Relatiegeschenken en cadeaus voor verpleegkundige of arts

De dag van de verpleging, kerst, behalen diploma, een nieuwe afdeling, jubilea, een event of symposium. Er zijn vele momenten om te zoeken naar een cadeau voor verpleegkundigen, studenten, verzorgenden en andere medici. MyMitella biedt een uniek assortiment aan tools, verpleegstershorloge en geschenken met een medische twist. Enkele voorbeelden vind je op deze pagina. Met alle plezier verzorgen we je relatiegeschenken voor de zorg. Ook de instrumenten zoals saturatiemeters, medische scharen of heuptasjes voor de zorg leveren we regelmatig aan zorgprofessionals met eigen logo of met een uniek design. Neem dus alvast een kijkje op de website om inspiratie op te doen voor de leukste zorgcadeaus die bewijzen dat de zorg niet saai hoeft te zijn.

Kerstpakketten voor de zorg

Vaak bestaan kerstpakketten uit eten en drinken, of een cadeaubon. Maar wat is nou echt leuk om te geven aan medewerkers van een zorginstelling? Juist. Iets unieks van MyMitella. Bij MyMitella maken we graag mensen blij en dat gaat hand in hand met het samenstellen van mooie kerstpakketten. Je kan bijvoorbeeld denken aan gepersonaliseerde heuptasjes voor de zorg of zorghorloges met het logo van het ziekenhuis of de zorginstelling erin gegraveerd. Wij hebben kerstpakketten van verschillende formaten naar tevredenheid afgeleverd. Daarnaast kunnen we de verpakking van de pakketten, net als onze producten, fleurig maken. Dat maakt meteen indruk op je zorgcollega’s.

Ben je benieuwd wat wij allemaal kunnen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Verpleegkundige cadeau of kerstpakket? Advies op maat van MyMitella

Bij het samenstellen van kerstpakketten nemen wij je graag het werk uit handen. Zo kan je ons een budget, aantal en eventuele kleur-voorkeuren meegeven waarmee wij aan de slag gaan. Wanneer we een aantal mooie ideeën hebben, leggen we deze bij jou voor en mag jij de keuze maken voor het gewenste kerstpakket. Een ding is zeker, een kerstpakket van MyMitella zal zeker in de smaak vallen.

Naast advies voor kerstpakketten, geven wij ook advies voor andere aangelegenheden waarbij je op zoek bent naar zorgcadeaus zoals een cadeau voor een kraamverzorgster of een cadeau aan een arts geven. Daarnaast kan je ook een cadeau in groot volume geven aan een groep afgestudeerde dokters of verpleegkundigen. Waar je ook een cadeau voor zoekt, wij helpen je graag verder met een passend advies. 

Inspiratie voor verpleegkundige cadeau

Om alvast een aantal ideeën te geven voor zakelijke cadeaus die geschikt zijn en leuk zijn om in grote getalen te bestellen, noemen we er een aantal. Zo kun je bij MyMitella bijvoorbeeld terecht voor leuke bedrijfssokken van Happy2Care. Deze zijn standaard al verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints. Het is tegenwoordig erg hip om unieke sokken te dragen op de werkvloer dus het zal zeker in de smaak vallen. Daarnaast kunnen deze sokken in overleg bedrukt worden met een logo of tekst naar keuze. Op die manier maak je het een persoonlijk cadeau dat eenheid brengt.

Een ander idee is om zorghorloges cadeau te doen. Deze kunnen gegraveerd worden met een tekst, maar dat hoeft uiteraard niet. Wij hebben een breed assortiment aan zorghorloges waardoor deze van zichzelf al leuk genoeg zijn. Het graveren maakt ze alleen wel persoonlijker.

Cadeaus die voor verbinding zorgen

Er zijn verschillende momenten om een verpleegkundige een cadeau te geven of een arts, zoals opslag of juist pensioen. Vergeet alleen niet dat cadeaus ook los van bijzondere gelegenheden op persoonlijk niveau een functie hebben. Denk bijvoorbeeld aan een fusie van twee zorginstellingen of een reorganisatie. In zo’n geval kan bijvoorbeeld een paar nieuwe sokken met het logo voor elke medewerker, voor eenheid zorgen.

Passende korting op grote aantallen

We leveren zowel aan particulieren als aan zorginstellingen, ziekenhuizen & praktijken. Je kan op de website het hele assortiment bekijken en gemakkelijk bestellen. De producten zoals heuptasjes voor in de zorg die je op de website ziet, hebben we namelijk allemaal op voorraad. Bij grotere aantallen bieden we een passende staffelkorting. Neem dus gerust een kijkje, maar neem vooral contact met ons op wanneer je vragen hebt. 

© 2014 - 2023 MyMitella | sitemap | rss