Sorteer op

Verpleegkundige horloges voor zorgprofessionals - korting grote aantallen

Ben je op zoek naar verpleegstershorloges - zuster of dokterhorloges in grote aantallen. Wil je deze bijvoorbeeld voor je team of medewerkers aanschaffen. We kunnen alle  zorghorloges leveren in grote aantallen. Neem voor een een passende prijs en levertijd even contact met ons op. Hieronder tonen wij  zorg horloges welke direct uit voorraad leverbaar zijn in grote aantallen en dus vandaag nog naar je kunnen worden verstuurd. 

Wil je voor jouw team  unieke zorghorloges Gepersonaliseerd - met logo

Door de verpleegkundige horloges te personaliseren maak je zelf  je unieke cadeau. Heb je gepersonaliseerde wensen voor product, kleur, eigen bedrukking, logo of aantal? Neem dan een kijkje op deze pagina met veel inspiratie voor gepersonaliseerde zorgklokjes .

Een verpleegstershorloge is een verpleegkundige cadeau bij uitstek

Regelmatig krijgen we de vraag of wij een zorggeschenk kunnen samenstellen met een zorghorloge + andere zorg-accessoires. Natuurlijk doen wij dit graag voor je. De verpleegstershorloges zijn iedeaal te combineren met alle andere tools en accessoires. Zo kom je op de leukste sets en cadaus. Op de foto's vind je hiervan wat voorbeelden ter inspiraties maar in overleg stellen we graag het perfecte cadeau voor jou samen.

© 2014 - 2022 MyMitella | sitemap | rss