Deze kiss of life - beademingsdoekjes - beademingsmaskers kunnen worden voorzien van logo of tekst.

De handige en vrolijk gekleurde sleutelhangers die je bij MyMitella op de website kan aanschaffen zijn ook te bestellen met jouw logo. (vanaf 200 stuks) Een uniek cadeautje als afsluiting na een reanimatietraining, cursus of event. Een CPR masker / sleutelhanger is zinvol om aan je sleutelbos of in je tas te hebben. Hij is dan altijd in de buurt op het moment dat iedere tel telt.

Beademingsmasker met logo laten maken - Een life saver give-away!

  • Afname gepersonaliseerd vanaf 200 stuks
  • Persoonlijke tekst of logo
  • Levertijd ongeveer 28 dagen
  • Zeker van zinvol zorg cadeau

Aanvraag of passende offerte ontvangen? Neem dan gerust CONTACT  met ons op of mail naar info@mymitella.nl

Kiss of life - beademingsmasker in grote aantallen zonder eigen logo aanschaffen?

We hebben altijd een groot aantal beademingsmaskers op voorraad. Is een gepersonaliseerd product voor jou niet nodig? Bestel dan hieronder jouw gewenste aantal. Bestel je voor 16.00 uur? Dan kunnen we het vandaag nog aan je versturen. 

Beademingsdoekjes - kiss of life verkrijgbaar in veel kleuren

De beademingsmaskers zitten per stuk verpakt in een klein tasje met een sleutelring. Alle beademingsdoekjes zijn voorzien van een ventiel. Verkrijgbaar in de volgende kleuren: Geel, Rood, paars, groen, zwart, blauw, roze, oranje. CPR staat voor Cardiopulmonaire Resuscitatie, oftewel Reanimatie. Een reddingstechniek die ingezet wordt bij bewusteloze mensen van wie de hartslag en ademhaling niet kan worden vastgesteld. 
Geheugensteuntje: Staat er op het beademingsmasker CPR 30:2 ? Dan is dit voor jou een geheugensteun ten tijde van stress - 30 borstcompressies afwisselen met 2 beademingen.

Sorteer op
© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss