Sorteer op
 • Sindy Spruijt
  Sindy Spruijt

  (Functie: Eigenaar MyMitella.nl, Happy2Wear.nl & Geslaagd.nl)

  Met een hoofd vol ideeën kan je mij omschrijven als een creatieve, sociale ondernemer met oog voor detail en gevoel voor sfeer. Ik hou van ECHT, van eerlijke…

 • Marco Spruijt
  Marco Spruijt

  (Functie: Eigenaar MyMitella.nl, Happy2Wear.nl & Geslaagd.nl)

  Pats.Boem. Het blijft bijzonder hoe een armbreuk bij mijn dochter, aanleiding was voor de start van MyMitella in 2014. Eerst nog in de avond uren en het weekend maar…

 • Dogtor Pip
  Dogtor Pip

  (Functie: Motivator en bewegingsprof MyMitella )

  Hoi! Ik ben Pip; een intelligente en energieke mix van Bordercollie & Boerenfox. Van nature ben ik een beetje angstig aangelegd en vind ik veel dingen spannend maar als je eenmaal…

Van mission impossible naar Happy2Care!

Na een toffe stunt op het duikelrek en een vrije val, (waarvan de zwaartekracht won) belandde onze oudste dochter met een flinke smak op de grond. Een botbreuk was het gevolg. Om haar snel af te helpen van die saaie witte driekantendoek, gingen wij op pad om een hippe , leuke mitella sling of armsling te kopen. Helaas was dat zowel in online als offline winkels onvindbaar! De naaimachine kwam van zolder en we gingen aan de slag met stoffen en ontwerpen. Een zakje voor de mobiele telefoon mocht niet ontbreken en natuurlijk moest er ook eindelijk een oplossing komen voor de nekpijn die het gips door zijn gewicht veroorzaakt. Van tekentafel naar naaitafel en vice versa. Zo ontstond het idee voor MyMitella. 

Onze producten maken werken in de zorg nóg leuker en het herstel voor de patiënt comfortabeler.

Na de vele enthousiaste reacties die wij ontvingen ontstond een breder plan. Met als missie Happy2Care bedenken & ontwerpen we unieke artikelen die gemaakt worden voor zorgprofessional & patiënt. Samen met de tools, uitrusting en hulpmiddelen vormen ze het kleurrijke en vrolijke assortiment van MyMitella.

De inmiddels geliefde MyMitella heuptassen  (sinds 2018) bieden zorgmedewerkers veel gemak en werkcomfort. Ze zijn verkrijgbaar in veel kleuren en maten en ze kunnen worden voorzien van een (bedrjfs)logo. Functionele hulpmiddellen worden mode-items waarmee je voor de dag kan komen!

De medische sokken van Happy2Care (sinds 2019) zijn al bijna niet meer weg te denken van de zorgwerkvloer. Je wordt er vrolijk van tijdens je diensten en voor patiënten zorgt het vaak voor de nodige afleiding. We bieden een ruim standaard assortiment in vele  versies en kleuren maar je kan ze ook helemaal zelf laten maken met de patronen, printjes en het logo van jouw bedrijf. Achter de schermen wordt momenteel hard gewerkt om dit succes uit te gaan breiden om nog veel meer mensen blij te kunnen maken met deze vrolijke wannahaves. Binnenkort dus meer sokkennieuws.... 

Van huiskamer tot kantoor, magazijn en een MyMitella team

Toen we ( anno 2014) spontaan MyMitella startten vanuit onze woning in Stolwijk, hadden we niet kunnen denken dat we enkele jaren later zoveel mensen zouden verblijden met onze vrolijke unieke producten. De huiskamer is verruild voor een kantoor en magazijn waar we met een team van 8 enthousiastelingen iedere bestelling tot een vrolijk MyMitella-pakket maken. We zijn áltijd in voor een vrolijke verpakking en strooien graag met wat glitters.

We leveren onze producten en cadeaus zowel aan particulieren als aan zorginstellingen, ziekenhuizen & praktijken. Ook voor relatiegeschenken met een vrolijke medische twist hebben we al menigmaal iets persoonlijks en unieks mogen leveren. De op de site getoonde artikelen hebben wij direct op voorraad, voor grotere aantallen bieden wij een passende korting. Heb je gepersonaliseerde wensen voor wat betreft product, kleur, aantal? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen niet wachten om je een passend voorstel te doen. 

Een glimlach is het beste medicijn

Onze focus is altijd duidelijk: Unieke artikelen, een goede kwaliteit en persoonlijke service met een glimlach. Neem gerust een kijkje. Wij zijn nog maar net begonnen en met veel nieuwe ideeën bezig voor zowel patiënt als zorgprofessional. Er zijn namelijk nog vele hulpmiddelen in de zorg die wel een beetje vrolijkheid kunnen gebruiken. Heb je ideeën? Heb je vragen of wil je jouw ervaring met ons delen? Laat het ons weten.

Onze dochter vindt het jammer dat dé MyMitella voor haar iets te laat in productie kwam maar we hebben haar beloofd; Bij de volgende duikelactie kan ze net als jij genieten van onze: Happy2Care. 

Klik op de foto dan stellen we ons aan je voor!

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss