Sorteer op

Je  gips versieren met vrolijke printjes, kleuren, bandages of sleeves

Je herstelt sneller en beter als je vrolijk bent. Maak daarom de weken die je in het gips zit zo leuk mogelijk. Versier en verfraai je gips in enkele ogenblikken en je zal versteld staan van de positieve en vrolijke reacties die je krijgt! De bijzondere tattoos van Castoo zijn gemaakt om aan te brengen op gips-verband. Je hebt enkel een fohn en wat hulp nodig om je in de komende weken te omringen met kunst & design met een glimlach. Een duidelijke handleiding wordt bij aankoop van de tattoo,meegestuurd met je bestelling.

Bandages met vrolijke kleuren en printjes om je gips te versieren

Wat is er leuker dan je saaie gips te versieren voor een vrolijk resultaat? Gebruik hiervoor een bestaand artikel met een nieuwe gebruiksmogelijkheid. We verkochten de handige bandages al in veel vrolijke kleurtjes omdat ze te gebruiken als elastische bandage om een wondverband of als extra steun voor spieren en gewrichten maar je kan er ook heel leuk je gips mee versieren. Met dit gekleurde en rekbare tape-verband versier je in een handomdraai jouw gipse been of arm met een vrolijke kleur of print. Zo kan je gips er iedere dag anders uit zien en kan je het zelfs passend maken bij je outfit. Voor kinderen is een printje om je gips veel leuker om naar te kijken en het zal je verbazen hoeveel leuke opmerkingen je er over krijgt. Heb je het gips al wat langer en wordt het een beetje vies? Met een leuk kleurtje erom heen ziet het er direct weer fris uit. 

Omdat dit artikel nog maar zeer kort verkrijgbaar is in onze winkel horen van jou graag wat je er van vindt en we worden reuzeblij van een foto van jou met je toffe gipsarm of gipse been.

Deze plaatsen we dan (alleen met jouw toestemming) op de pagina zodat je een inpiratie kan zijn voor anderen die nog saai gips hebben. Laat je het ons weten? Dit kan naar info@mymitella.nl  Veel vrolijke beterschap gewenst!

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss