per pagina
Sorteer op
    1 - 80 van 98 resultaten
  • 1
  • 2

Geslaagd verpleegkundige: cadeaus voor afstuderen

Pas geslaagd voor de verpleegkundigen opleiding?

Ken je iemand die pas geslaagd is voor zijn of haar opleiding in de zorg? Wat leuk! Het voltooien van een opleiding is een mooie prestatie. Of je nou slaagt voor een verpleegkundigen opleiding, afstudeert als arts of een ander diploma behaalt in de zorgsector: slagen verdient een feestje. Net geslaagde verpleegkundigen en artsen zullen heel blij zijn met hun diploma. Het is dan ook leuk om net afgestudeerde mensen te verrassen met een thematisch cadeautje dat past bij hun werkveld, namelijk de zorgsector.

Diploma behaald als verpleegkundige: dat verdient een cadeautje

Geslaagd zijn, dat is wel een cadeau waard. Verras een pas afgestudeerde verpleegkundige of arts met een attent of grappig presentje dat gelinkt is aan de zorg! Bij MyMitella hebben we allerlei leuke zorg cadeaus in het assortiment. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een nuttig cadeautje zoals een vrolijk zorghorloge, een lief cadeautje zoals een sleutelhanger of een grappig cadeautje zoals badeendjes met zorgberoepen! Er is voor elk wat wils te vinden in onze uitgebreide webwinkel. Waarmee verras jij je geslaagde vriend of vriendin?

Leuke cadeautjes voor geslaagde verpleegkundigen

Naast onze gewone cadeautjes en cadeausets voor verpleegkundigen hebben we ook speciale cadeautjes voor geslaagde verpleegkundigen in ons assortiment opgenomen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een grappige figuurpen met een afgestudeerd figuurtje erop? Zo’n cadeautje tovert gegarandeerd een glimlach tevoorschijn op het gezicht van de gediplomeerde persoon. Je kunt ook een mooi sieraad in zorgthema cadeau geven. Zo hebben we kettinkjes met een hartslag maar kun je ook een mooi bedelarmbandje met zorg bedeltjes bij ons vinden. De keuze is reuze als het aankomt op leuke cadeaus voor zorgmedewerkers die afstuderen.

Meer inspiratie voor verpleegkundige afstuderen cadeaus

Geef je een surprise party voor een pas afgestudeerde zorgheld? Dan kan een mooie, feestelijke vlag niet ontbreken! Wij hebben speciale vlaggen in ons assortiment voor de gelegenheid van een diplomering in de zorg. Zo kun je echt laten zien dat je trots bent op de prestatie van jouw eigen zorgheld. Hoe leuk is dat?

Is de geslaagde zorgheld al aan het werk in de zorgsector? Dan kun je hem of haar een leuk en nuttig cadeau geven dat het werk meteen opvrolijkt, bijvoorbeeld een handige heuptas voor de zorg of een notitieboekje met bijpassende pen. Zorg hoeft niet saai te zijn, zeggen we altijd bij MyMitella. Daarom zijn onze producten altijd voorzien van vrolijke designs en grappige details. Ook onze zorgsokken zijn leuk om te geven aan een geslaagde verpleegkundige. Daarmee worden saaie witte zorgoutfits net wat leuker en kan een verpleegkundige echt een eigen stijl uitstralen. We hebben allerlei cadeausets voor verpleegkundigen samengesteld, zodat je een matchend setje cadeau kunt geven aan iemand die geslaagd of gediplomeerd is. Happy2care!

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss