Happy2Wear -Medische sokken van MyMitella

Verpleegkundige Sokken - medische sokken voor verpleegkundigen, verzorgenden, artsen, assistenten en alle andere zorgprofessionals in ziekenhuis of zorginstelling.

Met name in het ZIEKENHUIS maar ook in andere zorginstellingen en in de thuiszorg is een gezellige (en warme) trend aan de gang. Want in de ziekenhuis klompen of medische schoenen steek je gekleurde voeten die warm gehouden worden door leuke, grappige, gekleurde en hippe medische zuster socks.

Medische sokken voor dames en heren met medische instrumenten

Verpleegkundige sokken met pillen en stethoscopen zusterkapjes of scrubs, doktersjassen of een subtiele pleister op de hiel. Verpleegkundige sokken heb je in vele soorten en maten. Bij MyMitella koop je blauwe zuster sokken, grijze dokter sokken, roze zorgsokken, sokken met pillen en stethoscoop of een EHBO-tas op de teen.  Wil je trendy medische sokken kopen voor in de zorg om tijdens je diensten mee te shinen, dan ben je op de juiste afdeling van MyMitella beland. Ze zijn zeer voordelig tot zeer betaalbaar en meestal hebben we ook nog een hip paar in de aanbieding. Zowel voor grote als voor kleine voeten bestel je je medische sokken bij MyMitella. Kies voor maat 35-40 of voor maat 41-46 en laat je voeten schitteren op de zorgwerkvloer.

Happy2Wear medische socks in verschillende medische printjes...

Onze medische zokken zijn er in verschillende printjes voor verpleegkundigen, arts assisitent of operatie assistent maar nu ook kaak, kraam & mondzorg!

 Vrolijke kleuren en toffe printjes met allemaal een medische twist. De Happy2Wear medische sokken voor zorghelden zijn unisex voor zowel dames en heren die van vrolijke medische sokken houden. Ze zijn verkrijgbaar in schoenmaat 35-40 & schoenmaat 41 t/m 46. Dus zorgprofessionals met kleine voeten en met grote voeten kunnen de felbegeerde Happy2Wear zorg sokken dragen. Werk jij als verloskundige, als verpleegkundige op de kraamafdeling, als kraamverzorgster? Ga dan snel op zoek naar favoriete Happy2Wear kraamzorg sokken met speenjes, flesjes & babyluiers. Werk je als tandartsassistent, tandarts, orthodontist of als assistent van de kaakchirurg in het ziekenhuis? Ook voor jouw helden-voetjes hebben we de leukste exemplaren.

Stethoscoop sokken, een cadeau voor alle zorgmedewerkers of maak jij jezelf blij?

Voor voeten van zorghelden die alle dagen en nachten klaar staan om zorg te verlenen. Verpleegkundigen, artsen, dokters, co-assistenten, thuiszorgmedewerkers, helpenden, wijkzusters, operatieassistenten. Die voetjes kunnen wel wat aandacht gebruiken. Zoek je een cadeau voor alle medewerkers en wil je echt met een trend meedoen? Wij maken voor grotere aantallen zelfs  zorg sokken met jullie logo, of favoriete werk-motto.

Wil je alvast grotere aantallen zorg sokken reserveren? 

Dat kan natuurlijk ook, zo ben je zeker van een geweldig cadeau voor komende feestdagen. Neem contact op een vraag naar prijzen en mogelijkheden. 

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss