Sorteer op

Koortsthermometer van MyMitella

Jouw medicijnkast verrijken met een goede koortsthermometer? Die missie voltooi je bij MyMitella. Onze thermometers zijn gemakkelijk in gebruik, trendy én betrouwbaar. Onmisbaar in ieder huis!   

Thermometer kopen: waarom?

Rillerig, zweten, spierpijn en lamlendig. Heb je daar last van, dan trek je al snel de conclusie dat je koorts hebt. Maar zeker weten doe je het niet. Pas écht nauwkeurig vaststellen of je verhoging hebt en zo ja, of je lichaamstemperatuur zakt, doe je met een thermometer. Dé reden om er een in huis te halen.

Bovendien: heb je een kleine telg, die nog niet in staat is zelf aan te geven hoe hij/zij zich voelt, dan is zo’n temperatuurmeter al helemaal wat je nodig hebt. Dit apparaat vertelt je precies in welke gezondheidsstatus je kind zich verkeert. En of je hem/haar dus beter even in bed kunt houden of niet.

Koorts: ja of nee?

Vanaf welk meetresultaat je koorts hebt? Gesteld wordt dat dit het geval is bij een temperatuur vanaf 38 graden Celsius. En bij 39.5 graden of hoger in combinatie met klachten als sufheid en rode vlekken is het aan te raden een huisarts in te schakelen. Of dat het geval is stel je met het blote oog niet vast. En nogmaals: een goede thermometer paraat hebben is dan ook onmisbaar! Benieuwd hoe je lichaamstemperatuur het best kunt meten? En waarmee je rekening moet houden? Meer informatie over koorts vind je hier.

Thermometer voorhoofd of oor: verschillende soorten

Die klassieke kwikthermometer, zoals je hem kent van vroeger, is allang niet meer de enige op de markt. Gelukkig maar! Want met de komst van al die nieuwe, moderne apparaatjes, gaat het opmeten van je temperatuur makkelijker én sneller. Bij je voorhoofd, in je oor óf zelfs contactloos. Bij MyMitella scoor je een gebruiksvriendelijke koortsthermometer met geavanceerde functies en opties.  

1. Voorhoofdthermometer met infraroodstraling

Ga jij voor een thermometer voor het voorhoofd? Deze maken gebruik van infraroodstraling. En je temperatuur meten gebeurt hierdoor contactloos. Niet alleen is deze meetmethode razendsnel en erg hygiënisch, ook is het ideaal als je een kind en/of baby hebt. Terwijl zij hun herstel vinden in een goede nachtrust, houd jij ongemerkt een oogje in het zeil. Het apparaat op zo’n drie centimeter van het hoofd houden is namelijk al voldoende!

2. Thermometer oor: meest betrouwbaar

Hoewel de voorhoofdthermometer al als nauwkeurig bestempeld wordt, spant de oorthermometer pas echt de kroon. Hoe dat komt? Je gehoorgang is hét lichaamsdeel dat als eerst reageert op temperatuurveranderingen. Met een koortsthermometer in het oor weet je dus zeker: je hebt een super betrouwbaar meetinstrument te pakken.

Ga je voor een oorthermometer van MyMitella, dan profiteer je nog eens van extra voordelen. Ze werken, net als onze voorhoofdthermometers, op infraroodstraling. Hierdoor hoef je hem minder diep in je gehoorgang te steken dan een reguliere oorthermometer. Dat is makkelijker én hygiënischer.  

3. Het beste uit twee werelden

Het ultieme gebruiksgemak van de voorhoofdthermometer en de extreme nauwkeurigheid van de thermometer voor in het oor. Wat nou als we die eigenschappen zouden samenvoegen in één apparaat? Bij MyMitella vind je het!  

Ons assortiment is namelijk gezegend met koortsthermometers die zowel in het oor als op het voorhoofd te gebruiken zijn! Zet simpelweg het beschermkapje erop óf haal hem eraf en je creëert de thermometer naar wens. Gemakkelijk, toch? Ieder gezinslid kiest zo zelf welke meetwijze hij/zij fijn vindt.

Groen of rood licht?

Om het je nóg eenvoudiger te maken, hebben we thermometers met een functioneel kleurendisplay. Wat dat inhoudt? Als bij het meten blijkt dat je koorts hebt, kleurt het display rood. En is je temperatuur in orde, dan krijg je een groen scherm te zien!

Eerdere metingen in het geheugen

Heb je koorts, dan is het van belang in de gaten te houden of je lichaam herstelt. En of je temperatuur dus zakt. Om je hier een handje bij te helpen, vind je bij MyMitella thermometers met een intern geheugen. Je haalt je eerdere metingen eenvoudig terug. Wel zo makkelijk. Hoef je jouw hersens niet zelf te laten kraken!

Een ideale reisgenoot

Ook op reis kun je geveld worden door de griep. En op dat moment een thermometer bij de hand hebben is geen overbodige luxe. Je wil immers in de gaten houden of je koorts zakt of niet. En een onnodig bezoekje aan een vreemd ziekenhuis vermijd je het liefst. In ons assortiment vind je daarom koortsthermometers van compact formaat. Klein genoeg om mee te nemen in je hand- of toilettas!

Dé oppepper op jouw ziekbed

Voor welke koortsthermometer je ook gaat, bij MyMitella weet je één ding zeker: je eindigt met een apparaat dat anders is dan de standaard. Vrolijk of juist stoer. Met hippe kleurtjes of juist trendy en strak. Bij MyMitella houden we niet van saai. Ziek zijn is al vervelend genoeg en een opkikker kun je dan vast gebruiken!

Multifunctionele thermometers

Met zo’n hip apparaatje zou je bijna gaan hopen dat je iedere maand koorts hebt. Zodat je reden hebt je thermometer lekker vaak uit de kast te halen. Dát is natuurlijk niet de bedoeling. Maar bij MyMitella vind je wel thermometers die je ook voor andere doeleinden gebruikt. Je meet bijvoorbeeld de temperatuur van de buitenlucht, die van het badwater of je ziet hoe heet de flesmelk voor je baby is. Lekker multifunctioneel.

Shop alles wat je nodig hebt bij MyMitella

Heb je hem gevonden? Dé koortsthermometer met alle eigenschappen waarnaar je op zoek bent? Voordat je hem bestelt, kan het geen kwaad eens rond te kijken bij onze andere producten. Álles wat je nodig hebt voor, tijdens of na een ongeluk, scoor je bij MyMitella. Wat dacht je bijvoorbeeld van een handige EHBO-tas? Een originele brace? Of een vrolijke mitella? Met onze hippe producten wordt die lappenmand nét een stukje vrolijker.

Advies nodig of vragen?

Wil je een thermometer kopen, maar heb je nog vragen? Of twijfel je over je keuze en wil je graag wat advies? Bel, mail of app ons óf kijk op onze pagina met veelgestelde vragen. We helpen je graag.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss