per pagina
Sorteer op
    1 - 80 van 176 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3

STYLE TREND: Metalics & Zilver - Glow with the flow

Als we de trendwatchers mogen geloven is dit misschien wel dé grootste trend van 2024. Naast alle metalics die we overal in terug zien is vooral ZILVER de kleur die in je 2024 zeker veel terug zal komen. Door een beetje metallic toe te voegen aan je outfit krijgt je hele outfit een stylisch boost. Door de glanzende elementen van de metallics ga je zelf ook een beetje stralen en dat kunnen we in de zorg wel gebruiken. 

stralende zorgaccessoires en tools voor zorgpersoneel

Ben jij helemaal fan van deze nieuwe metallic trend of kan je sowieso wel een beetje glow gebruiken. Ga dan voor Glow with the flow en kies een glanzend scharenset, een zorghorloge met glans of kies een pupillenlampje met een metallic coating. Zo geef je op een eenvoudige manier een leuke stijlvolle touch aan jouw zorgoutfit. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een zorg collega een vriend die in de zorg werkt of een verpleegkundige die wel een oppepper kan gebruiken: We hebben ook mooie sets die samengesteld zijn met verschillende mooie en handige tools.

Witte zorgkleding krijgt een glow-up met de mooiste zorg accessoires in metallic 

Met de MyMitella STYLES voeg je trends uit het modebeeld toe aan je werkoutfit. Waarom zou in een saaie witte outfit werken? Het is veel leuker om jouw eigen identiteit te laten terugkomen in je zorgoutfit. Op deze pagina hebben we de mooiste producten verzameld zoals verpleegkundige horloges, een kocher, een verpleegkundige scharenset, een pupillenlampjes of een pennenclip met een metallic stijltje. Je mag in de zorg dan misschien geen metallic broek dragen of in een zilveren shirt shinen maar met de zorg tools en instrumenten van MyMitella kom je zéker heel modebewust op de zorg-werkvloer.  

 

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss