Sorteer op

Verpleegkundige schaar

Welke accessoire gebruik je als zorgprofessional iedere dag? Een schaar, een kocher en of een verbandschaar.

Als je deze wilt kopen als aanvulling op je persoonlijke uitrusting vind je bij MyMitella de allerleukste. Een medische schaar is een veelgebruikt hulpmiddel voor zorgprofessionals. Bekijk op deze pagina’s onze verbandscharen, scharen, kochers, verpleegkundige scharen, utilityscharen en verpleegkundige scharensets. In kleuren en hippe patronen met een superkwaliteit.

Werk je in de zorg en ben je linkshandig dan wil je ook linkshandige tools?

Dan is het voor jou moeilijker om je favoriete tools in je bezit te krijgen. Gelukkig kunnen ook #lefties - linkshandige zorgprofessionals bij ons terecht voor een linkshandige schaar of linkshandige verbandschaar. Als je kiest voor één van de mooie scharensets geniet je van een voordeligere prijs dan dat je de scharen los zou aanschaffen en je hebt je functionele instrumenten in dezelfde stijl! MyMitella heeft alle scharen en scharensets uit voorraad leverbaar dus ze kunnen vandaag nog naar je toekomen.

Wat is een verpleegkundige schaar?

Verpleegkundige scharen worden gebruikt in de zorg voor algemeen gebruik. Elke dienst komt hij wel van pas.

Waaraan moet deze schaar vooral voldoen? Juist: hij moet enorm scherp zijn en lang meegaan. De scharen die je op de website van My Mitella kan kopen, zijn alle van zeer goede kwaliteit en geschikt voor intensief gebruik.

De verpleegstersscharen zijn gemaakt van staal en, niet onbelangrijk, geschikt voor autoclaaf. Indien de versie is voorzien van kleur of een print, gaat het om een long lasting coating. De scharen zijn universeel en kunnen dus ook als huishoudschaar gebruikt worden, maar zijn vooral geschikt voor zorgprofessionals omdat ze lang scherp blijven en zeer sterk zijn. De verpleegkundige schaar heeft één blad met een ronde kant en één snijblad met een puntje voor precisiewerkjes. Neem een kijkje op de pagina’s en gun jezelf zo’n leuke en hippe schaar of scharenset.

Verpleegschaar met print: niet alleen leuk, maar ook handig!

Een schaar met print voor op de werkvloer is natuurlijk een geweldige manier om het werkende leven meer kleur te geven. In een ziekenhuis of zorginstelling is het toch vaak niet al te kleurrijk: de inrichting is eerder functioneel dan mooi, wat natuurlijk ook begrijpelijk is. Soms is het echter toch fijn om wat meer kleur om je heen te hebben. Een schaar in een print die bij je past, is daar het perfecte middel voor: steeds als je je schaar erbij pakt, zie je weer even wat kleur. In de praktijk is zo’n kleurrijke verpleegster schaar niet alleen maar leuk, maar stiekem ook nog eens erg handig. Ben je nogal een sloddervos en laat je bijvoorbeeld gemakkelijk je spullen liggen? Een verpleegschaar met een specifiek printje is heel duidelijk van jou en je vindt ‘m daardoor gemakkelijker terug. Ook je collega’s weten dat bijvoorbeeld de schaar met de bloemetjesprint van jou is. Je verpleegkundige schaar kwijtraken wordt een stuk moeilijker als je zo’n uniek exemplaar hebt!

Waarom je verpleegkundige schaar kopen bij MyMitella?

  • Uitgebreide keuze in verpleegkundige scharen met vrolijke prints;
  • Een verpleegschaar voor linkshandigen vind je bij ons ook;
  • Een handige set met bij elkaar passende scharen is heel leuk én heel handig: iedereen weet snel dat dit jouw verpleegster schaar is;
  • Gratis verzending vanaf een bestelwaarde van 75 euro;
  • Op werkdagen geldt: voor 16 uur besteld = vandaag nog verzonden.

MyMitella: véél meer moois dan alleen verpleegkundige scharen!

Onze verpleegkundige scharen en scharensets verkopen goed, en niet voor niets. Met een verpleegschaar in een kleur of print die bij je past, personaliseer je je outfit gemakkelijk. Dat is extra leuk op een plek waar iedereen vrijwel hetzelfde draagt. Goed nieuws: MyMitella verkoopt nog veel meer moois voor jou als zorgprofessional. Wat dacht je van een zusterhorloge, een heuptas of hippe meetapparatuur, in vrolijke kleuren en prints? Je vindt het bij ons! Ook voor patiënten maken we de zorg een stukje fleuriger met allerlei leuke handige hulpmiddelen in vrolijke kleuren.

Daarnaast vind je bij ons zorggerelateerde cadeautjes. Zoek je bijvoorbeeld een leuk presentje voor je collega in de zorg of wil je als patiënt je arts of verpleegster bedanken op de Dag van de Verpleging? Kijk eens rond tussen al onze thematische cadeau-artikelen!

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss