Sorteer op

Douchen met gips? Vind hier je gips douchezak!

Heb je je arm, been, voet, pols of enkel gebroken en zit je in het gips? Dan mag dan gips niet nat worden. En dat kan best een uitdaging zijn, want hoe kun je dan douchen? Steeds je arm of hand buiten de waterstraal houden gaat niet lang goed en is verre van comfortabel…

Bij MyMitella vind je een handige en betaalbare douchehoes die precies om jouw gips heen past. Zo kun je gewoon lekker onder de douche zonder dat je gips nat wordt. De douchehoes is gemaakt van waterdicht materiaal en een goede afsluitring net boven en/of onder het gips. Jij kunt dus gewoon poedelen in bad of zingend douchen met gips!

Wat voor douchehoes zoek je?

In ons assortiment vind je heel wat verschillende vormen en maten douchehoezen. Wat voor type breuk of wond je ook hebt, je vindt bij ons de juiste herbruikbare douchehoes die jouw gips of verband beschermt tegen water.

Dit zijn al onze soorten douchehoezen:

 • Douchehoes hand
 • Douchehoes onderarm
 • Douchehoes hele arm
 • Douchehoes elleboog
 • Douchehoes knie
 • Douchehoes enkel/onderbeen
 • Douchehoes gehele been

De douchehoes van MyMitella: een slimme koop

Ben je op zoek naar een manier om onbezorgd te douchen nu je in het gips zit, kies dan voor een douchehoes van MyMitella. Onze gips douchehoezen zijn een slimme koop, want:

 • De douchehoes gaat lang mee. We hopen natuurlijk dat je ‘m maar kort nodig zult hebben ;-), maar je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken over de houdbaarheid van de douchezak: je douchezak gaat sowieso zo lang mee als jij in het gips zit!
 • De douchehoes is latexvrij. Latex is een materiaal dat best wat mensen slecht kunnen verdragen. Met een gips douchezak van MyMitella is de kans op een allergische reactie of een geïrriteerde huid minimaal.
 • De gips douchehoes is er in verschillende soorten en maten, voor zowel kinderen als volwassenen. Voor kinderen hebben we bovendien een douchehoes met een grappige vissenprint.
 • De afsluiting van de douchehoes knelt niet en is aangenaam zacht. Op andere webshops vind je vaak douchehoezen met een harde plastic ring als afsluiter. De douchehoes van MyMitella zit een stuk fijner: hij sluit af met een zachte band van neopreen. Dit is een zacht en flexibel materiaal dat goed afsluit, maar tegelijkertijd niet klemt. De band is breed, zodat de druk goed verdeeld wordt en niet onaangenaam voelt.

Kan ik ook gaan zwemmen met een gips douchezak?

Douchen met gips is één ding, maar wat nu als je zo’n pechvogel bent dat je hartje zomer in het gips zit? Kan je dan met zo’n douchehoes ook gaan zwemmen terwijl je in het gips zit?

De douchehoezen die je op deze pagina vindt, zijn geschikt om mee te douchen of te badderen. Wil je echt gaan zwemmen, bijvoorbeeld in het zwembad of in de zee, dan raden we je een zwemhoes aan. Een zwemhoes is een ander soort gipshoes die van nog steviger materiaal gemaakt is dan de douchehoes, zodat hij beter bestand is tegen zwembewegingen. Ook is dit materiaal zo gemaakt dat het bestand is tegen chloorwater.

Er zijn zelfs zwemhoezen die je met een speciaal pompje vacuüm zuigt. De hoes sluit dan perfect aan op het gips, en dat zit natuurlijk het lekkerst als je fijn wilt zwemmen.

In het gips? Naast douchehoezen vind je bij MyMitella ook…

… nog veel meer leuks en handigs voor je gipsarm, gipshand, gipsvoet of gipsbeen! Kinderen vinden het vaak erg leuk om hun gips te versieren met een leuke sleeve of kleurige bandage. Een vrolijke mitella met telefoonvakje vind je ook exclusief bij MyMitella. En, grote favoriet: onze spray tegen jeuk die je met het bijgeleverde dunne rietje onder het gips kunt aanbrengen.

Daarom je douchehoes kopen bij MyMitella

 • Snelle verzending. Van maandag tot en met vrijdag geldt: vóór 16 uur besteld is gelijk verzonden.
 • Ieder pakketje is een cadeautje. Wat je ook bestelt, we pakken je bestelling met zorg in en maken er een leuk pakketje van. Ja, óók als je zo’n ‘saaie’ douchehoes koopt!
 • Heel veel tevreden klanten gingen je voor. In Google krijgen we 5 sterren, daar zijn we superblij mee! Ben jij onze volgende tevreden klant?

 

 

 

© 2014 - 2023 MyMitella | sitemap | rss