Sorteer op

Insuline tasje is handig voor onderweg

Je bent onderweg en moet je insuline bijwerken. Maar waar zijn je spullen? Verspreid over verschillende tasjes en vakjes? Dat kan handiger. En precies daar biedt MyMitella de oplossing voor met een compact, maar ruim genoeg insuline tasje dat je leven gaat veranderen.

Een compleet tasje voor insulinepennen

Waarom een speciaal tasje voor je insulinepennen? Omdat je gezondheid prioriteit nummer één is. Dit tasje is ontworpen om je insulinepennen veilig en op de juiste temperatuur te houden. Zo hoef jij je nergen  zorgen over te maken. De tasjes zijn schokbestendig en zijn van isolerend en koelhoudend materiaal. 

Dit tasje is een klein organisatiewonder. De binnenkant is bekleed met reflecterend isotherm materiaal om je insuline koel te houden. Met twee gaasvakjes, een groot vak, een kleine thermometer, en een losse inlay met verschillende elastische vakjes voor je insulinepen, heb je alles geordend en snel bij de hand. Zelfs een plastic houder voor je medisch pasje ontbreekt niet.

Neem je diabetes tasje makkelijk mee

Dankzij het compacte formaat en de slimme indeling is dit tasje je nieuwe beste vriend. Of je nu naar het werk gaat, een dagje uit plant of op vakantie bent, je diabetes spullen zijn georganiseerd en binnen handbereik. Met een formaat van 20x10x5 cm neem je het overal mee naartoe, zonder dat het te veel ruimte inneemt.

Een functionele en hippe diabetes tas in één

Medische hulpmiddelen hoeven echt niet saai te zijn. Bij MyMitella zeker niet! Kies uit verschillende kleuren en designs die bij jouw persoonlijke stijl passen. Zo maak je van een noodzaak een fashion statement. 

De voordelen van bestellen bij MyMitella 

Bestellen bij MyMitella betekent kiezen voor gemak, stijl en zekerheid. Je koopt een praktisch en mooi product. Ook bieden wij zekerheid dat je investeert in een scherpe prijs. Als laatst geven wij je ook nog een oplossing die je dagelijks leven met diabetes makkelijker maakt.

Sinds 2014 bieden we de mooiste en leukste zorgartikelen en cadeaus aan. Ook lanceren we elke keer weer nieuwe productlijnen, waarmee je mensen blij maken. 

Door bij ons te bestellen, profiteer je van de volgende voordelen: 

  • Bestel voor doordeweeks voor 16:00 en je product wordt direct verstuurd;
  • Meer dan 1000 artikelen direct op voorraad; 
  • Veel mooie en positieve reviews en klantverhalen
  • Originele artikelen van super goede kwaliteit; 
  • Persoonlijke service met een glimlach. 

Bekijk ons gehele assortiment aan hulpmiddelen. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, we helpen we je graag verder.  

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss