EHBO koffer

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zelfs onze grootste helden lopen af en toe een sneetje of een wond op. Dat is pech, maar niet getreurd. Met de EHBO koffer van MyMitella toveren we bij iedere held weer een glimlach op zijn of haar gezicht. Op zoek naar een vrolijke EHBO koffer voor school, werk, thuis of onderweg? Bij ons heb je alle EHBO musthaves altijd binnen handbereik.

Opkikkeren met een EHBO koffer

Heb je jezelf bezeerd? Dan is een opkikkertje geen overbodige luxe en kun je wel wat vrolijks gebruiken. Een felrode EHBO koffer is dan niet waar je behoefte aan hebt. Wij vinden deze maar saai. Daarom kiezen we bij MyMitella voor een EHBO koffer in diverse, vrolijke kleuren. De koffers zijn gevuld met alle nodige functionaliteiten en zorgen tegelijk voor een lach van oor tot oor.

Stoeikampioen met een stoere pleister

Kinderen spelen en stoeien er wat op los. Een schrammetje of een steek van een dier ligt al snel op de loer. Zorg daarom dat je altijd goed voorbereid bent op vervelende valpartijtjes. Een schaafplek verbinden of een stoere pleister op de zere wond en onze stoeikampioenen kunnen er weer tegenaan. De EHBO koffer van MyMitella biedt de eerste hulp die de pijn verzacht.

EHBO koffer inhoud

Voor organisaties is het verplicht om altijd een complete EHBO koffer in huis te hebben, maar ook thuis is het fijn als je altijd te hulp kunt schieten met de juiste verbandjes. Wij zetten de basisbenodigdheden voor een EHBO doos op een rij.

 • Kinderpleisters
 • Wondpleisters
 • Gaaskompressen
 • Wondsnelverbanden
 • Zwachtels
 • Splinterpincet
 • Tekentang
 • Verbandschaar
 • Vinyl handschoenen
 • Desinfecterende lotion
 • Branddeken
 • Driekante doek of mitella
 • Synthetische watten

Natuurlijk kun je ook nog extra’s toevoegen in de doos. Lees hier verder wat je nog meer in de EHBO koffer kunt stoppen.

Zorg dat de EHBO koffer altijd compleet is

Bij het gebruik van de EHBO doos is het belangrijk om op een aantal dingen te letten. Heb je een stoere pleister of verzorgend verbandje gebruikt? Zorg dan dat je dit meteen weer aanvult. Zo houd je de voorraad van de EHBO koffer altijd op orde en voorkom je dat er op het moment suprême niet allerlei dingen ontbreken.

Controleer ook regelmatig of de koffer nog compleet is. Nog een laatste handige tip: stop een lijstje met handige telefoonnummers in de EHBO doos. Denk bijvoorbeeld aan de huisarts, antigifcentrum, tandarts of het brandwondencentrum. Dit voorkomt chaos tijdens stressvolle momenten en zorgt dat je meteen kunt handelen in een spoedsituatie.

Een speeltje biedt troost

Is jouw bink ontroostbaar na de valpartij? Een speeltje of een sticker kan de pijn al snel verlichten. Daarom vullen wij onze EHBO koffers voor kids met de leukste troostcadeautjes. Een opkikkertje is vaak al voldoende om de eerste schrik te verhelpen. Zo kun jij snel de zere plek verbinden, terwijl je het hoofd koel houdt.

Losse EHBO koffer inhoud: navulling

Een EHBO koffer gaat vaak voor lange tijd mee. Je koopt dus maar één keer een trendy koffertje en vult deze daarna gewoon weer aan. Makkelijk zat, toch? Bij MyMitella kun je daarom ook los de inhoud scoren voor jouw EHBO box. De navulling van de EHBO koffer zorgt dat de inhoud altijd compleet is en je aan niets tekort komt tijdens noodgevallen.

EHBO doos voor onderweg

Ook onderweg kunnen vervelende ongelukjes gebeuren. Daarom hebben wij de leukste EHBO tassen die je makkelijk mee kunt nemen. De tassen zien er hip uit, waardoor je altijd met een eyecatcher op straat loopt. En heb jij even geluk: door de opvallende kleuren raak je de tassen ook niet zomaar kwijt. Twee vliegen in één klap, dus.

Handig pillendoosje

Wil je ook verschillende pilletjes, zoals paracetamol, ibuprofen of medicijnen, bewaren in de EHBO doos? Combineer de hippe EHBO koffer dan met een bijpassend pillendoosje en pillensnijder. Waarom zou je kiezen voor een saai doosje als je deze ook in een trendy kleur kunt bestellen?

Hippe pleisters in EHBO koffer voor thuis

Bloemen, olifantjes, regenbogen, piraten of cupcakes: de pleisters van MyMitella zijn alles behalve eentonig. Waarom zou je een saaie, bruine pleister op je arm plakken als je ook kunt kiezen voor een vrolijk printje? Vul jouw EHBO doos aan met de leuke, lieve of stoere pleisters uit ons assortiment.

Trendy EHBO koffer kopen

EHBO koffer naar keuze gevonden? Leuk! Bestel hem dan eenvoudig bij MyMitella. Bij ieder ongeval staat de doos aan jouw zijde met alles wat je nodig hebt. Benieuwd naar onze andere producten? Neem eens een kijkje tussen onze collectie. We hebben de leukste uitrusting voor zorgprofessionals en patiënten.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss