Sorteer op

Stijlvolle en chique verpleegsterhologe - zorghorloges met strass of in modern design.

Luxe verwenklokjes voor iedereen die in de zorg werkt. Waarom saai & basic als een hulpmiddel ook zo veel mooier kan zijn. Kies voor MODERN en STIJLVOL met GLANZENDE STEENTJES, SWINGING DIAMONDS of STRAK VAN DESIGN in de GOUD, ZILVER of ROSÉ. Veel van deze klokjes zijn ook nog (spat) waterdicht. Het allernieuwste zorgklokje is er een met een luxe clip en scharniertjes. Hierdoor kan het klokje eenvoudig aan je uniform, kleding of borstzakje worden bevestigd. Het bijzondere aan dit klokje is dat deze ook als staand klokje neergezet kan worden op bijvoorbeeld een bureau of nachtkastje. Een sieraad om bij je te dragen of om neer te zetten.

Zoek je een speciaal verpleegstershorloge met bijvoorbeeld leer, hout of mooie schakels?

De verpleegstershorloge bestaan er ook met een mooie lederen band en met een lunette ring voor het eenvoudig bijhouden van de patiënttijd/ cliënttijd . Bevestiging bij deze luxe horloges is altijd met een speld. Kies voor een van de prachtige kleuren zilver, goud of rosé. Nieuw in het assortiment is de kleur Blush, deze heeft een zachte warme gloed en staat eigenlijk mooi bij alle kleuren kleding of kostuum. Met dit klokje kies je voor stijl, kwaliteit, uitstraling en moderne techniek. De tijdsdruk wordt steeds hoger en je zorg-hart is soms in strijd met de protocollen. Gun jezelf daarom de mooie tijd die je verdiend!! Even een mooi en chique momentje voor jezelf met deze bijzondere verpleegkundigehorloges. Maak van de tijd een SPRANKELENDE tijd.

Verwen jezelf of die lieve collega met een van deze stijlvolle en chique zorghorloges. Met strass, swinging diamonds of modern design. Als je stijlvol bij de tijd wil zijn kies je als zorgprofessional voor een van deze verpleegstershorloges. Zusterhorloge, verpleegstershorloge, zorghorloge,Er zijn vele namen te verzinnen voor het horloge dat je niet om je pols draagt. zoals ook  zusterklokje, verpleeghorloge, doktershorloge oneindige keuze. Als je op zoek bent naar een mooi en stijlvol exemplaar heb je de juiste pagina gevonden.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss