Happy2Wear sokken: een vrolijk team cadeau!          

Heb je iets te vieren? Ben je op zoek naar een kerstcadeau? Wil je medewerkers bedanken voor hun inzet? Onze hippe Happy2Wear sokken zijn hèt cadeau bij elke gelegenheid. Door bewust te kiezen voor vrolijke, kleurrijke, aparte en grappige sokken zullen uw medewerkers zich positiever voelen en meer zelfvertrouwen hebben. Dit draagt bij aan het werkgeluk. Daarnaast is het dragen van vrolijke sokken op de werkvloer ook gewoon heel gezellig in het bedrijf en zorgt het gegarandeerd voor een leuk gesprek. Wij hebben een grote collectie vrolijke sokken ontworpen geschikt voor diverse branches/beroepen. 

Sokken voor het hele team - direct leverbaar

Onze voorraad is groot genoeg om direct jouw hele team blij te maken met  onze vrolijke designs. We kunnen een mix samenstellen van alle vrolijke versies sokken die passen bij jouw team. MyMitella heeft een zeer uitgebreid assortiment Happy2Wear zorgsokken en medische sokken voor alle zorgtoppers. Naast de zorgsokken zijn de vrolijke Happy2wear sokken inmiddels verkrijgbaar voor verschillende bedrijfstakken. Kijk hier voor het volledige assortiment beroepssokken.

Staffelprijzen vanaf 25 stuks

We bieden bedrijven en instellingen aantrekkelijke korting op de standaard prijs bij aanschaf vanaf 25 paar sokken of meer. Zo kun je het gehele team vlot voorzien van vrolijkheid op de werkvloer. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden of vraag een offerte aan voor grote aantallen.

Let’s wear & grow happiness - de verpakking

De verpakking van de Happy2Wear sokken zijn al een feestje op zich. Ieder paar sokken is namelijk voorzien van een label van groeipapier. Zo plant je met ieder paar sokken daadwerkelijk een beetje extra geluk. Wil je het extra speciaal maken? Wij maken graag een feestje van het geef moment. Als service kunnen de sokken worden ingepakt in een gekleurd cadeauzakje, met de mogelijkheid om glitters toe te voegen of een kaartje met daarop uw boodschap. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend CONTACT met ons op.

Bestellen en betalen

Bestellen kan eenvoudig op de website, door te mailen ( info@mymitella.nl )  of te bellen ( 0128 78 79 37 ) Je kunt op onze website veilig direct betalen met iDEAL, vooraf overmaken, Creditcard, Paypal, Bancontact, KBC/CBC ofklarna achteraf betalen. Voor bedrijven en instellingen is de betaalwijze "op rekening" mogelijk. Moet er op de factuur een speciaal kenmerk zoals een kostenplaats of afdelingsnummer? Laat het ons dan weten, wij maken het graag in orde. De bestelling wordt verzonden zodra de betaling of het akkoord hiervoor heeft plaatsgevonden.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss