Sorteer op

Oorthermometer: gebruiksvriendelijk en betrouwbaar

Ben je op zoek naar een goede oorthermometer? Jouw speurtocht eindigt hier. De thermometers van MyMitella zijn betrouwbaar, gemakkelijk in gebruik én vrolijk gekleurd. Hét item dat iedereen in zijn kast moet hebben liggen.

Thermometer oor: waarom een goede keuze?

Hoe graag je die superkracht ook zou willen: achterhalen of je koorts hebt kan niet met het blote oog. Hier moet toch echt een thermometer aan te pas komen. En hoewel deze apparaten verkrijgbaar zijn in diverse soorten, komt die voor in het oor als een van de meest betrouwbare uit de bus. Hoe dat komt? Je gehoorgang is gemakkelijk toegankelijk én dit lichaamsdeel reageert altijd direct op temperatuurveranderingen van het lichaam. Aan een oorthermometer heb je dus absoluut een goede als je streeft naar een zo nauwkeurig mogelijke meting.

Beste oorthermometer: MyMitella geeft gehoor

De oorthermometers van MyMitella doen er nog eens een schepje bovenop. Niet alleen hebben ze een oppeppend kleurtje, ook als het gaat om gebruiksvriendelijkheid scoren ze punten. Bijvoorbeeld fijn: onze oorthermometers maken gebruik van infraroodstraling. Hierdoor hoef je de thermometer minder diep in je oor te steken, wat hygiënisch én gemakkelijk is. Het opmeten van je temperatuur is hiermee zo gepiept. Zowel bij jou als bij je kind.

Oor- en voorhoofdsthermometer in één

Ook noemenswaardig als het gaat om gebruiksgemak: MyMitella heeft thermometers die zowel in het oor als op het voorhoofd te gebruiken zijn. Handig, toch? Zo kiest ieder gezinslid zelf welke meetwijze hij/zij fijn vindt en hoeft er niemand gillend weg te rennen bij het zien van dat apparaatje.

Ook als je kind zich in dromenland bevindt en je zijn/haar temperatuur wil checken is het multifunctionele karakter een welkome toevoeging. Stel je maar eens voor: terwijl jij stilletjes de getransformeerde thermometer bij het voorhoofd van je zieke kind houdt, slaapt hij/zij rustig door en worden alle krachten gespaard om te herstellen.

Digitale oorthermometer in een vrolijke kleur

Zoals je van MyMitella mag verwachten, komen onze oorthermometers in vrolijke kleuren. Ziek zijn is al vervelend genoeg en het liefst blijf je weg bij die witte kleur die doet denken aan een doktersbezoek. Bovendien: een oppepper op je ziekbed kan geen kwaad. Ga je bijvoorbeeld voor een exemplaar in het blauw, houd je van roze of maakt lila jou blij? Bij MyMitella koop je de thermometer voor je oor die bij jou past.

Bijpassende producten kopen?

Heb je de beste oorthermometer voor jou gevonden? Nu je toch bezig bent met het vullen van je medicijnkast, neem gerust eens een kijkje tussen onze andere handige producten. Schaf bijvoorbeeld een kleurrijke EHBO-tas aan, hippe pleisters of originele mitella’s. Allemaal net zo vrolijk én net zo praktisch. Je kunt maar beter goed voorbereid zijn op onverwachte ongelukjes. En met MyMitella doe je dat in stijl.

Vragen of advies nodig?

Heb je een vraag over het gebruik van een digitale oorthermometer? Of wil je advies over onze producten? Twijfel niet contact met ons op te nemen. We helpen je graag!

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss