Sorteer op

Happy2Care sokken: een vrolijk cadeau!

Iedereen moet sokken dragen. Dan kun je maar beter kiezen voor sokken met een leuk design. Vooral als je in de zorg werkt, zijn hippe, kleurige sokken een leuke manier om je outfit op te vrolijken. Daarom zijn sokken erg geschikt als cadeau voor zorgpersoneel!

  • Wil je het team in het zonnetje en zetten en bedanken voor hun oneindige inzet?
  • Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk voor de feestdagen?
  • Heb jij de allerleukste collega's van het land en verdienen zij een cadeau?
  • Is de afdeling op zoek naar unieke, gepersonaliseerde bedrijfssokken als aanvulling op het standaard uniform?
  • Wil je dit jaar voor de dag komen met unieke geschenken voor zorgprofessionals?

Dan ben je bij MyMitella op de juiste pagina beland. We bieden voor bedrijven en instellingen aantrekkelijke korting op de standaard prijs indien je onze Happy2Care sokken in grote aantallen aanschaft. Op die manier kun je heel makkelijk je hele team sokken als cadeau geven. We hebben genoeg van onze verschillende vrolijke designs klaarliggen om jouw hele team blij te maken. Als je hierboven een grote hoeveelheid hippe zorgsokken bij ons bestelt, stellen wij een diverse mix van designs samen. Heb je speciale wensen? Neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden of een offerte. Ook gepersonaliseerde sokken of sokken met logo zijn een optie!

Happy2Care sokken zijn vrolijke sokken die de voeten van alle (zorg)medewerkers opfleuren

De sokkentrend is al een tijdje gaande maar is ook oneindig leuk. Dokters met vrolijke sokken, verpleegkundigen op zustersokken, en zelfs onder de operatiekleding piepen de grappige Happy2Care zorgsokken uit. Het saaie eenkleurige uniform wordt zo wel heel makkelijk opgeleukt! MyMitella biedt unieke sokken waar alle voeten vrolijk van worden. We krijgen van onze klanten de leukste reacties terug. Collega's showen elkaar "hun nieuwe collectie" en patiënten kijken er naar tijdens het ondergaan van de soms iets minder leuke zorghandelingen. Het hele team krijgt een vrolijke boost bij het dragen van de sokken.

Onze Happy2Care sokken met jullie bedrijfslogo of design = vrolijke voeten voor het hele team

Gepersonaliseerde sokken zijn gegarandeerd een schot in de roos. Om je sokkencadeau extra bijzonder te maken, voorzien we de Happy2Care sokken graag van jullie eigen bedrijfslogo of -kleuren! Dit kunnen we op de sokken zelf, maar ook op het bijbehorende label doorvoeren. Wij hebben al meermaals een bedrijfsmotto of slogan mogen verwerken in de vrolijke ontwerpen.

In overleg is er veel mogelijk. De gepersonaliseerde sokken moeten natuurlijk wel helemaal aan je wensen voldoen. Wil je graag de bedrijfskleuren verwerken in het ontwerp van de sokken? Wil je een logo op de sokken? Wil je de teen en de hiel van de sok in een gepersonaliseerd kleurtje? Dat is allemaal mogelijk! Misschien heb je zelf al een ontwerp in gedachten of laat je het helemaal aan ons over? Neem eens een kijkje bij de verschillende ontwerpen van de zorg sokken die wij nu hebben. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden voor gepersonaliseerde sokken te bespreken.

Sokken met eigen logo: een leuk cadeau met een persoonlijke twist

Een van de leukste manieren om sokken te personaliseren, is door het gebruik van het eigen logo. Zo kun je laten zien dat je trots bent op de zorginstelling waar jullie samen werken én samenwerken! We kunnen een bedrijfslogo heel eenvoudig verwerken op het label dat bij de sokken zit. Maar ook de sokken zelf kunnen het logo dragen. Dan wordt het onderdeel van een vrolijk patroontje. Sokken met logo hoeven dus helemaal niet saai te zijn! Heb je een duidelijke visie over hoe je jullie bedrijfslogo wilt verwerken in de sokken? Neem contact met ons op, we horen graag al je ideeën!

Zoek je iets anders dan gepersonaliseerde sokken als cadeau? MyMitella heeft allerlei leuke geschenken in het assortiment!

De dag van de verpleging is bij uitstek een moment om zorgtoppers in het zonnetje te zetten. Maar ook met kerst zijn relatiegeschenken voor zorghelden op zijn plek. Of wat dacht je van een behaald diploma? Genoeg gelegenheden in het jaar dus om leuke sokken cadeau te geven aan je medewerkers of zelfs je hele team.

Wil je een uitgebreider cadeau geven dan een vrolijk paar sokken? Combineer de Happy2Care zorgsokken dan met een sleutelhanger, een zusterhorloge of een mooi scharensetje. Je kunt zelf een heel pakket samenstellen. Wist je dat je bij meeste producten dezelfde designs kunt vinden? Zo stel je in een handomdraai matchende cadeausetjes samen. Je creëert een origineel cadeau dat niemand anders heeft! 

Neem gerust een kijkje in ons uitgebreide assortiment van verschillende zorg cadeaus en stel jouw unieke pakket samen. We hebben ook al zorg cadeausetjes voor je samengesteld, voor als je wat minder tijd hebt om alle opties te bekijken. Er zit voor iedereen wel iets tussen. Kom je er niet uit? Heb je last van keuzestress? Bel, mail of app ons dan, samen komen we er gegarandeerd uit. 

© 2014 - 2021 MyMitella | sitemap | rss