Gipshoes: beschermingshoes voor je gebroken arm tegen water

Met je arm of been in het gips (of verband) is het flink behelpen. Het gipsverband zit in de weg, kan zwaar zijn of je voelt je geremd in de je bewegingen. De dagelijkse dingen moet je opeens allemaal doen zonder je arm echt te kunnen gebruiken, heel onhandig en vermoeiend. Een armsling biedt zeker verlichting, doordat je je arm daar comfortabel in kunt laten rusten.

Voor een stukje ontspanning en de nodige hygiëne is het heerlijk om te douchen of badderen. Dat is fijn voor je spieren en je frist er heerlijk van op. Juist als je je arm, voet of been in het gips hebt, kan het heerlijk zijn om even te ontspannen onder de douche. Je hebt dan echter een probleem: het gipsverband mag nooit nat worden. Bij MyMitella vind je de oplossing voor dit probleem: een gipshoes. Dit is een hoes van waterdicht materiaal die je gemakkelijk om je gips heen kunt doen. De hoes is om het gips heen wijd en knelt dus niet, maar sluit aan de randen perfect aan op je huid.

Wat zijn de voordelen van een gipshoes?

Een gipshoes zorgt ervoor dat:

 • Je comfortabel kunt douchen;
 • Je zonder zorgen naar het zwembad kunt;
 • Je gips droog blijft in elke water situatie.

Een zwemhoes of douchehoes is 100 % waterdicht en beschermt je gips of verband

Gipshoezen koop je bij MyMitella in twee verschillende soorten:

Beide soorten zijn bedoeld om je gips droog te houden als je doucht, in bad gaat of gaat zwemmen. Ze zijn gemaakt van stevig materiaal dat 100% waterdicht is. Het materiaal zit ruim om het gips heen en de randen sluiten goed aan, maar zijn wel zo gemaakt dat ze niet te strak zitten. Al met al heb je dus een netjes ingepakte gipsarm of een mooi waterdicht verpakt gipsbeen zonder dat je last hebt van

Zwemhoes: kan je zwemmen met gips of verband?

We krijgen vaak de vraag of je met gips echt kunt zwemmen, of de gipshoes wel voldoende bescherming biedt tegen het water. Het antwoord is ZEKER, maar natuurlijk alleen met de juiste gipshoes die er echt op gemaakt is het gips 100% af te sluiten van water. Met een zwemhoes gips beschermen doe je met een zwemhoes van goede kwaliteit. Zo kun je zwemmen in het zwembad, een meer of de zee zonder je zorgen te hoeven maken om nat gips. Door het materiaal waarvan de gips zwemhoes gemaakt is, dien je wel goed rekening te houden met scherpe voorwerpen zoals steentjes, nagels, ringen armbanden. Een klein gaatje veroorzaakt namelijk al snel veel nattigheid aan de binnenkant.

Als je een beetje voorzichtig omgaat met je gipshoes, kan zoiets simpels als een gipshoes je vakantie redden. Je kunt nu toch heerlijk genieten van veel water en zwempret, ondanks dat je je arm of been in het gips of verband hebt. Zolang je een beetje voorzichtig doet met het materiaal van je gipshoes, hoef je niets te laten omdat je arm of been in het gips zit.

Met een gipshoes zwemmen: superhandig in de zomer!

Met een gipshoes douchen of in bad is dus niet de enige manier om een gipshoes slim te gebruiken. Je kunt er ook voor kiezen met je gips zwemhoes ‘het ruimere sop te kiezen’ en naar het zwembad of naar zee vertrekken! Zeker als je in de zomer in het gips zit, kan de warmte ervoor zorgen dat ook jij extra graag naar het zwembad wil gaan of richting zee vertrekken. Goed nieuws: met het volgende stappenplan kun jij gewoon ook genieten van het zwembad en het strand!

 1. Gipshoes - zwemhoes kopen bij MyMitella.
 2. Afspraak maken om te gaan zwemmen met familie of vrienden.
 3. Gipshoes mee en gaan!

Douchehoes gips van MyMitella

Door de innovatieve afsluiting is de hoes zeer gemakkelijk aan te brengen. Anders dan vele andere heeft de  douchehoes geen harde ring om de hoes, maar een neopreen elastische afsluiting. Deze geeft een bijzonder hoog gevoel van comfort en geeft geen drukplekken. De zachte neopreen band sluit mooi waterproof af om het been, de arm of de hand. De douchehoezen van 100% waterproof en zijn verkrijgbaar in vele versies, bijvoorbeeld:

 • Gipshoes hand
 • Gipshoes onderarm
 • Gipshoes hele arm
 • Gipshoes voet
 • Gipshoes knie
 • Gipshoes onderbeen
 • Gipshoes been
 • Gipshoes elleboog

Veel van deze gipshoezen biedt MyMitella aan in verschillende maten, zodat zowel volwassenen als kinderen er gebruik van kunnen maken. Zoek je bijvoorbeeld een zwemhoes voor de gipsarm van je kind, dan vind je die gemakkelijk bij MyMitella. De merken die we aanbieden zijn HAPPY2SPLASH, LIMBO, BLOCCS en nieuwste versie van WATERPROOF. Deze laatste is van topkwaliteit. 

Gipshoes kopen? MyMitella!

Zit je in het gips of in het verband met je arm of been? Balen! Met een douchehoes van MyMitella hoeft het gelukkig geen probleem te zijn om een douche of bad te nemen of om te zwemmen met je gips. De functionele douchehoezen en zwemhoezen die je bij MyMitella online kan kopen zijn waterdicht en bieden de mogelijkheid om weer volop te genieten en te ontspannen.

Een gipshoes kopen bij MyMitella biedt je de volgende garanties:

 • Waterproof hoes
 • Hoes knelt niet, maar sluit mooi aan op je arm of been
 • Verschillende maten en soorten verkrijgbaar
 • In de zomer in het gips? Zo kun je toch meedoen met de waterpret!

 

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss