Geef opslag in de zorg! Een USB stick van hout in hartvorm

Een stijlvolle USB stick van hout of siliconen met een eigen logo of tekst  is een supertof cadeautje voor bijvoorbeeld de dag van de verpleging,  als relatiegeschenk voor zorgmedewerkeers artsen en verpleegkundigen. Deze gadget wordt ook veel ingezet bij een congres, beurs, presentatie of evenement. Hoe leuk is het om de presentatie op deze wijze mee te geven aan de deelnemers? Doordat de USB sticks qua formaat kunnen worden verstuurd via de brievenbus kan je de ontvanger op een originele wijze een videoboodschap sturen.

Bij de houten versie kan zowel het doosje als de USB stick worden voorzien van een eigen logo of pictogram of tekst.

USB -stick gepersonaliseerd met logo of eigen tekst

Oplag in het hart! De USB sticks in hartvorm zijn ook geliefd bij (bruids)fotografie om de gemaakte foto's te overhandigen aan het bruidspaar. Als aandenken aan de mooie dag of als give-away op beurzen en events. Zeer hippe reclame voor je bedrijf. Gepersonaliseerde versie verkrijgbaar vanaf 10 stuks. Bestel je meer dan 50 stuks dan is deze personalisatie met logo of bedrijfsquote een gratis toevoeging.

Kies voor de versie met de stethoscoop, heartbeat , injectiespuit, in de vorm van een kies of maak het persoonlijk met een eigen tekst, logo of pictogram op het hout.

  • Hier vind je alle USB-sticks
  • Levertijd gepersonaliseerd ongeveer 15 dagen
  • 16 GB geheugen
  • Ideaal voor het opslaan van foto's, bestanden, een presentatie, of jouw persoonlijke video boodschap

Neem contact op voor de mogelijkheden. 
 

Sorteer op
© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss