Sorteer op

Verbandschaar - Utility schaar 

Een assortiment kochers en verpleegsters scharen in kleuren en hippe patronen met een superkwaliteit kan je gemakkelijk online kopen bij MyMitella.
Een medische schaar is een veelgebruikt hulpmiddel voor zorgprofessionals. Bekijk onze verbandscharen en utility scharen, verpleegkundescharen en kochers en laat je verrassen door ons veelzijdige en kleurrijke assortiment.

Linkshandige verbandscharen vind je ook bij ons

Waarom zou je alleen als rechtshandige een leuke verbandschaar of een leuke kocher moeten kunnen kopen? Er zijn genoeg linkshandigen die in de zorg werken en speciaal voor die mensen hebben wij ook een assortiment met scharen. Ook linkshandige zorgprofessionals kunnen dus bij ons terecht voor het kopen van een verbandschaar linkshandig.

Ook stijlvolle verbandscharen sets verkrijgbaar

Als je kiest voor één van de mooie scharensets, geniet je van een voordeligere prijs dan dat je de scharen los zou aanschaffen en je hebt je functionele instrumenten in dezelfde stijl! My Mitella heeft alle scharen en scharensets uit voorraad leverbaar, dus ze kunnen vandaag nog naar je toe komen.
Met een scharenset van scharen in dezelfde stijl maak je de blits op de werkvloer én je hebt altijd de juiste schaar bij de hand. Een set bestaat uit de volgende scharen:

  • Verbandschaar
  • Kocher
  • Verpleegkundige schaar

Kleurrijk de werkvloer op met een hippe verbandschaar of utility schaar

Wie zegt dat een verbandschaar, utility schaar of verbandschaar verpleegkundige puur en alleen functioneel is, heeft het wat ons betreft mis. Wij doen ons best om zo veel mogelijk mensen in de zorg te voorzien van vrolijke, kleurrijke en stijlvolle accessoires voor de zorg.
Scharen zijn onmisbaar in de zorg. Er gaat geen dag voorbij of je hebt als zorgprofessional een schaar nodig, bijvoorbeeld een kocher of een verbandschaar. Bij MyMitella merken we dat maar al te goed: onze hippe scharen vliegen als warme broodjes over de toonbank. Er zit vast ook iets bij wat bij jou past!

Al onze scharen zijn in veel verschillende uitvoeringen leverbaar. Kies jij voor een verbandschaar met een kleurrijke bloemenprint of voor een kocher in een effen knalkleur? Misschien is een scharenset iets voor je, bijvoorbeeld in stijlvol zwart met een subtiele print van witte bloemen? MyMitella heeft voor ieder wat wils.

Verbandscharen voor de zorg

Een verbandschaar is een schaar die veel gebruikt wordt door verpleegkundigen en zorgprofessionals in ziekenhuizen, zorginstellingen of in de thuiszorg. De verbandscharen hebben een gebogen blad en een puntig blad en zijn van zeer goede kwaliteit. Het stompe blad beschermt de huid tegen beschadigingen tijdens het knippen van bijvoorbeeld verband of tape van de huid van de patiënt of cliënt. MyMitella heeft zowel verbandscharen die volledig van metaal (roestvrijstaal) zijn als utility scharen met een plastic handvat. Deze laatste worden veelal gebruikt voor het wat grovere werk en bevat stompe punten. Zoek de allerleukste voor jezelf of je collega’s uit want er zijn vele kleuren en patroontjes.

Een leuke verbandschaar: een praktisch en verrassend cadeau!

Ben je op zoek naar een cadeau voor je moeder, tante, zus of vriendin die in de zorg werkt? Geef eens een werkgerelateerd cadeau! Juist in zorginstellingen, waar iedereen dezelfde werkoutfit aanheeft, is het toch leuk als je er een beetje uitspringt met kleurrijke én handige accessoires die je werk gemakkelijker maken.

Een hippe verbandschaar of bijvoorbeeld een kocher of utility schaar met een leuke print of in een opvallende kleur zijn dan ook vaak welkome cadeaus bij zorgprofessionals. En het mooie is: je hoeft er niet diep voor in de buidel te tasten en weet dat je cadeau ook echt van pas komt en gebruikt wordt.

Zoek je een cadeau voor een zorgprofessional?

Is een schaar toch niet per se het cadeau dat je zoekt, maar vind je het wel een leuk idee om je familielid, vriend(in) of kennis in de zorg een origineel werkgerelateerd cadeau te geven? Neem dan eens een kijkje in de categorie Uitrusting en cadeau. Je vindt er van alles: van sokken met toepasselijke print tot USB-sticks in de vorm van een zorgmedewerker en van pennen en papier in stijl tot sieraden.

Verbandschaar kopen

Mooi zijn ze hè, onze verbandscharen! Zie jij jezelf al helemaal lopen met zo’n hippe utility schaar of verbandschaar? Een stijlvolle, opvallende verbandschaar kopen doe je bij MyMitella! Dit is waarom steeds meer zorgprofessionals ervoor kiezen hun hulpmiddelen voor de zorg te kopen bij MyMitella:

  • Op werkdagen geldt: vóór 16 uur besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Al je zorghulpmiddelen onder één dak
  • Zorghulpmiddelen in heel veel mooie kleuren en hippe prints

Heb je vragen over het assortiment van MyMitella? We beantwoorden je vragen graag. Kijk op de contactpagina en bel, mail of app ons.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss