Sorteer op

Bloeddrukmeter arm

Klopt jouw hart ook voor vrolijke zorgspullen? Bof jij even: bij MyMitella scoor je een leuke bovenarm bloeddrukmeter. Perfect om cadeau te geven aan jouw collega of stagiair, maar natuurlijk ook handig om thuis te gebruiken. Waarom zou je saaie apparatuur kopen als dit ook hip kan zijn? MyMitella heeft de perfecte bovenarm bloeddrukmeter voor jou.

Verschillende bloeddrukmeters

Bij MyMitella maken we een onderscheid tussen bloeddrukmeters voor de arm en de pols. Hoewel beide meters hun werk uitstekend doen, is er wel een verschil in gebruik. Omdat de polsbloeddrukmeter om de pols gemeten wordt, is het van belang dat je deze op de hoogte van het hart houdt. Dit is voor de één makkelijker dan voor de ander. Je moet je pols tijdens het opmeten namelijk goed stil kunnen houden. Vind je dit moeilijk, dan raden wij aan om voor een bloeddrukmeter voor de bovenarm te kiezen.

Bovenarm bloeddrukmeter in jouw lievelingskleur

Wij pimpen de zorg graag wat meer op. En dat doen we samen met jou. Daarom kies jij bij MyMitella uit talloze leuke kleurtjes voor jouw bovenarm bloeddrukmeter, zoals roze, blauw of paars. Het opmeten van de bloeddruk is met de apparatuur van MyMitella nog nooit zo vrolijk geweest.

Leuk om te geven

Bestel je een bloeddrukmeter voor de bovenarm bij MyMitella, dan pakken we dit altijd mooi in. We geloven dat ieder pakketje een cadeautje is. Of dit nu voor jezelf of een ander is. De zorgspullen van MyMitella zijn een feestje om te geven en een prachtig cadeautje om te krijgen. Heb je speciale wensen voor je bestelling? Laat dit gerust weten! Dan zorgen wij dat het pakketje compleet is.

Hoe werkt de bovenarm bloeddrukmeter?

Het gebruik van de bloeddrukmeter voor de bovenarm is een eitje. Je plaatst de manchet om de bovenarm en deze wordt automatisch opgepompt. Hierdoor geeft de bloeddrukmeter als het ware tegendruk vanaf de buitenkant. Hoe hoger de druk in de slagader, hoe meer tegendruk er dus nodig is. Je kunt de bloeddruk vervolgens eenvoudig aflezen op de meter. Binnen een minuutje is het opmeten gepiept en weet jij de waardes van de bloeddruk. Simpel toch?

Zorg voor rustmomentjes

Ga je de bloeddruk opmeten? Doe dit dan niet als je net gesport hebt of de trap op en af gerend hebt. Voor een nauwkeurige en accurate meting is het van belang dat je minstens 30 minuten geen zware inspanning hebt gedaan. Alleen dan krijg je de juiste resultaten en weet je dat de meting waarschijnlijk zal kloppen. Nog een tip: gebruik liever ook geen alcohol en rook niet voordat je de bloeddruk gaat opmeten.

Compleet met stethoscoop

De bovenarm bloeddrukmeter vind je bij MyMitella in een set met een bijpassende stethoscoop. Het setje past uitstekend bij elkaar door het vrolijke kleurgebruik. Zo loop je altijd matchy rond op de werkvloer en val je op met jouw felle kleuren. En wij verzekeren je: dat zorgt gegarandeerd voor een grote glimlach bij jouw patiënten.

Creëer leuke combinaties

Bij MyMitella houden we van cadeautjes. Daarom hebben we nog veel meer andere leuke zorgproducten in ons assortiment. Neem gerust een kijkje tussen onze andere producten, zoals zorgsokken of hippe apparatuur. Zo kun je een leuk pakketje creëren door verschillende dingen met elkaar te combineren.

Scoor jouw bloeddrukmeter bovenarm bij MyMitella

Geen zin in saaie apparatuur? Dat snappen wij bij MyMitella als geen ander. Je koopt bij ons daarom een hippe bloeddrukmeter in jouw lievelingskleur. Neem een kijkje tussen onze bovenarm bloeddrukmeters en kies jouw favoriete variant uit. Wij zorgen ervoor dat dit hip ingepakt wordt en snel bij jou op de deurmat ligt. Wij geven de zorg samen meer kleur!

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss