Sorteer op

Happy2Care sokken zijn zorgsokken, tandartssokken en kapperssokken die de voeten van alle (zorg)medewerkers een vrolijke twist geven.

  • Wil je het team in het zonnetje en zetten en bedanken voor hun oneindige inzet?
  • Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk voor de feestdagen?
  • Heb jij de allerleukste collega's van het land en verdienen zij een cadeau?
  • Is de afdeling op zoek naar unieke bedrijfs-sokken als aanvulling op het witte uniform?
  • Wil je dit jaar voor de dag komen met unieke geschenken voor zorgprofessionals?

Dan ben je bij MyMitella op de juiste pagina beland. We bieden voor bedrijven en instellingen aantrekkelijke korting op de standaard prijs indien je onze Happy2Care sokken in grote aantallen aanschaft. Sokken voor verpleegkundigen, sokken voor dokters en arts (assistenten) sokken voor kappers en sokken voor tandartsen, mondhygiënisten. We hebben 100-den sokken direct op voorraad om jouw team blij te maken. Neem contact op voor alle mogelijkheid of een offerte.

Happy2Care : Sokken waar medewerkers Happy van worden

De sokkentrend is al een tijdje gaande maar is ook oneindig leuk. Dokters met vrolijke sokken, verpleegkundigen op zustersokken zelfs onder de operatie-kleding piepen de grappige Happy2Care zorgsokken uit. Het witte uniform in het ziekenhuis, de zorginstelling, de tandartspraktijk; MyMitella biedt unieke sokken waar alle voeten vrolijk van worden. We krijgen van onze klanten de leukste reaties terug. Collega's showen elkaar "hun nieuwe collectie", patiënten kijken er naar tijdens het ondergaan van de soms iets minder leuke zorghandelingen. Het hele team krijgt een vrolijke boost bij het dragen van de sokken.

Sokken met logo voor het  hele team

 Om je geschenk extra bijzonder te maken kunnen we  de Happy2Care sokken voorzien van jullie bedrijfslogo. Dit kunnen we op de sokken maar ook op het bijbehorende label doorvoeren. Zo mochten we al meerdere malen een bedrijfsmotto of slogan verwerken in de ontwerpen. In overleg is er veel mogelijk. Wil je graag de bedrijfskleuren doorvoeren in de sokken? Wil je een logo op de voet? Wil je de teen en de hiel in een door jou gekozen kleur? .... allemaal mogelijk. Neem een kijkje bij de verschillende versies en we overleggen graag de mogelijkheden. Binnenkort wordt de collectie aangevuld met kerstsokken - sokken voor de feestelijke decembermaand. Uiteraard met een medische twist. 

Niet alleen zorgsokken maar nog veel meer cadeaus voor de zorg

De dag van de verpleging is bij uitstek een moment om zorgtoppers in het zonnetje te zetten maar ook kerst, het behalen van een diploma, als bedankje of gewoon zomaar. Je kan er voor kiezen om de Happy2Care zorgsokken dan te combineren met bijvoorbeeld een sleutelhanger, een verpleegkundige horloge of een mooi scharenset. Zo kan jezelfs een heel pakket samenstellen. je creeërt een origineel cadeau dat niemand anders biedt. Neem gerust een kijkje bij het uitgebreide assortiment cadeaus, instrumenten en tools en stel jouw unieke pakket samen. Kom je er niet uit? Heb je last van keuzestress? Met elkaar gaan we er zeker wel uitkomen.  

© 2014 - 2020 MY MITELLA | sitemap | rss