform , ideaal alles geordend & bij elkaar!

  • Geplaatst door Kea

    12-04-2019 | 17.34

     geweldig snelle levering gisteren om 14.00 uur besteld en vandaag al in huis,ben erg tevreden .
    Een volgende keer zal ik hier weer iets kopen de horloge ziet er mooi uit precies zoals op de website 

  • Geplaatst door Sabrina

    29-03-2019 | 14.53

    Van de week 4 heuptasjes besteld voor mijn en 3 collega's.
    Helaas waren niet alle kleuren meer op voorraad maar die wij nu ontvangen hebben zijn werkelijk super handig !!
    Hartelijk dank voor de super snelle levering !
    Houd mij op de hoogte als de nieuwe kleuren/designs er weer zijn ! (ook voor de scharen a.u.b.)

    Groetjes,
    Sabrina 

  • Geplaatst door Marjolein

    29-03-2019 | 14.10

    Gisteren een verbandschaar linkshandig en een pennehouder besteld. Nu al in huis. Wat een goede servive

  • Geplaatst door Sandra

    26-03-2019 | 22.54

    Super om bij deze site te bestellen !!!
    Snel netjes en super leuke dingen

  • Geplaatst door Annet Dekker

    19-03-2019 | 19.38

    Ik heb al verschillende keren een jojo keycord met strass steentjes besteld. Ze zijn mooi, netjes afgewerkt en sterk.
    Ze waren ook altijd snel bezorgd, helemaal goed! 

  • Geplaatst door Trudie

    11-03-2019 | 18.10

    Compliment

    Ik heb afgelopen week een sling bij u besteld voor mijn zuster, kruislings over haar rug.
    Zij heeft een verlamde arm.
    Zit super goed.
    B.v.d.

  • Geplaatst door Cicilia O.

    06-03-2019 | 10.29

    Leuke kado's voor iemand die geslaagd is voor verpleegster. 

  • Geplaatst door S. Groen

    05-02-2019 | 21.11

    Goede service, snelle levering en de dingen die ik heb gekocht bevallen heel goed (div. verpleegstershorloges en twee katrolletjes voor sleutels en pasjes). De bestelde spulletjes worden ook nog eens leuk verpakt in een klein tasje van organza in de kleur van het bestelde product. Ik beveel Mymitella zeker aan!

  • Geplaatst door Erika

    05-02-2019 | 20.52

    Helaas is mijn heuptasje binnen 3 maanden aan meerdere kanten kapot en reageren jullie niet op mijn mail. Wat een slechte service en kwaliteit  

  • Geplaatst door Willemyne

    04-02-2019 | 11.47

    ... heb al eerder bestellingen bij jullie gedaan en was daar heel tevreden over (product en levertijd).

  • Geplaatst door Anne Verwaal

    31-01-2019 | 14.15

    Leuke & goed bruikbare spullen! Erg leuk dat er ook een aantal kleine extraatjes bij de bestelling zaten  Bedankt!

  • Geplaatst door Y Evers

    21-01-2019 | 08.41

    Mooi verhaal zit er achter jullie bedrijf. Super!

  • Geplaatst door k. Zomers

    08-01-2019 | 14.01

    bedankt voor het leuke aanbod en de pakketjes die gemaakt worden!

  • Geplaatst door Henk B.

    08-01-2019 | 14.00

    Jullie hebben een leuk aanbod van producten voor een redelijke prijs.

  • Geplaatst door L. Ghantous

    08-01-2019 | 13.59

    super leuke site; kom zeker eens terug voor een leuk zorg gerelateerd cadeautje.

  • Geplaatst door Karin

    05-01-2019 | 17.30

    Wat fijn dat jullie nu ook scharensets voor linkshandigen verkopen!  

  • Geplaatst door Wesley

    20-12-2018 | 09.32

    Zeer goede services, producten snel en goed bezorgd. Had er bij vermeld dat het om kerstcadeaus ging. Bij het open maken bleek er al een leuk zakje om heen te zitten. Zeer goede service.

  • Geplaatst door Monique

    10-12-2018 | 13.31

    Ik ben net geslaagd als verpleegkundige en geef mijzelf een cadeau.

  • Geplaatst door Lianie

    03-12-2018 | 11.25

    Bedankt voor jullie stiptelijk levering en mooie verpakking. Ik ben zeer tevreden met mijn producten.

  • Geplaatst door ellen

    22-11-2018 | 23.18

    Leuke site en dito producten

  • Geplaatst door Koosje Ockers

    22-11-2018 | 08.34

    Ik krijg straks een schouderprothese en moet daar 3 maanden mee doen, uit het ziekenhuis zo,n blauw saai ding, die is mooi voor de nacht en overdag deze vrolijke om en naar mijn smaak, ben 70jaar. 

  • Geplaatst door mevr. Bons

    16-11-2018 | 21.48

    Beste Mymitella,
    Helaas heb ik geen facebook maar ik wil graag
    Mijn ervaring met jullie site delen.
    Ik had voor de bachelor geneeskunde van onze
    Dochter bij jullie een verpleegster horloge met
    Pennenhouder besteld.Hij werd keurig de volgende
    Dag bezorgd en was super leuk ingepakt.
    Ik ben dus heel tevreden over jullie site de snelle
    Bezorging en het leuke inpakken,onze dochter was
    Er heel blij mee.
    Met vriendelijke groet

  • Geplaatst door Hanan

    03-11-2018 | 13.44

    Beste Marco,

    Topie! Het is aanbrengen is goed gelukt. Kleine meid heeft ook heerlijk geslapen. Top artikel!

    Groet,
    Hanan

  • Geplaatst door Jan de Hond

    12-10-2018 | 14.31

    Een vriend van ons heeft een bedrijfsongeluk gehad en is een deel van zijn vingers kwijt geraakt. Toen wij hem bezochten zagen wij dat hij zo`n on ogelijk wit/ creme armsling had gekregen vanuit het ziekenhuis.(dat is gebruikelijk) Via een kennis werd wij geattendeerd op de mooie en praktische armslings van MyMytella , wij hebben hun site bekeken waren meteen enthousiast, hebben er een uitgezocht, deze laten bezorgen. Zijn reactie was geweldig, goede steun en geen last meet van een snijdende band in zijn nek.
    Fijn dat we jullie op het spoor zijn gekomen. Wij zullen dit zeker aan anderen door vertellen.
    Bedankt voor de goede verzorging en veel succes.

  • Geplaatst door Wendy

    10-10-2018 | 17.08

    Super leuke site met veel leuke dingetjes  Ik heb nu gekozen voor een sleutelhanger voor de verpleegkundigen, een superleuk scharenset voor de zorg en een pennenclip omdat ik altijd mijn pen kwijt ben tijdens mijn dienst.... ik kan niet wachten om het te ontvangen. doei 

  • Geplaatst door Ruth

    03-10-2018 | 19.45

    Vandaag jullie pakketje ontvangen, en wat een super service dat jullie het al zo leuk hebben ingepakt, daar worden mn collega's verpleegkundige vast erg blij van ??

  • Geplaatst door Elise

    25-08-2018 | 15.55

    Super leuke spullen!
    Mijn heuptasje gister binnen gekregen en gaat zeker goed van pas komen!

    Bedankt!

  • Geplaatst door Manon

    23-07-2018 | 12.02

    Via Mymitella heb ik een mitella gekocht. Wat een kwaliteit!! De mitella zit heerlijk en is nog leuk ook! Het zakje voor je mobiel, maar iets naders kleins kan er ook in, is een echte uitkomst!   

  • Geplaatst door Marijke

    23-07-2018 | 10.45

    Bedankt voor de geweldige en super snelle bezorging van de bestelling van de heuptasjes. Ze zijn prachtig. Leuk dat wij de pen en telefoon tasje extra hebben. Wij gaan met de tas werken en zullen zeker als het goed bevalt het delen met alle andere collega's van de stichting. Bedankt en hopelijk tot horens. Met vriendelijke groet, Marijke

  • Geplaatst door Pleun

    22-07-2018 | 22.39

    Ik vind het een leuke en erg overzichtelijke site! Alles is in een oogopslag vindbaar, goede en duidelijke foto’s van de producten en redelijke prijzen!

  • Geplaatst door Jan en Lida de Hond

    05-07-2018 | 20.57

    We hebben jullie site bekeken en zijn verrast over het grote en mooie assortiment. Het ziet er kwalitatief goed uit met een prachtige en vrolijke uitstraling. We zullen jullie zeker aanbevelen daar waar nodig.
    Veel succes met MyMitella.

  • Geplaatst door Bianca

    02-07-2018 | 09.41

    Ik ga dit heuptasje voor de zorg graag proberen met mijn rok. Met dit warme weer ideaal als ik alle spullen bij me kan dragen en geen jasje aan hoef ?

  • Geplaatst door Jacobs

    22-06-2018 | 08.44

    Perfect advies gehad van de verkoper. De mitella is voor mij een ware uitkomst en echt een verrijking bij mijn schouderbreuk. Ik kan deze mitella iedereen aanraden

    Eventueel in een andere kleur beschikbaar zou komen. Het is nu gewoon blauw. Een beschrijving hoe je de Mitella aan moet brengen voor de eerste keer. Dat zou kunnen met een korte instructie papier erbij te doen.

  • Geplaatst door Manon ( 's-Gravenzande)

    22-06-2018 | 08.43

    Buiten dat het een erg leuke mitella is zit deze ook erg goed!!!! Ik heb eerdere saaie mitella´s gehad die nog niet de helft zo goed zaten als deze. Het vakje voor de mobiel, of pasje, kleingeld, enzo is ook echt een uitvinding!

  • Geplaatst door Manon

    22-06-2018 | 08.42

    Het zakje voor de mobiel zit aan beide kanten. Erg handig om bv met mooi weer 1 voor mobiel en 1 voor bankpas te gebruiken. Tip: zet in de beschrijving dat het 2 zakjes zijn.

  • Geplaatst door Karin

    20-06-2018 | 11.03

    Wat een leuke site. 

  • Geplaatst door Anita

    08-05-2018 | 12.37

    Vrolijke gadgets, leuke aktie!

  • Geplaatst door Petra

    07-05-2018 | 15.21

    Leuke actie en nu maar duimen.

  • Geplaatst door Lindi

    12-04-2018 | 20.00

    Een snelle service/bezorging en dan ook nog is een snelle reactie op mijn mail.
    Bedankt daarvoor.


    En ik zie de bestelling verschijnen 

    Groetjes,
    Lindi 

  • Geplaatst door Maike

    11-03-2018 | 12.01

    Ik word heel erg blij van deze webshop!  happy healing! X

  • Geplaatst door Anne Leen

    21-02-2018 | 13.22

    Hoi Sindy,

    Wat heb je dat leuk ingepakt, dank je wel!


    tot de volgende order!


    Groetjes Anne

  • Geplaatst door anabella

    20-02-2018 | 12.22

    Op bol.com hebben jullie niet de keuze voor verschillende maten. Fijn dat jullie wel verwijzen naar jullie eigen website!

  • Geplaatst door S.B.

    14-02-2018 | 18.11

    We hebben de zending in goede orde ontvangen en zijn zeer positief over de leuke USB sticks! Leuk dat het assortiment zo divers is.

  • Geplaatst door Wendy

    06-02-2018 | 19.24

    Wat een geweldige service en wat een goed product!
    Na telefonisch contact konden wij direct langskomen om voor onze dochter een mitella uit te zoeken.
    Ondanks de pijnlijke sleutelbeenbreuk zit haar arm goed in haar nieuwe mymitella!
    Nogmaals bedankt 

  • Geplaatst door Evelyn te Kamp JBZ

    23-01-2018 | 11.49

    Bedankt voor de geweldige samenwerking. my mitella een bedrijf wat met je meedenkt en mooi werk op maat kan leveren

  • Geplaatst door Femke

    16-01-2018 | 08.30

    Wat een leuke site! www.mymitella.nl Ik zou deze sokken graag voor volgende week donderdag ontvangen.

  • Geplaatst door Ilona de Ouden

    15-01-2018 | 10.20

    Nu voor de tweede keer dezelfde brace besteld voor de nacht. Werkt voor mij erg fijn. Het klittenband wordt nu (na ongeveer 1,5 jaar ) wat minder en dus tijd voor vernieuwing.

  • Geplaatst door Yvonne

    14-01-2018 | 09.07

    Klemmetje van mijn horloge verloren.
    My mitella gebeld.; de volgende dag kwam er een nieuw klemmetje via de post. Gratis. Topservice.!P

  • Geplaatst door Yvonne

    14-01-2018 | 09.04

    Klemmetje van mijn horloge verloren.
    My mitella gebeld.; de volgende dag kwam er een nieuw klemmetje via de post. Gratis. Topservice.!P

  • Geplaatst door Jacobs

    19-12-2017 | 12.38

    Perfect advies gehad van de verkoper van www.mymitella.nl. De mitella is voor mij een ware uitkomst en echt een verrijking bij mijn schouderbreuk. Ik kan deze mitella iedereen aanraden

    Eventueel in een andere kleur beschikbaar zou komen. Het is nu gewoon blauw. Een beschrijving hoe je de Mitella aan moet brengen voor de eerste keer. Dat zou kunnen met een korte instructie papier erbij te doen.

  • Geplaatst door Ilse V

    08-12-2017 | 10.47

    Enorm bedankt voor uw onwijs goede hulp! Zulke goede service kom je niet snel meer tegen. Maar bij www.mymitella.nl dus wel. Mijn complimenten!

  • Geplaatst door Trydy

    14-11-2017 | 16.10

    Beste Sindy,

    Heel hartelijk dank voor de informatie en kan ik je inmiddels mededelen de betreffende mitella te hebben ontvangen, waarmee ik buitengewoon tevreden ben.
    Mochten wij in de toekomst nog iets op jullie vlak nodig hebben dan zullen wij dat zeker bij My Mitella gaan bestellen!

  • Geplaatst door Inge Walhof

    07-11-2017 | 15.21

    Erg leuke site, met nog leukere ideeën! 2 X geshopt bij www.mymitella.nl . Echt naar aller tevredenheid. Een maal probleem je, wat na een telefoontje gelijk opgelost was. Dank je wel. 

  • Geplaatst door Astrid

    25-10-2017 | 13.50

    hallo


    top door jullie geregeld, gister pas op het laatste moment besteld en nu al in huis.


    bedankt voor deze snelle en goeie service.


    hartelijke groet


    Astrid

  • Geplaatst door Gabi

    23-10-2017 | 08.47

    Heel hartelijk bedankt voor de snelle en goed service!
    De pennen zien er netjes uit.
    Toppie!

    Groetjes Gabi

  • Geplaatst door A. Bosman

    19-10-2017 | 13.11

    Wel super handig, het zakje voorop, en nog super vrolijk ook! Miste iets met vlinders en paars, maar ach vind uilen ook super leuk, Hahaha is dat erg als je 36 bent grinnik.  ik vind het een super leuk en mooi concept, waarom alles suf, nee juist hip is cool. Wat er aan de hand is iets minder. Maar ik weet dat ik hier super mee gered ben. Dank voor uw mooie concept. Ik twijfelde wel een beetje over de maat, ik ben 184 en als ik mijn onderarm aan het opmeten was, was dat 43cm, ik heb toch gekozen voor de, maar ik weet niet wat jullie aanraden dan te doen? Maar ik vind goede ondersteuning bij de hand ook belangrijk, en de sling moet hoog genoeg kunnen voor de juiste fixatie. 

  • Geplaatst door Cynthia

    27-08-2017 | 21.24

    Puck heeft sinds vrijdag een gebroken arm. Een gewone mitella doet enorm veel pijn in je nek, dankzij deze bijzondere mitella van www.mymitella.nl van @Sindy Spruijt-de Hond toch een lach op haar gezicht. Bedankt!!

  • Geplaatst door Pamela V.

    23-08-2017 | 17.25

    Ik was er superblij mee! Dochtertje van 4 sleutelbeen gebroken, van de arts hoefde verder niks, maar ze had zoveel last, door de superhippe mitella met uilenprint was de pijn snel vergeten :-) zat heel mooi, en ze had er veel voordeel van!

  • Geplaatst door Yvonne de Jager

    17-08-2017 | 23.31

    Zoon van 6 dag voor de vakantie zijn arm gebroken. Zwemhoes op de camping laten bezorgen, fantastisch dat hij nu kan zwemmen en spelen in het water! Het gips bleef kurkdroog, top!

  • Geplaatst door Bianca Aarnoutse

    17-08-2017 | 23.30

    Wat een super service leveren jullie. Afgelopen vrijdag een bestelling geplaatst, maar omdat ik op het moment van betalen naar de ok werdt gereden zouden mijn ouders betalen. Deze vergaten het factuurnummer er bij te zetten, dus stuurde mijn vader een mail en werd even later terug gebeld. De betaling en factuur waren al bij elkaar gevonden en er werd gelijk actie ondernomen dat ik zaterdag de mittella en waszak en spuitbus binnen zou hebben gezien ik er 8 weken mee moet lopen. En jawel hoor zaterdag middag stond de postbode met het pakketje voor de deur. Ben er super blij mee. Heel veel dank voor de goede service.

  • Geplaatst door Johny

    17-08-2017 | 23.29

    Gratis verzending vanaf EUR 50 zou niet gek zijn!

  • Geplaatst door Mariska B.

    13-08-2017 | 21.17

    Beste My Mitella,

    Inmiddels zijn wij, met ruim een week vertraging door een defect aan onze auto, terug van vakantie.

    Ik wil jullie graag laten weten dat wij heel tevreden zijn over de bloccs zwemhoes. Het was een mega-succes!
    Heel hartelijk bedankt voor jullie advies en de snelle levering! Wat een top-product!!!

  • Geplaatst door Esmeralda

    13-08-2017 | 21.15

    Ik was al lang op zoek naar een zusterhorloge maar de meeste waren met een speld en daar werden je kleren niet mooier van dus met een clip is fijner

  • Geplaatst door Brigitte

    08-08-2017 | 19.52

    Bedankt dat ik hem vrijdag op kon halen! Hij werkt super, in het zwembad, maar ook mee in de zee geweest, zo heeft onze kanjer dankzij jullie ook een super vakantie! Top!!!

  • Geplaatst door Richard

    30-07-2017 | 14.46

    Vandaag heb ik om 18.00 per post de douchehoes voor mijn dochtertje ontvangen... op de valreep dus! morgen ( zondag) vertrekken wij dus compleet met hoes naar onze vakantie bestemming!


    Bedankt voor de snelle service!

  • Geplaatst door C. Martina

    28-07-2017 | 08.49

    Dit zal mijn vakantie redden! Stond op het punt Mn gips er gewoon af te halen omdat ik moet zwemmen.. bedankt

  • Geplaatst door Annie van winden

    01-07-2017 | 23.33

    Gisteren ivm artritis een polsbandage/brace met duimondersteuning besteld.Vandaag binnen. Keurig.
    Gelukkig had ik hem voor mijn rechterhand besteld want hoewel er op de website staat dat hij geschikt is voor beide handen zit hij rechts beduidend beter dan links. Is ook logisch als je naar de vorm van de brace kijkt. Ook staat er op de website: doe om de duim,draai over het polsgewricht en dan over de duim.
    Met 3 personen geprobeerd,maar een 2e keer over de duim lukt echt niet. Is op de foto's ook niet te zien.
    Niettemin zit hij voor mijn rechterhand prima maar ik weet nu dat ik hem voor mijn linkerhand niet hoef te bestellen .

  • Geplaatst door Sharon van der Meer

    22-06-2017 | 00.00

    Gisteren mijn pashouder en klokje gekocht en vandaag al binnen. Tevreden!

  • Geplaatst door Jessica R

    21-06-2017 | 23.58

    Gisteren besteld. Nog even telefonisch contact gehad over de maat van de mitella voor mn zoon. Vandaag al binnen. Gipsarm wordt goed ondersteund en wordt goed beschermd. Helemaal top!!!

  • Geplaatst door Ellis

    21-06-2017 | 23.57

    Zwemhoes besteld voor mijn dochter zodat ze in bad kon met deze hitte. De 3stappen op de verpakking nauwkeurig gedaan en Na 30min uit bad gehaalt en zak afgedaan ivm eventuele condens. Helaas was het gips zeiknat. Heb gelijk gemailt en kreeg gelijk antwoord (zondags). ik krijg het geld terug en stuur de zwemzak retour voor onderzoek. Mn dochter moest helaas wel nieuw gips. Het vertrouwen in de zwemzak is weg maar in MY MITELLA niet. Snelle levering en super opgelost..

  • Geplaatst door Annelies

    07-06-2017 | 12.24

    Mooie site voor verpleegstergadgets

  • Geplaatst door R. de Vries

    19-04-2017 | 23.16

    Superleuke site! Dankzij jullie heb ik nu een geweldig kado voor mijn zusje kunnen vinden (3e jaars verpleegkunde student). Als zij haar kado heeft ontvangen geef ik zeker deze site ook aan haar door, geweldig!

  • Geplaatst door Maud

    18-04-2017 | 15.48

    Ik vind dat Sindy van MyMitella een zeer correcte manier van samenwerken/ product ontwikkelen heeft gebruikt. Snelle antwoorden op mails/ telefoontjes en dat werkt prettig voor ondernemers. Ga zo door !!

  • Geplaatst door Dhante Stok

    12-04-2017 | 23.15

    Voor de dag van de zorg 2017 heb ik de leuke cadeautjes nu al binnen. supersnel #bedankt? Ik hoop dat de laatste bestelling met de grappige zorgpennen ook zo snel ontvang zodat ik alles tegelijk aan het team kan overhandigen. Jullie hebben er een trouwe klant bij !

  • Geplaatst door Angelique Strijland

    12-04-2017 | 23.11

    Helemaal blij met mijn klokje van My Mitella.Dank je wel 

  • Geplaatst door Inge

    10-04-2017 | 22.02

    Erg leuke dingen! Vlot bezorgd. Bij een probleem(pje) heb ik even gebeld en werd prima geholpen, dus goede service! Dank je wel

  • Geplaatst door R. Becque

    01-04-2017 | 08.07

    Ik heb niks met het verpleegstersvak te maken. Ik ben echter al een tijd op zoek naar een klein klokje voor in mijn zak, want ik draag geen horloge. Vroeger kocht ik mini-klokjes bij de Kijkshop, maar die verkopen dit niet meer. Nu eindelijk toch een site gevonden, waar ik weer aan een klein klokje -als vervanging van horloge- kan komen.

  • Geplaatst door Sannemar

    15-03-2017 | 14.52

    De voor mijn team bestelde zustershorloges en pennenhouders zijn nu al binnen Sindy! Wat snel geleverd en wat zijn ze leuk. Laat de dag van de verpleging dit jaar maar komen...... ik ben er al klaar voor met dit cadeau.
    groetjes Sannemar

  • Geplaatst door Henk

    21-02-2017 | 21.14

    volgende dag mitella en douchehoes al in huis, supersnel en correct afgehandeld.

  • Geplaatst door Coby

    27-12-2016 | 17.31

    Wat een gave Mitella 's hebben jullie! Ik werd er blij van toen ik de armsling na mijn schouderoperatie om mijn pijnlijke schouder mocht doen. Comfortabel en toch een beetje hip  Bedankt hoor voor de snelle en correcte levering. groetjes Coby

  • Geplaatst door Leonne

    20-10-2016 | 23.29

    s middags mitella besteld, volgende dag in huis erg rap gedaan. Ik vind het echt een fijne winkel

  • Geplaatst door I.Vermeulen

    29-09-2016 | 11.19

    Beste MyMitella (Sindy )  ,

    wederom de horloges met logo ruim op tijd ontvangen !!(ziet er weer TOP uit !) 
    Wat hebben jullie een leuke kleuren uitgezocht en fantastisch verpakt. Erg feestelijk. 
    Weet zeker dat dit weer een grote hit zal zijn bij de verpleegkundige studenten.
    Tot volgende keer !!

    Groetjes,
    Isa

  • Geplaatst door Marjan

    07-09-2016 | 11.08

    Goedenavond,
    Het pakketje is vanavond keurig bezorgd.
    Ontzettend leuke sleutelhangers met bedels. Collega waar ik 40 jaar mee heb gewerkt gaat met pensioen, denk dat dit een erg leuke verrassing is.
    Vriendelijke groet,
    Marjan van Poortvliet

  • Geplaatst door Jose Trijger

    07-09-2016 | 10.21

    ik wilde melden dat alles in goede orde is ontvangen en dat jullie het heel leuk hebben ingepakt dank je wel  

  • Geplaatst door Linda

    07-07-2016 | 05.05

    Wat een geweldige service!!
    Bij de DHL bleef het pakje ''hangen''. Na een mail aan Mitella een nette mail terug gehad met de mededeling hoe vervelend ze dit vonden. Uiteindelijk is de eigenaar persoonlijk een nieuw pakje komen brengen! Met excuses!
    Mijn zoon was blij met de stoere mitella. De spray is super fijn voor de jeuk. Je hebt het gevoel dat je iets voor je kind kan betekenen en ruikt lekker fris. De zwemhoes perfect op maat heeft het super gedaan en in het zwembad bij een weekendje weg.
    Bedankt voor jullie betrokkenheid en goede zorgen!
    Mvg Linda uit Uden.

  • Geplaatst door Een blije Belg

    28-06-2016 | 22.02

    Perfect! Mn dochtertje is blij dat die rare ziekenhuis band weg mag. Hopelijk draagt ze deze meer. En ook dank vr de douche/zwemhoes. Zeer jammer dat zulk initiatief niet in België bestaat en er enorm veel verzendingskosten bijkomen daardoor. Anyway, zeer happy met de ontvangst. Een blije Belg 

  • Geplaatst door Mieke

    14-06-2016 | 09.52

    Mitella Army en douchehoes besteld, de volgende dag in huis. Mitella is super, degelijk dus veel rust voor mijn arm en stoer telefoonzakje! Douchehoes wacht nog op gebruik na operatie begin juli.

  • Geplaatst door Neelie

    29-05-2016 | 22.31

    Hoi

    Ik heb m vanmiddag met de post gekregen!!
    Hij paste niet door de bus, kreeg briefje van de post donderdag en pas vandaag weer aangeboden, echt stom!!

    Maar hij is er super blij mee en ik ook, hij kan m nu helemaal niet bewegen, pijn direct minder. heeft veelvuldig schouder uit de kom, afgelopen dinsdag echt heel erg geweest….. Affijn, hij slaapt nu top met deze mitella

    Groet Neelie

  • Geplaatst door Nellie V.

    19-05-2016 | 17.04

    Ik wil jullie hartelijk danken voor de buitengewone service ! Ik had jullie een bericht gestuurd over een horloge wat buiten de garantietermijn kapot is gegaan. Nu kreeg ik bij mijn nieuwe bestelling een gratis nieuw horloge. Dit had niet gehoeven, maar ik ben wel blij verrast !

    Vriendelijke groet,

    Nelleke Vink

  • Geplaatst door Inge

    06-04-2016 | 13.04

    Gister een armband besteld, vandaag binnengekregen.
    Bedankt voor de snelle levering! nu kan ik het op tijd geven aan mijn zus die vandaag haar diploma krijgt voor verzorgende!

  • Geplaatst door Ruud

    09-01-2016 | 11.27

    Armsling besteld. Volgende dag in huis.
    Behalve dat deze er leuk uitziet ook nog een prima kwaliteit en draag comfort is TOP !!
    Bijna leuk om gebroken pols te hebben !

  • Geplaatst door Mevrouw Zattum

    09-01-2016 | 11.25

    Eerst een bestelling voor mijzelf geplaatst om kwaliteit zorgklokje te controleren.
    Zeer snel in huis en prima kwaliteit plus gratis batterij waar veel winkels veel geld voor vragen.
    Mail gestuurd voor offerte , prima behandeld, hele zorg afdeling nu met passende kleur verpleegsters horloge bij uniform !
    Aanrader 

  • Geplaatst door Petra

    24-12-2015 | 17.29

    Aan mijn schouder geopereerd. Kreeg vanuit ziekenhuis sling mee die pijnlijk was.
    Wilde een goede arm sling kopen maar had geen gelegenheid de deur uit te gaan.
    Online MyMitella gevonden , website met leuke armsling en mitella's ! ( niet eens Bol.com !)
    Had ik nog nooit gezien, gebeld met de mensen van My Mitella, werd keurig te woord gestaan.
    Besteld en de volgende dag met PostNL al in huis, wat een top service en wat een comfort en gaaf design !(en draagt fantastisch)
    Mijn zus is verpleegster, ik zag dat ze leuke zorghorloges / verpleegstershorloges hadden , heb ik vandaag gelijk voor haar besteld.

    Hartelijk dank,
    Petyra

  • Geplaatst door Andrea

    04-04-2015 | 11.37

    Dinsdag mijn bestelde stethoscoop binnen gekregen.(Had zaterdag besteld,dus best snel geleverd)
    Van de week mee genomen naar het werk en collega's en patiënten waren onder de indruk van de vrolijke kleur.
    Was een beetje bezorgd of deze wel goed zou werken , maar stethoscoop werkt zoals het hoort!!
    Zal van de week een bijpassend klokje bestellen 

    Groetjes,
    Andrea

  • Geplaatst door Wil Stoffel

    06-03-2015 | 23.28

    Heel erg tevreden klant, gisterenmiddag twee superleuke horloges besteld en vanmiddag al in de brievenbus... Sneller kan niet. Top, zal vadt nog wel eens een horloge bestellen!!

  • Geplaatst door Mirjam

    30-01-2015 | 11.21

    Bij deze wilde ik jullie even bedanken voor de geleverde horloges.
    Mijn collega's zijn jaloers !
    En super service dat jullie gratis reserve batterijen mee hebben gestuurd.

  • Geplaatst door Gerard

    07-12-2014 | 18.18

    My Mittela team ,
    Dank voor de snelle afhandeling.
    De mittela tovert echt een lach op het gezicht van mijn kind.
    En de pleisters zijn ook fantastisch!!

© 2014 - 2021 MyMitella | sitemap | rss