Sorteer op

Mitella's voor volwassenen

Een Mitella KOPEN bij MyMitella zorgt voor een stijlvolle ondersteuning van je gebroken arm - gipsarm - gebroken pols of pijnlijke schouder.  Immobilisatie van de schouder is door de bijgeleverde band eenvoudig en geeft de allerbeste rust voor de arm en de schouder. Uniek is dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende maten waardoor hij voor optimaal comfort kan zorgen. Kijk hier voor informatie over de maat en hoe je dit kan opmeten en lees hier meer informatie over een mitella vouwen

My Mitella voor volwassenen:

Een hippe mitella, als vervanging van de driekanten draagdoek. Verkrijgbaar voor kinderen en volwassenen en doet er alles aan om jouw leed draaglijk te maken. TRENDY, HAPPY, JEANS OF BUSINESS met iedere gelegenheid kan je stijlvol voor de dag komen!   

Waarom een Mitella?

Je merkt pas hoe goed de ledematen samenwerken wanneer er een arm tijdelijk uitvalt. Naast de pijn die gepaard gaat bij ongevallen kan het herstel frustrerend lang duren. De Mitella voor volwassenen kan uiteraard niet al het ongemak wegnemen, toch zal de revalidatie een stuk aangenamer verlopen met deze Mitella voor volwassenen. Naast functionaliteit hebben deze producten ook nog eens een modieus design. 

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss