Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Oh kom maar eens kijken.... MyMitella heeft heel veel cadeautjes waarmee je een zorgprofessional kan verrassen.

De gezellige dagen komen er weer aan en er is niets leuker dan dat te vieren met familie & vrienden. Op deze pagina verzamelen we de leukste cadeautjes die je voor minder dan EUR 10 kan aanschaffen op onze site. Doe inspiratie op en laat je verrassen.

Op de hele site van MyMitella vind je cadeautjes welke zeer goed van kwaliteit zijn voor een voordelige prijs. Zo kan je met ieder budget jouw favoriete zorgkanjer (of jezelf) in het zonnetje zetten. Op deze pagina vind je slecht een kleine selectie van de artikelen. Op de desbetreffende pagina's vind je het gehele assortiment.

Met de tools, instrumenten, verpleegkundige horloges, een heuptas/ zorgtas, te gekke medische sokken of een scharenset kan een mooie combinatie gemaakt worden voor een verbluffende verpleegkundige outfit. Kleurrijk, dierenprintjes, pastel, zwart-wit of stijlvol; alle modetrends kunnen gevolgd worden. Sint is er al lang achter dat hij het liefst de zorgcadeaus bij MyMitella koopt. Alles ziet er prachtig uit, de kwaliteit en service zijn super en het wordt feestelijk verpakt.

Tip: Er zijn cadeautjes die gemakkelijk in een schoen passen en een vrolijke medische twist hebben… zelfs als Sint een klein budget heeft.

© 2014 - 2023 MyMitella | sitemap | rss