Medische hulpmiddelen waar je blij van wordt

Wij begrijpen dat de aanleiding voor je behoefte aan zorg, niet bepaald de ideale situatie is. Juist omdat we dat bij MyMitella goed begrijpen, hebben we allerlei leuke hulpmiddelen voor de zorg. Waarom zou je namelijk een mitella in een neutrale kleur willen, terwijl deze net zo makkelijk van een hip design voorzien worden? Volgens onze filosofie hoeft een hulpmiddel in de zorg er in ieder geval niet saai uit te zien, zodat je niet elke dag baalt van je benodigde hulpmiddel.

Mooie MyMitella armslings of mitella's voor het hele gezin

Als je een armsling of mitella wil kopen die zowel functioneel als zeer comfortabel is, ben je bij MyMitella op de juiste plek. Anders dan bij alle andere merken kan je bij MyMitella op maat een passende armsling of mitella kiezen en kan je daarnaast ook nog kiezen voor één van de leuke designs. De armsling beschermt en ondersteunt de arm en schouder volledig. Uniek! is het handige zakje in leuk design voor Happy-Healing! Wij hebben een armsling voor volwassenen en een armsling voor kinderen, zodat wij alle leeftijden kunnen voorzien van een unieke, vrolijke armsling.

Een echte MyMitella

Een hippe, toffe, leuke, vrolijke en kleurrijke mitella. Waarom saai als het ook zo veel leuker kan? De My-Mitella is verkrijgbaar voor kinderen en volwassenen en doet er alles aan om jouw leed draaglijk te maken. Trendy, happy, jeans of business style? Bij iedere gelegenheid kan je stijlvol voor de dag komen!

Hulpmiddelen voor de zorg die echt comfortabel zijn

Een armsling van MyMitella is een comfortabele sling die zorgt voor een uitstekende ondersteuning van je onderarm en schouder. Ideaal voor breuken of blessures aan pols, arm of schouder. De armsling wordt bevestigd met een verstelbare (klitte)band die via uw schouder en de rug naar de ander kant van de armsling gaat. Hierdoor wordt zowel uw arm als uw nek ontlast. Dit resulteert in meer draaggemak, verlichting van de pijn, en een fijnere genezing dan bij de doorsnee mitella of armsling. De armsling is ook zeer geschikt voor het stabiliseren van de schouder. Hiervoor gebruikt u de meegeleverde band, die de armsling vast tegen het lichaam zet. Veel klanten ervaren hierdoor duidelijk vermindering van de pijn en meer rust voor de arm en het schoudergewricht. Ook voor kinderen is deze armsling zeer geschikt door de keuze in maat. De bijgeleverde fixatieband geeft overdag maar vooral 's nachts veel verlichting.

Hulpmiddelen in de zorg bij botbreuken

Een botbreuk is ontzettend naar, maar betekent niet dat je er wekenlang allerlei onnodige lasten van moet ondervinden. Zo is het eerste probleem waar veel mensen tegenaan lopen: douchen. Tja, je gips mag niet nat worden. Hoe moet je dat aanpakken? Veel mensen tapen een vuilniszak om het gips en proberen bij elke douchebeurt het gips zo ver bij het water vandaan te houden. MyMitella heeft dé oplossing; een gipshoes. Daar kan je echt alles mee. Zwemmen? Geen enkel probleem, daar hebben we ook een hoes voor.

Fleur je saaie gips op met een sleeve

Uiteraard is het leuk wanneer vrienden en familie een tekening of tekst op je gips plaatsen. Op die manier blijft er alleen wel weinig diversiteit over. Elke dag naar dezelfde gips arm staren wordt uiteindelijk eenzijdig. Ook daar heeft MyMitella iets voor, namelijk een sleeve. Daarmee creëer jij je eigen unieke gips arm en hoef je niet elke dag naar je saaie gips te kijken. Zo kun je zelf je gips versieren, hoe jij maar wil.

Een extra aanvulling om het dragen van gips gemakkelijker te maken is onze spray tegen jeuk. Die breinaald hoef je dus niet meer in je bureaulade te bewaren, want met deze spray is je jeuk zo weg.

Hulpmiddelen in de zorg bij blessures

Voor elk soort blessure heeft MyMitella een brace. Deze zijn zowel comfortabel als leuk om te dragen. Allereerst is het belangrijk dat de brace, de juiste ondersteuning biedt en daarnaast mag deze voorzien zijn van een leuke print en felle kleuren. Zeker wanneer je een terugkerende of langdurige blessure hebt is het leuk wanneer je een brace hebt die past bij jouw stijl.

Alledaagse hulpmiddelen voor de zorg

Heb je lenzen? Grote kans dat je dan een standaard wit lenzendoosje hebt, want die kreeg je bij je eerste paar lenzen. Maar waarom niet een van onze toffe lenzendoosjes? Die zijn zo felgekleurd dat je ze zelfs zonder je lenzen terugvindt. Op die manier is je alledaagse zorghulpmiddel opeens niet zo alledaags meer.

Pillendoosjes

Naast lenzendoosjes, hebben wij ook leuke pillendoosjes in de aanbieding. Laten we vooropstellen dat wij het erg belangrijk vinden dat je het overzicht blijft bewaren tijdens het sorteren en innemen van je medicijnen. Wat wij daarnaast stiekem ook wel belangrijk vinden is dat je hiervoor een pillendoosje kan kiezen in jouw stijl. Wil je een roze pillendoosje? Hebben we. Een doosje in de vorm van een sinaasappel? Hebben we. Flamingo erop? Yes, hebben we. Zie die maar eens kwijt te raken.

EHBO-uitrusting

De EHBO-sets en -tassen van MyMitella zijn voorzien van alle tools die je maar kunt bedenken. In een noodsituatie pak jij je unieke verbanddoos erbij en schiet je te hulp. Ook voor kinderen hebben we een leuke doos waarmee je de pijn alvast wat verlicht. Een doos met vrolijke dieren erop helpt vaak al een stukje in pijnverlichting en wanneer je daar ook nog eens een leuke pleister uit tovert, zijn tranen vaak al verleden tijd.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss