MENU

 

ALGEMEEN
Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op elk gebruik van de website van My Mitella en op alle overeenkomsten die tot stand komen tussen u en My Mitella.

AANBIEDINGEN
Alle aanbiedingen op de website zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders staat vermeld. Aanbiedingen gelden niet automatisch voor nabestellingen.
De op de website vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Een bijdrage in de verzendkosten wordt apart, voorafgaand aan het moment van bestellen, aan je vermeld. De bijdrage in de verzendkosten wordt bij een retournering niet terugbetaald.

GEGEVENS
U dient er zorg voor te dragen dat uw gegevens waaronder mede, doch niet beperkt tot, e-mail-adres, adresgegevens en bankrekeningnummer volledig, juist en actueel zijn.
My Mitella respecteert uw privacy zeer en zal toezien dat al uw gegevens met de grootst mogelijke zorg worden behandeld en dat deze gegevens niet zullen worden doorgegeven, doorverkocht of op enige andere wijze ter beschikking worden gesteld aan derden zonder uw voorafgaande toestemming.
My Mitella zal uw gegevens verwerken en opnemen in haar bestand om haar verplichtingen voortvloeiende uit de overeenkomst die zij met u heeft gesloten na te kunnen komen en/of uw aanvraag in behandeling te kunnen nemen.
Privacy

TOTSTANDKOMING VAN DE OVEREENKOMST
De overeenkomst komt tot stand door de ontvangst van uw bestelling bij My Mitella

LEVERING
De bestelling wordt bij u thuis afgeleverd, tenzij u op de website heeft aangegeven dat u de bestelling zelf afhaalt of dat de bestelling op een ander afleveradres afgeleverd dient te worden. De verzendingstermijn is maximaal 3 (werk)dagen tenzij anders aangegeven op de website.
Indien u zelf een verkeerd adres heeft opgegeven voor de levering, dan zijn de extra verzendkosten voor uw rekening.

VERZENDKOSTEN
Voor de verzendkosten hanteren wij verschillende tarieven afhankelijk van verzendvorm en volume. In het winkelmandje zal het juiste tarief verschijnen. Voor brievenbuspost hanteren wij EUR 1.99 of EUR 3,99 afhankelijk van volume. Indien het volume te groot is voor brievenbuspost zal voor u een bedrag van EUR 6,99 verzendkosten worden berekend voor pakketpost.
My Mitella is wettelijk verplicht om over de verzendkosten BTW te betalen. Om deze reden zijn alle bovengenoemde verzendkosten inclusief BTW.

RETOURNEREN
U bent gerechtigd de overeenkomst binnen 14 dagen na ontvangst van het betreffende product te ontbinden. Terugsturen dient binnen 14 dagen te worden gedaan. Na ontvangst van het geretourneerde product zal binnen 14 dagen restitutie plaatsvinden van het aankoopbedrag, mits het betreffende product onbeschadigd is, niet gedragen, gewassen of anderszins duidelijk gebruikt of bewerkt is en voorzien is van de originele verpakking. Indien u meerdere producten besteld en uiteindelijk besluit om één van de producten retour te sturen, zullen wij de verzendkosten niet vergoeden.
De kosten van het terugzenden van een bestelling komen voor rekening van de klant. De verzending van de bestelling is op risico van de klant. Om het verzonden pakketje te kunnen volgen met Track en Trace geven wij u het advies te versturen met een pakketdienst. Voor brievenbuspost is Track en Trace niet mogelijk.
Sale producten, kunnen niet geretourneerd worden.

COPYRIGHT
De (intellectuele eigendoms)rechten met betrekking tot de website, waaronder begrepen de rechten op de teksten, afbeeldingen, vormgeving, foto’s en overig beeldmateriaal berusten bij My Mitella.
U mag (delen van) de website niet op enige wijze ter beschikking stellen aan derden en/of verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van één copy.

DISCLAIMER
Hoewel deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt onderhouden kunnen gebruikers van deze website geen rechten ontlenen aan of aanspraak maken op de juistheid en volledigheid van de inhoud. Bij het gebruikmaken van hyperlinks (doorverwijzingen naar andere websites) aanvaardt My Mitella geen enkele aansprakelijkheid voor de geboden informatie op deze sites. Ook aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die daardoor kan ontstaan.
(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2014 - 2018 MY MITELLA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel