Van mission impossible naar Happy2Care!

Na een toffe stunt op het duikelrek en een vrije val, (waarvan de zwaartekracht won) belandde onze oudste dochter met een flinke smak op de grond. Een botbreuk was het gevolg. Om haar snel af te helpen van die saaie witte driekantendoek, gingen wij op pad om een hippe , leuke mitella sling of armsling te kopen. Helaas was dat zowel in online als offline winkels onvindbaar! De naaimachine kwam van zolder en we gingen aan de slag met stoffen en ontwerpen. Een zakje voor de mobiele telefoon mocht niet ontbreken en natuurlijk moest er ook eindelijk een oplossing komen voor de nekpijn die het gips door zijn gewicht veroorzaakt. Van tekentafel naar naaitafel en vice versa. Zo ontstond het idee voor MyMitella. 

Onze producten maken werken in de zorg nóg leuker en het herstel voor de patiënt comfortabeler.

Na de vele enthousiaste reacties die wij ontvingen ontstond al snel onze bedrijfsmissie: Happy2Care! We bieden vrolijke zorgartikelen, uitrusting en cadeaus voor professional en patiënt. Vrolijke Mitella's en slings, douche en zwemhoezen voor gips, sportbraces met kleur,  zorghorloges, medische scharen, verpleegkundige tassen en heuptassen voor de zorg . Functionele hulpmiddellen worden mode-items waarmee je voor de dag kan komen!

Onder het label Happy2Care bedenken & ontwerpen we artikelen die niemand anders heeft. Verpleegkundige sokken,  zorg-heuptassen, unieke relatiegeschenken en zorgcadeaus. Alles speciaal gemaakt voor verpleegkundigen, verzorgenden, dokters, (tand)artsen, assistenten, verloskundigen , operatie assistenten……. kortom voor alle zorgprofessionals die op zoek zijn naar handige tools die er ook nog  eens heel leuk uit zien.

We leveren onze unieke producten en cadeaus inmiddels zowel aan particulieren als aan zorginstellingen, ziekenhuizen & praktijken. Ook voor relatiegeschenken met een vrolijke medische twist hebben we al menigmaal iets persoonlijks en unieks mogen leveren. De op de site getoonde artikelen hebben wij op voorraad, voor grotere aantallen bieden wij een passende korting. Heb je gepersonaliseerde wensen voor wat betreft product, kleur, aantal? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen niet wachten om je een passend voorstel te doen. 

Onze dochter vindt het jammer dat dé MyMitella voor haar iets te laat in productie kwam maar we hebben haar beloofd; Bij de volgende duikelactie kan ze net als jij genieten van onze: Happy2Care

Het My Mitella Team

      

© 2014 - 2021 MyMitella | sitemap | rss