Artikel 49 van 58

Style with a Smile -Geschenk kraamzorg - verloskunde - Neonatologie BLAUW

€ 25,95 (inclusief btw)

Style with a smile - Geschenkset voor zorgpersoneel met Happy2Wear sokken - een pennenclip & zakbeschermer en een zorghorloge.

Een luxe cadeauverpakking om een zorgprofessional op de  op de afdeling neonatologie, kindergeneeskunde, de verloskundige of  kraamverzorgster eens flink in het zonnetje te zetten. Na het behalen van een diploma, als dank voor liefdevolle zorg ofm iemand een hart onder de riem te steken. Maak van hem of haar met dit geschenk een zorgheld op sokken. 

Deze Style with a Smile geschenkdoos  is gevuld met de geliefde Happy2Wear sokken in vrolijke kleuren en bijpassende verpleegkundige tools. Bij MyMitella strooien we graag met glitters, we verpakken dit geschenk daarom extra mooi. Een feestje om te krijgen. Kies bij het maken van de bestelling welke maat sokken je wil ontvangen.

Uniek aan onze Happy2Wear sokken is het  label. Alle labels zijn gemaakt van groeipapier! Dit betekent dat de labels geplant kunnen worden voor extra geluk! Lets Wear en grow Happiness.

Inhoud cadeauset:

  • Happy2Wear zorgsokken (keuze uit schoenmaat 35-40 & 41-46)

  • Zorghorloge siliconen met clip bevestiging

  • Pennenclip / pennenhouder 3-vaks 

  • Zakbescherming in bijpassende kleur (hoesje)

  • Luxe geschenkverpakking

Een luxe geschenk speciaal voor jouw zorg-team samengesteld

Wil jij je hele team of afdeling verwennen met een prachtig cadeau?  In overleg vullen we de mooie Style with a Smile geschenkdoos met cadeauartikelen of zorgtools om zo een uniek cadeau te maken voor jouw team!  Wil je weten wat we voor jouw team of afdeling kunnen maken? Neem contact met ons op. Bij MyMitella vinden we niets leuker dan van jouw geschenk iets te maken wat met een grote glimlach in ontvangst genomen zal worden.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss