Sorteer op

EHBO-tas kopen? Ga voor trendy én functioneel

Ben je op zoek naar een vrolijke EHBO-tas? Een die net even anders is dan de standaard? De tasjes van MyMitella zijn rijk aan kleuren, stijlvol en ook nog eens functioneel. Jouw nieuwe favoriete reisgenoot vind je hier!

Eerste hulp bij opvrolijken

Denk je aan een EHBO-tas, dan denk je aan felrood. Wij vinden dit maar saai. Want iets wat iedereen heeft, dat is niet meer origineel. Bovendien: als je jezelf bezeert is een opkikker wel welkom, toch? MyMitella heeft daarom EHBO-setjes in diverse kleuren. Of je nu houdt van paars, blauw je lievelingskleur is óf je je blik laat vallen op groen; bij ons koop je de EHBO-tas waar jij blij van wordt.

Waarom een EHBO-tas een must-have is

Een EHBO-tas is zo’n item dat niet mag ontbreken in je kast en/of tas. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. En op het moment dat dat ongeluk uit dat hoekje kruipt, is een EHBO-set binnen handbereik onmisbaar. Een set pleisters, verband, een pincet en/of desinfectiegel: allemaal verzameld in één tas. Doordat je alle eerste hulpmiddelen razendsnel tevoorschijn tovert, houd je de schade bij een ongeval zo veel mogelijk binnen de perken.   

Altijd en overal voorbereid

Een ongeluk is niet plaatsgebonden. Sterker nog: de kans dat je buitenshuis gewond raakt is misschien wel groter dan dat je je thuis bezeert. Het is dan ook niet voor niks dat onze tasjes van compact formaat zijn. Ze reizen gemakkelijk met je mee in je handtas, in je koffer of in je fietstas. Een EHBO-tas van MyMitella staat altijd en overal aan je zijde.  

Een hulpmiddel en fashionitem in één

Neem je een van onze EHBO-tassen mee op pad? Dan ben je niet alleen voorbereid op onverwachte valpartijen; ook heb je een fashionitem op zak waar iedereen jaloers op is. Want zeg nou zelf: zo’n trendy tasje is toch wat je wil?

Aan opbergmogelijkheden geen gebrek

Omdat het hoofd koel houden in tijden van nood lastig kan zijn, beschikken onze tasjes over voldoende ritsjes en/of vakjes. Geeft jou de mogelijkheid je materialen overzichtelijk op te bergen. Wel zo fijn: je in de rondte zoeken naar dat ene verbandje is hierdoor niet nodig. In plaats daarvan haal je alle benodigde materialen in een mum van tijd tevoorschijn en schiet je direct te hulp.  

Een EHBO-set van MyMitella aanschaffen?

Ben je ervan overtuigd dat een EHBO-tas van MyMitella is wat je nodig hebt? En heb je een keuze kunnen maken over de kleur en het model? Tof! Bestel jouw favoriet meteen en voor je het weet is hij in jouw bezit.

Verrijk je collectie

Heb je de EHBO-tas naar jouw smaak besteld? Neem dan ook eens een kijkje tussen onze andere producten. MyMitella heeft tal van vrolijke en originele fashionartikelen die jou niet zouden misstaan. Hoewel deze voornamelijk gericht zijn op de zorgmedewerker, kunnen ze ook erg tof zijn voor wie hier niet werkzaam is. Denk aan:  

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss