per pagina
Sorteer op
    1 - 80 van 126 resultaten
  • 1
  • 2

Shine Bright, like de sun juist tijdens je werk in de zorg

Wie kiest voor werken in de zorg, weet dat je outfit tijdens je diensten moet voldoen aan veel standaard eisen. Zo voorkom je overdracht van infecties maar zorgt ook voor veiligheid voor jou en je patiënt of cliënt. Maar nergens staat dat je totale uitstraling saai en eentonig wit moet zijn! Door je zorgaccessoires aan te passen aan je eigen stijl creëer je jouw unieke zorgoutfit. Bij MyMitella hebben we heel veel ideeën hoe je toch kan shinen tijdens je werk ondanks je witte beroepskleding.  Ontdek alle mooie gadgets en zorg accesoires. zoals een scharenset, een paar hippe medische sokken of een zorgheuptas om al je verpleegkundige materialen in de dragen. Een scharenset voor de zorg bestaat meestal uit een kocher, een verbandschaar en een verpleegkundige schaar. Bij MyMitella vind je deze in verschillende glanzende kleuren en patronen. Zo kies je in jouw eigen smaak een zorg-scharen-set waarmee je voorbereid bent op iedere knipbeurt. Wist je dat er nog veel meer verschillende zorgscharensets zijn? Doordat jouw scharenset zo opvallend is zal je het minder snel kwijtraken tussen de  gewone - zorgscharen. 

Heel veel zorgaccessoires met een zilveren en gouden glans

Verpleegkundige horloges zijn er in heel veel verschillende versies. De zorghorloges met een siliconen houder worden het meest gekocht door hun lage prijs en omdat het rubber goed schoon te maken is. De stijlvolle klokjes winnen de laatste tijd enorm in populariteit omdat ze verkrijgbaar zijn in heel veel verschillende versies en het blijkt dat ze helemaal niet duur hoeven te zijn. Waarom saai en basic als een hulpmiddel ook zo veel mooier kan zijn?  Kies voor modern en stijlvol met glanzende steentjes, swinging diamonds of strak van design van design in goud, zilver of rosé. Veel van deze klokjes zijn ook nog (spat) waterdicht. Dat komt mooi uit tijdens je werk in de zorg waarbij verschillende vloeistoffen dagelijks gebruikt worden en langs komen. Zo hoef je niet op een (water)spetter te kijken. Wil je het klokje reinigen? Doe dit dan met wat alcohol. Voor de kleine onderdelen zoals een schakel is het handig om een wattenstokje te gebruiken. Alle luxe klokjes  zorgen voor een stijlvolle outfit in de zorg waarmee je zeker bij de tijd bent. Kies jouw mooiste zusterhorloge hier.

Neem een kijkje op de pagina voor zippers, badges of een zo'n handige pennen-houder (ook wel pennenclip genoemd) en geef jouw outfit een glanzende oppepper. Daar ga je zelf ook van stralen.

Wij zijn altijd op zoek naar de leukste zorgproducten, gadgets en hulpmiddelen voor alle zorgprofessioanals! 

 

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss