Sorteer op

Zwemhoes Gips: kan je echt zwemmen met gips?

Onze Happy2Splash of Bloccs zwemhoezen zijn uitermate geschikt om een baantje te trekken in het zwembad of voor spetterpret in en rond de zee of het meer. Het kan dus tegen chloorwater en zeewater. De happy2 Splash, DRYPRO ® zwemhoes  en Bloccs® zwemhoezen bieden een veilige bescherming voor gipsverband, gips, bandages en de huid tijdens het zwemmen. Als patiënt is het flink behelpen maar de gipsbeschermingshoes is dan een uitkomst. Bloccs-gipshoezen kan je meerdere keren gebruiken (Maak hem na gebruik wel netjes droog en zorg dat hij niet in aanraking kan komen met scherpe voorwerpen) Met dank aan de unieke sluiting is de gipshoes zeer gemakkelijk aan te brengen en sluit de zwemhoes waterdicht af. Een helpende hand is natuurlijk wel gewenst om de hoes optimaal te kunnen plaatsen.

Bloccs zwemhoes kopen voor veel waterpret

De Bloccs® gipsbeschermer is verkrijgbaar in verschillende versies voor hand, arm, voet en been. Ideaal is ook dat er voor elke leeftijd een passende oplossing is. Zowel Jonge kinderen, pubers als volwassenen kunnen een passende hoes vinden en genieten van zwemplezier. U kunt de gipshoes ook gebruiken ter bescherming van een wondverband. 

DRYPRO ® Zwemhoes - Superieure kwaliteit - absoluut de allersterkte hoes voor gipsbescherming

Zit je voor lange tijd in het gips of heb je een langdurige blessure waarbij je in het verband zit? Of ga je met vakantie en wil je zeker zijn dat jouw gipse been of gebroken arm beschermd is tegen water. Op de superieure kwaliteit van DRYPRO ® kan je vertrouwn. Zoek niet verder en schaf bij MyMitella een DRYPRO ® hoes aan waarmee je kan zwemmen in zwembad en natuurwater. Hij is gemakkelijk in gebruik, zit comfortabel en gaat superlang mee! De allersterkste beschermhoes die op de markt bestaat voor zorgeloos - zwemmen en douchen met gips, een protese, een pick-line of verband. Het ingebouwde vacuüm systeem geeft een comfortabel pasvorm en garandeert direct een 100 % waterdichte en luchtdichte afsluiting. Het bestellen van een gipshoes bij MyMitella is eenvoudig. Kies de juiste versie & maat en druk daarna op de bestelknop. Wij hebben deze hoezen altijd op voorraad en ze worden direct verstuurd. Veel zwem-plezier.

Happy2Splash: Geniet van water activiteiten zoals zwemmen douchen en badderen ondanks je gips, gipsverband- verband 

Zoek je ee waterdichte zwemhoes voor gips en verband voor een voordelige prijs? Met de waterproof Happy2Splash beschermhoezen kan je Zwemmen, douchen, badderen & spetteren. De wemhoes is geschikt voor zout en zoet water en kan gebruikt worden in het zwembad, op het strand of in de badkamer. Happy2Splash beschermhoezen worden geleverd met een vacuüm-systeem. Met dit handige pompje zorg je ervoor dat de beschermhoes glad en vacuüm aansluit om het gips en op het lichaam. Dit geeft een hoog gevoel van comfort waardoor je zo min mogelijk hinder hebt van het gips of het verband tijdens het zwemmen. De zwemhoes is leverbaar in verschillende maten voor arm, been (met anti-slip) en elleboog. Het sterke materiaal zorgt dat je de zwem-hoes meerdere malen kan gebruiken voor minimaal 3 weken. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je er voorzichtig mee doet en de instructies op volgt. Laat je de waterpret niet ontnemen want zwemmen met gips en douchen met gips kan echt 100 % waterproof. 

Waterdichte zwemhoezen voor kinderen en volwassenen

De Happy2Splash beschermhoes is verkrijgbaar inverschillende maten en geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Belangrijk voor een waterdichte afsluiting is het opmeten van de omtrek voor de juiste maat. Zwemhoezen voor gips en verband is verkrijgbaar in:

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss