Sorteer op

Stomaschaar

Gaatjes in het stoma materiaal of met moeite de opening van de stoma openknippen? Dan biedt een stomaschaar de uitkomst. Stomascharen zorgen ervoor dat je de opening van de huidplak op de juiste maat knipt zodat de huid rondom de stoma beschermd wordt. En omdat een glimlach het beste medicijn is, kun je kiezen uit een vrolijk assortiment.

Hoe gebruik je een stomaschaar?

Stomascharen bieden de mogelijkheid om ronde sneden te maken. De schaarbladen zijn gebogen en beschikken over een snijkant om elke snede gelijkmatig te maken. Zo kan de opening voor de stoma gemakkelijk op maat gemaakt worden en wordt de huid rondom de stoma optimaal beschermd. Desinfecteer de stoma schaar na gebruik, ze zijn ook geschikt voor de autoclaaf.

Waarvan wordt een stomaschaar gemaakt?

De stomascharen worden gemaakt van RVS, roestvrijstaal. Dit zorgt ervoor dat ze lang meegaan en mooi blijven. De scharen zijn 10,5 centimeter waardoor ze met het compacte formaat zeer precies werk kunnen leveren. Bij MyMitella vind je de scharen in leuke kleurtjes en printjes.

Rechts- én linkshandige stomascharen

Als linkshandige knippen met een rechtshandige schaar, dat is lastig en niet prettig werken. In de praktijk merk je dat linkshandige scharen, en zeker degene met een leuk kleurtje of printje, lastig te vinden zijn. Daar brengen wij verandering in. Daarom kun je kiezen uit rechts- én linkshandige stomascharen. Bekijk de mogelijkheden.

Stomaschaar bij MyMitella

Unieke kleurtjes en printjes voor zowel de patiënt als de zorgprofessional. Veel hulpmiddelen in de zorg kunnen wel een beetje extra vrolijkheid gebruiken. Goede kwaliteit en een persoonlijke service vinden wij daarbij belangrijk. Neem een kijkje en neem contact op bij vragen, advies of een suggestie. Dan helpen wij je graag verder.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss