Sorteer op

Kleurrijk pupillampje: functioneel en trendy in één

Een pupillampje aanschaffen dat net even anders is dan andere? En waarvan jij en je patiënt meteen een stukje vrolijker worden? Bij MyMitella vind je pupillampjes in felle kleuren en met functionele eigenschappen. Hét medisch instrument dat jij als arts, verpleger of verpleegkundige nodig hebt!

Hét item dat niet mag ontbreken in jouw uitrusting

Een pupillampje – ook wel penlight, penlampje of ooglampje genoemd - is zo’n medisch instrument uit de categorie: ‘mag absoluut niet ontbreken in je uitrusting’. Want hoewel dit item misschien niet per se te boek staat als ‘levensreddend’, grijpt menig zorgmedewerker toch regelmatig in de borstzak om deze lamp tevoorschijn te halen. Het is hét instrument waarmee je de pupilreflex van de patiënt controleert en daarmee maakt de pupillamp zichzelf absoluut onmisbaar. 

Aandoeningen opsporen en bewustzijn beoordelen met pupillampje

Waarom het kunnen controleren van de pupilreflex zo essentieel is? Hieruit lees je bijvoorbeeld af of:

• Er mogelijk sprake is van een neurologische aandoening;
• Iemand buiten bewustzijn is;
• Een patiënt op de juiste manier reageert op pupilverwijdende of -vernauwende oogdruppels;
• Iemand mogelijk oogletsel of een oogaandoening heeft;
• Er sprake zou kunnen zijn van algemene gezondheidsproblemen, vergiftiging, drugsmisbruik of bepaalde infecties.

Kleurrijke pupillamp: een lichtpuntje voor je patiënt

Je niet fit voelen of oogproblemen hebben is al vervelend genoeg. Hoe fijn is het dan als je de dag van je patiënt net een stukje fijner kan maken door met een superkleurrijk pupillampje te werk te gaan? Natuurlijk lost het de (eventuele) gezondheidsproblemen niet op. Maar een vrolijke opkikker is het wel!

Penlampje MyMitella: met handige drukknop en bevestigingsclip

Ga je voor mooi paars? Houd je van rood? Of is geel helemaal jouw kleur? Voor welk pupillampje je ook gaat, bij MyMitella weet je één ding zeker: hij is superfunctioneel en fijn in gebruik. Zo heeft ieder lampje een clip om hem aan je borstzak of riem te bevestigen én bedien je alle lampjes al met één druk op de knop. 

Pupillampje kopen: maak ook de rest van je uitrusting compleet

Een pupillampje kopen bij MyMitella? Check direct even of je verder nog iets nodig hebt! Zo weet je zeker dat je goed voorbereid aan het werk gaat. Heb je bijvoorbeeld al een organizer? Een badgehouder? En een hippe zorgoutfit die tegemoetkomt aan de laatste trends? Neem een kijkje op onze website en scoor al jouw favoriete items direct!

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss