Leuke EHBO sets en tassen voor thuis en op reis met kinderen
Kinderen spelen & ontdekken graag en gaan geen uitdaging uit de weg. Een ongeluk zit dan in een klein hoekje. In de meeste gevallen doet een knuffel en een kusje er op al wonderen en gaan onze struikelkampioenen snel weer verder met hun spel. Soms is er meer aan de hand. Een steek of bijt van een dier, een snijwond een schaafwond een kneuzing …... er wordt een beroep gedaan op onze pleister, stelp, verbind kom in actie-techniek. Om snel te kunnen handelen en tegelijkertijd rustig te kunnen blijven is het daarom belangrijk om altijd voorbereid te zijn op een snee, schaaf - of brandwond. Wij bieden leuke maar vooral ook functionele EHBO kits voor kinderen & volwassenen en familie, voor onderweg of in en om het huis kortom voor de hele familie. Niet alleen de noodzakelijke hulpmiddelen maar ook troostcadeautjes zoals een sticker een ballon of een speeltje voor de struikelkampioen. Zo kun je snel handelen en je hoofd koel houden. Vraag je je ook af wat er eigenlijk in de EHBO koffer / verbanddoos moet zitten voor je kind(eren) en je gezin? Check dan hier Je vindt bij MyMitella de mooiste EHBO sets maar ook handige navullingen voor de bedrijfsverbanddoos of bijvoorbeeld een tekentang voor een voordelige prijs.

 Pillendoosjes : Wil je een leuk , vrolijk en fijn pillendoosje kopen dan zou ik zeker eens kijken op deze afdeling. Wij zijn voor jou altijd op zoek naar de hipste doosjes om je medicijnen of voedingssupplementen te bewaren want saaie versies zijn er al genoeg! Doordat de opvallende vormen in het oog springen is kwijtraken in je tas niet mogelijk ;) en is het ook veel leuker in gebruik. Kijk eens bij de PILL box deze uitvergrote pillen hebben vrolijke kleuren en er zitten 4 of 6 vakjes in. Kies voor een blauwe, roze, gele of groene kleur of wellicht spreekt jou de allenieuwste aan. Deze pillenbox zit gevangen in een waterfles. Hierdoor heb je altijd water bij de hand om ze in te nemen en zo handig; er staat een dagaanduiding op zodat je tijdens een weekendje weg of een vakantie precies genoeg medicijnen mee kan nemen. Water in de bidon en GO!!

Lenzendoosjes: Heb je genoeg van saaie lenzendoosjes en wil je lenzendoosjes kopen die stijlvol, zoet, fruitig of grappig zijn? All eyes on you en neem dan zeker een kijkje op deze pagina want alle lenzedoosjes zijn verre van saai en ze vallen lekker op in je tas. De o-zo-handige lenzendoosjes bevatten onder andere een spiegeltje een doosje voor linkerlens en een doosje voor je rechterlens en nog wat kleine tools voor het inbrengen van de lens. De meeste lenzendragers gebruiken voor het inbrengen/ aanbrengen van zijn of haar lenzen overigens geen tool maar gewoon de wijsvinger. Heb je je ogen laten vallen op één van deze hippe lenzendoosjes dan kan je je lenzen veilig bewaren. Het kleine flesje dat ook in de doosjes zit is te gebruiken om een klein beetje lenzenvloeistof  mee te nemen. Superhandig voor een weekendje weg, een ongelukje of voor een onverwachtse logeerpartij.

© 2014 - 2022 MyMitella | sitemap | rss