Sorteer op

 

Pillendoosje

Medicijnen slikken zien veel mensen vaak als iets vervelends. Zonde, want met hippe attributen kan dit gebruik opgefleurd worden. Met een vrolijke pillendoos geef je het slikken van medicijnen een leuk tintje. Bij MyMitella geloven we dat je zelf de slingers op moet hangen. Met een leuk pillendoosje maak je het gebruik van medicijnen net iets minder saai.

Ga de uitdaging aan

Zie jij het slikken van medicijnen ook als een uitdaging? Vergeet je jouw medicijnen ook vaak op een vast moment in te nemen? Dit klinkt voor veel mensen waarschijnlijk herkenbaar. En dat begrijpen wij helemaal. Zeker als je dagelijks meerdere medicijnen in moet nemen op verschillende momenten, kan het best verwarrend zijn welk pilletje je wanneer moet nemen. De oplossing? Schakel een hulpmiddel in voor jezelf! Met een leuk én handig pillendoosje deel je de medicijnen logisch in en krijg je meer overzicht in de verschillende innamemomenten. 

Momentje van plezier met een hippe pillendoos

Het slikken van medicijnen zal voor niemand een hobby zijn. Toch geloven wij dat je dit met een leuk pillendoosje nét iets leuker kunt maken. Een hippe pillendoos tovert iedere keer weer een glimlach op je gezicht. Daarom zijn we bij MyMitella actief in het spotten van de leukste pillendoosjes. Zo kies je altijd het doosje dat bij jou past.

Ruim assortiment aan pillendoosjes

Wij worden blij van een hip pillendoosje. Jij ook? Bij MyMitella vind je diverse doosjes in alle soorten en maten. Zo hebben we diverse fruitige doosjes in de vorm van een sinaasappel of een grapefruit, maar bieden we ook doosjes aan in de vorm van een etui met stiften. Opvallend in het oog en dus moeilijk kwijt te raken. Leuk én handig, twee vliegen in één klap.

Pillendoosje 7 dagen 7 kleuren

Hoe meer kleuren, hoe beter. Bij MyMitella hebben we daarom verschillende pillendoosjes met een eigen kleur voor elke dag. Zo houd je een duidelijk onderscheid tussen verschillende dagen en raak je daarom nooit het overzicht kwijt. Het maakt het slikken van medicijnen een stuk eenvoudiger en zorgt daarom voor veel minder ergernissen. En daar houden wij van!

Kies voor gemak met een pillensnijder

Een pillensnijder en een pillendoos in één: wie wilt dat nu niet? Niet iedereen vindt het even makkelijk om een pil te slikken. Met een pillensnijder verhelp je dit probleem. Daarnaast zijn er diverse medicijnen die per helft ingenomen moeten worden. Bij MyMitella vind je daarom diverse pillendoosjes met pillensnijder.

Vind jouw favoriete pillendoosje bij MyMitella

Ben jij die saaie pillendoosjes helemaal beu? Wij ook! Daarom vind je bij MyMitella hippe pillendoosjes in talloze leuke vormen en maten. Kies het doosje dat jou aanspreekt en bestel hem meteen. Wil je de pillendoos cadeau doen? Al onze bestellingen sturen we op als cadeautje. Of het pillendoosje nu voor jezelf is of voor jouw favoriete collega: een bestelling van MyMitella is altijd een feestje. Heb je vragen over onze producten? Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder met al onze leuke zorgproducten.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss