per pagina
Sorteer op
    1 - 80 van 106 resultaten
  • 1
  • 2

Relatiegeschenk voor de zorg: toon jouw waardering

Jij wilt de werknemers van jouw zorginstelling extra waardering geven voor hun goede inzet. Of je wilt juist jouw leveranciers laten blijken dat je hen op prijs stelt. Dat doe je met een uniek relatiegeschenk voor de zorg. Kies bijvoorbeeld voor een box vol met handige benodigdheden voor in de zorgsector. Dé manier om een glimlach te toveren op het gezicht van jouw werknemers of zakelijke partner.

Relatiegeschenk zorgsector: origineel presentje voor bij zorgevents

Een zorggerelateerd relatiegeschenk komt bijvoorbeeld goed van pas tijdens zorgevenement of -bijeenkomsten. Geef een kleinigheidje mee aan al je bezoekers of zakenrelaties om hen te verrassen en de persoonlijke relatie te versterken.  Wat dacht je bijvoorbeeld van een hip paar sokken met zorgicoontjes erop? Of van een cadeaubon van MyMitella, zodat jouw zakenpartners of eventbezoekers zélf iets leuks kunnen kopen? Je bestelt onze zorgrelatiegeschenken eenvoudig in grotere hoeveelheden.

Veel keuze uit allerlei kleurrijke cadeaus

Van het perfecte relaxpakket tot een nieuwe set met handige zorghulpmiddelen: MyMitella biedt het allemaal. Zo hebben wij als relatiegeschenk voor de zorgsector onze Schrijf & Blijf- sets. In deze sets vind je een notitieboekje waarin een zorgprofessional alle belangrijke aantekeningen kwijt kan met een bijpassende pen. Wil je jouw collega’s juist belonen met een mooie, nieuwe verband- en verpleegkundigeschaar? Ga dan voor onze scharenset. Bij MyMitella vind je altijd het perfecte relatiegeschenk voor de zorg. Allemaal verkrijgbaar in vrolijke kleuren, zoals roze, rood en blauw of in gezellige prints.

Bestel direct jouw vrolijke relatiegeschenk

Heb jij nog vragen over onze relatiegeschenken voor de zorg? Neem dan contact met ons op; we beantwoorden ze graag.

 

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss