Sorteer op

Sieraden dragen in de zorg, dat mag toch niet?

In de zorg is het dragen van sieraden vanwege hygiënische codes niet toegestaan. Logisch natuurlijk want je wil patiënten en cliënten niet zieker maken, geen huidbeschadigingen maken tijdens je hulp-handelingen en ook voor jezelf geen extra risico's lopen. Hoewel in sommige takken van de branch een kleine oorbel (knopje) of een leuk pinnetje of broche op je revers van je zorgjasje wel mag.

Werk je achter de balie, in de frontoffice of administratieve zorgfuntie dan kan het natuurlijk sowieso. Na je diensten mag je natuurlijk wel door middel van je sieraden laten zien dat je trots bent op wie je bent, en dat jij met passie en liefde in de zorg werkt. Want alle negatieve berichten niet ter discussie maar werken in de zorg is ook waanzinnig leuk, mooi, verrijkend.

Sieraden kopen met een zorg-twist

Ben jij op zoek naar sieraden met een zorgtwist. Een stethoscoop, een mooie tekst of een verpleegkundige speld voor een zorgheld. Je kijkt bij MyMitella je ogen uit. Kiezen zal nog moeilijk worden uit zo'n bijzonder assortiment. Of het nou tijdens of na je werk is, het is superleuk om jouw liefde voor het vak uit te kunnen dragen. Bij MyMitella vind je de allerleukste armbanden, kettingen of pins voor verpleegkundigen, verzorgende, artsen, zusters, kraamverzorgsters, verloskundige en alle andere zorgtoppers.   

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss