Sorteer op

Mokken

Mok juf, meester of zorgmedewerker: moment van rust in je drukke dag

De dagen in de zorg of het onderwijs staan nooit stil, maar dat betekent niet dat jij geen rustmoment mag pakken. Een lekkere kop koffie of thee helpt daarbij. Met een unieke mok voor een juf of dokter herinner je jezelf eraan dat jij ook voor jezelf moet zorgen.

Beloon jezelf voor jouw harde werk

Naast dat jij de mokken kunt gebruiken op werk, zijn ze ook perfect om een rustmomentje mee te pakken thuis. De mokken hebben unieke prints. Zo hebben wij een perfecte mok voor een dokter, zuster of leerkracht. Zo kun je jouw trots voor jouw vak uitdragen met een mok voor de zorg of onderwijs.

Of zet een collega in het zonnetje

Heb jij een collega die jij graag extra waardering geeft voor zijn of haar goede inzet? Onze mokken zijn ook heel erg leuk als cadeau. Geef jouw collega een momentje van rust cadeau met een mok. 

Mok meester, juf of verpleegkundige: goed voor jou én het milieu

Met één van deze mokken zorg je niet alleen goed voor jezelf of jouw collega’s, maar ook voor het milieu. Ze zijn gemaakt van duurzaam geproduceerd keramiek. Dit materiaal gaat lang mee, waardoor jij lang geniet van jouw gezellige mok met leuke onderwijs- of zorgsymbolen.

Wil jij meer mensen tegelijk in het zonnetje zetten?

Als jouw waardering niet maar aan één collega wilt laten blijken, maar een grote groep, dan bestel je onze mokken ook makkelijk in een grotere hoeveelheid. Bij MyMitella hebben we al onze producten altijd op voorraad. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss