Sorteer op

Verpleegkundige horloges voor zorgprofessionals korting grote aantallen

Er zijn vele momenten om de inzet en de liefde voor het vak, van je medewerkers & collega's te belonen met een geschenk/cadeau. Denk bijvoorbeeld aan Dag van de verpleging, Dag van de Leidster,  kerst, Jubilea, afscheids-cadeau verpleegkundige of gewoon zomaar! Het verpleegstershorloge / ook wel doktershorloge of zusterhorloge genoemd is daarvoor zeer geschikt. Het is functioneel (wie wil nou niet bij de tijd blijven?) maar fleurt ook je uitstraling op. Hieronder tonen wij enkele sets van zorg horloges welke direct bestelbaar zijn &  meestal uit voorraad leverbaar. Voor grote aantallen bieden wij graag een passende korting en levertijd.

Uw eigen unieke zorghorloges Gepersonaliseerd - met logo

Door de verpleegkundige horloges te personaliseren maak je zelf  je unieke cadeau. Meer inpiratie nodig? Kijk dan vooral ook even bij Cadeau & uitrusting ook deze kunnen wij allen in grote aantallen leveren.

Een verpleegstershorloge is een verpleegkundige cadeau bij uitstek

Regelmatig krijgen we de vraag of wij een zorggeschenk exclusief kunnen samenstellen en dit doen wij met alle plezier. Met als missie "Happy2care" zijn wij altijd bezig het leuk en uniek te maken. Door een kort overleg per telefoon of mail bespreken we wat uw wensen zijn, wellicht een kleurstelling, het aantal en het budget. Als dat bekend is kunnen we op maat een aantal passende cadeau - voorstellen doen. Zo nemen wij u veel zorgen uit handen en maakt u de blits met het overhandigen van het zorgcadeau.  U BLIJ, wij BLIJ en daarna vooral ...... uw collega's BLIJ.

Heeft u gepersonaliseerde wensen voor product, kleur, eigen bedrukking, logo of aantal? Neem gerust  contact met ons op.

© 2014 - 2021 MyMitella | sitemap | rss