MENU

PERSOONLIJKE CADEAU'S VOOR ZORGPROFESSIONALS IN GROTE AANTALLEN

Er zijn vele momenten om de inzet en de liefde voor het vak, van je medewerkers & collega's te belonen met een geschenk/cadeau. Denk bijvoorbeeld aan Dag van de verpleging, Dag van de Leidster,  kerst, Jubilea of gewoon zomaar!

Regelmatig krijgen we de vraag of wij een geschenk exclusief kunnen samenstellen en dit doen wij met alle plezier. Met als missie "Happy Healing" zijn wij altijd bezig het leuk en uniek te maken. Door een kort overleg per telefoon of mail bespreken we wat uw wensen zijn, wellicht een kleurstelling, het aantal en het budget. Als dat bekend is kunnen we op maat een aantal passende cadeau - voorstellen doen. Zo nemen wij u veel zorgen uit handen en maakt u de blits met het overhandigen van het zorgcadeau.  U BLIJ, wij BLIJ en daarna vooral ...... uw collega's BLIJ.  g-van-de-verpleging

We leveren zowel aan particulieren als aan zorginstellingen, ziekenhuizen & praktijken. De op de site getoonde artikelen hebben wij op voorraad, voor grote aantallen bieden wij graag een passende korting en levertijd. Hieronder tonen wij enkele sets van zorg horloges welke direct bestelbaar zijn &  meestal uit voorraad leverbaar. Kijk vooral ook even bij ZORG CADEAU & ACCESSOIRES  voor andere originele cadeau's ook deze kunnen wij allen in grote aantallen leveren.

Heeft u gepersonaliseerde wensen voor product, kleur, eigen bedrukking, logo of aantal? Neem gerust  contact met ons op.

© 2014 - 2018 MY MITELLA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel