Sorteer op

Mitella voor kinderen (jongens en meisjes)

Als de eerste schrik na een flinke val voorbij is, blijft de pijn en het ongemak van een gebroken arm - pols of letsel aan je schouder over. Maak de weken van je herstel zo aangenaam mogelijk en gun jezelf het comfort (en het plezier) van een MITELLA of ARMSLING van MY MITELLA. Hij zorgt voor een stijlvolle ondersteuning van je gebroken arm - gipsarm - gebroken pols of pijnlijke schouder.  Zelfs immobilisatie van de schouder is mogelijk. Uniek is het leuke zakje en hij is verkrijgbaar in verschillende maten waardoor het comfort optimaal en op maat is.

My Mitella voor kinderen:

Een hippe, leuke, toffe en mooie mitella, verkrijgbaar voor kinderen en volwassenen en doet er alles aan jouw leed draaglijk te maken. Trendy, vrolijk, jeans jij kan herstellen met plezier.

Herstellen wordt leuker met MITELLA

De MITELLA sling voor kinderen is in vele stijlen verkrijgbaar, voor stoere jongens en modebewuste meiden, en natuurlijk ook voor stoere meiden en modebewuste jongens! Laten we eerlijk zijn; het is knap onhandig wanneer je moet rondlopen in een sling, en kinderen zien niet altijd het belang in van deze producten. De ARMSLING MITELLA KIDS is daarom niet alleen ontwikkeld voor optimaal draagcomfort. De vele stijlen, kleuren en patronen zorgen ervoor dat ieder kind trendy tevoorschijn komt op het schoolplein. De klasgenootjes zullen haast jaloers worden op deze producten, daarnaast is het ook direct goed zichtbaar dat de revaliderende kinderen niet te wild aangepakt mogen worden tijdens de pauze.

Mitella Sling kopen voor gebroken arm

Je kunt de MITELLA SLING kopen in diverse uitvoeringen, bekijk de individuele kenmerken per product. Dankzij de immobilisatie band is het mogelijk de bewegingsvrijheid naar behoefte te beperken. Stel de pasvorm bij met de brede band, bekijk ook onze handige maattabel. Daarnaast kan het kind gebruik maken van de handige zakjes om wat spulletjes op te bergen, zo zijn de voornaamste zaken altijd binnen handbereik! Ook wanneer één arm eventjes moet herstellen.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss