MENU

VAN MISSION IMPOSSIBLE NAAR HAPPY HEALING!

Een flinke val met de bijbehorende botbreuk overkwam onze oudste dochter een tijd geleden. Om haar snel af te helpen van die saaie witte driekantendoek, gingen wij op pad om een hippe , leuke mitella of armsling te kopen. Helaas was dat zowel in online als offline winkels onvindbaar! Maar daarmee was het voor ons niet afgedaan. De naaimachine kwam van zolder en we gingen aan de slag met stoffen en ontwerpen. Een zakje voor de mobiele telefoon mocht niet ontbreken en natuurlijk moest er ook eindelijk een oplossing komen voor de nekpijn die het gips door zijn gewicht altijd veroorzaakt. Van tekentafel naar naaitafel en vice versa. Zo ontstond het idee voor My Mitella. 

Na de leuke blije reacties die wij ontvingen ontstond al snel onze bedrijfsmissie: Happy Healing!
We bieden vrolijke zorgartikelen voor zowel professional als patiënt die het werken in de zorg of het herstel & comfort van de patiënt leuker maken. Vrolijke Mitella's en Armslings, toffe pleisters, leuke cadeau's, zorg- sieraden & accessoires, verpleegstershorloge, douchehoezen, gipstattoos, leuke EHBO  sets.... Functionele hulpmiddellen worden zo mode-items waarmee je voor de dag kan komen!

We leveren inmiddels zowel aan particulieren als aan zorginstellingen, ziekenhuizen & praktijken. De op de site getoonde artikelen hebben wij op voorraad, voor grotere aantallen bieden wij een passende korting. Heb je gepersonaliseerde wensen voor wat betreft product, kleur, aantal? Neem dan CONTACT met ons op. Wij doen graag ons best voor een passend voorstel:  

Onze dochter vindt het jammer dat de MYMITELLA voor haar iets te laat in productie kwam maar we hebben haar beloofd; Bij de volgende duikelactie kan ze net als jij genieten van onze:


                                         

Het My Mitella Team

             

© 2014 - 2018 MY MITELLA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel