Sorteer op

Een handig tasje voor de zorg in pocket formaat NIEUW past in je zak - al je materialen veilig en bij de hand.

De heuptasjes van MyMitella zijn een groot succes voor medewerkers in de zorg. Zo kan je al je verpleegkundige materialen eenvoudig bij je dragen en heb je je handen vrij om zorg te verlenen. Bij MyMitella vinden we dat je er tijdens je diensten in de zorg ook zeer modieus uit kan zien. Werken in de zorg is alles behalve saai en zo hoef jij er ook niet uit te zien. Medisch personeel en zorgpersoneel kunnen ook tijdens hun werk stijlvol en volgens de laatste trends en mode uitzien. Zo bieden we grote en kleine heuptassen in vele hippe versies en kleuren met een verstelbare band die je kan dragen om je middel of op de heup. Neem een kijkje want of je veel of weinig verpleegkundige materialen nodig hebt tijdens je dienst, er is altijd wel een zorg-heup-tas die passend is bij jouw wensen.

Wil je een klein en handig zorg tasje kopen dat je niet op je heupen draagt maar handig in je zak of in je tas mee gaat? Dan hebben verschillende versies in het assortiment: 

  1. SMALL : Verpleegkundige tasje - Organizer Pocket
  2.  MINI: Zorg riemtasje -  Organizer Pocket
  3. Een Instrumenten organizer
  4. Een etui om je stethoscoop in te bewaren 

Verpleegkundige tasje - Organizer SMALL

Deze is zo ontwikkeld dat hij met zijn compacte formaat past in de zak van je uniform (dichtgeklapt) maar deze zorg-organizer kan ook rechtop staan op een tafel of bureau zoals een deskorganizer. Omdat er aan 2 kanten handige vakjes zitten (waarvan sommige af te sluiten zijn met klitteband of drukknoop) kan je er veel materialen in kwijt. Dichtgeklapt biedt het tasje een bescherming tegen de evt scherpe tools en je sluit hem af met een drukker.

Pocket organizer Zorg - riemtasje MINI

Dit handige zorg-tasje is met zijn 12,5 cm x  15,5 cm de kleinste versie die verkrijgbaar is maar biedt precies ruimte  aan bijvoorbeeld een pupillenlampje, een schaartje, een pasje, pleisters, latex handschoenen en je pieper. Aan de achterkant heeft dit mini-zorgtasje een lus waardoor je hem ook aan je broekriem kan dragen. Ook als riem-tasje voor de zorg zeer functioneel.

Een instrumenten organizer - etui voor verpleegkundige tools met rits

Dit stevige instrumenten etui biedt jouw verpleegkundige materialen, tools en instrumenten bescherming en zorgt er voor dat ze stevig bij elkaar blijven. Dit voorkomt dat je ze kwijt raakt in je tas maar ook dat ze altijd bij de hand zijn om in gebruik te nemen. Door het waterafstotende materiaal is het etui goed te reinigen en te desinfecteren.  De grootte is zo gemaakt dat je er met gemak een volledig scharenset, een kocher, een pincet, een verpleegkundige horloge, een pupillenlampje en pennen in kwijt kan.

Stethoscoop tas - Etui voor stethoscoop

De stethoscoop bescherm-box heeft een harde buitenkant (hardcase) waardoor deze de stethoscoop beschermt tegen stof,slijtage en beschadigingen. Natuurlijk kies je bij MyMitella jouw stethoscoop beschermhoes in een vrolijke kleur zoals een roze stethoscoop box of een stethoscoop tas met een leuke print. e rits van een stethoscoop box sluit altijd keurig netjes aan omdat er dan zo min mogelijk stof bij komt.

Zoek je een tas die je op je heupen draagt zodat jouw handen vrij zijn om zorg te verlenen? Ontdek dan de heuptasjes - zorgtasjes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren en prints. Één van deze versies wordt vast heel snel jouw favoriete persoonlijke aanvulling op je verpleegkundige-outfit. combineer het met de allerleukste scharen voor een persoonlijke zorg-outfit.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss